Szex blog

5 szex harisnya, ami minden férfit beindít

2022.11.28 11:57
5 szex harisnya, ami minden férfit beindít

A harisnya sok férfi fantáziáját képes beindítani, ezzel az egyszerű ruhadarabbal pofon egyszerű feldobni a szürke hétköznapokat. Ha te is szeretnél dögös meglepetést okozni, akkor olvasd végig ezt a cikket és válaszd ki az ideális darabot most!

Csábítás, mester fokon

A szexi fehérneműk és egyéb ruhadarabok a férfiak számára izgató vizuális élményt nyújtanak, miközben viselőjük is egyértelműen szexibbnek érzi magát, pusztán a decens viselettől. Hiszen tudjuk, hogy a ruha teszi az embert. Hagyd, hogy egy merészebb darab kihozza belőled az igazán szenvedélyes és felszabadult dívát, akinek egyetlen férfi sem tud nemet mondani!

Nyitott harisnyák

Ha olyan csábítóan szexi harisnyanadrágra vágysz, aminek a látványa az aktus teljes ideje alatt képes elvarázsolni a partnered, de mégsem akadályoz az érzéki örömök átélésében, akkor a nyitott harisnyát neked találták ki. Ezeken a darabokon a szemérem részt teljesen szabadon hagyták, így sehol sem képeznek akadályt a behatolás során. A látvány viszont minden férfi számára ellenállhatatlan. Próbáld ki a Cottelli dupla hatású, exkluzív mintás vagy extravagáns nyitott harisnyáját!

Harisnyatartó és combfix

A harisnyanadrágoknál is talán szexibb a combig érő harisnya, aminek a viseléséhez elengedhetetlen a harisnyakötő használata is. Ez egy olyan szett, amiben garantáltan vonzó látványt nyújtasz, és kényelmes viselet akár hosszú együttlétek alatt is. Finom, simogató anyagok, díszes csipkék és máris kész a varázslat. Csábulj el, és rendeld meg a NO:XQSE csipke harisnyatartó szettet fekete vagy fehér színben. Választhatod még az Obsessive S307 virágos necc harisnyatartó szettet, hogy igazán lélegzetelállító legyél!

Dögös vörös

A fekete mellett a piros a legszexibb szín, amelynek viselésével azonnal jelezheted a párodnak, hogy őrült éjszakára számíthat, ahol az alvás helyett az extázisé lesz a főszerep. Ha van elég önbizalmad, tudod, hogy hódítani akarsz, és a vörös mellett döntesz, akkor is számos darab közül válogathatsz kínálatunkban. A NO:XQSE fényes harisnyatartó szettje, a Cottelli számos modellje és a BACI Plus Size rózsás, nyitott alsója harisnyatartóval is elérhető piros színben. Ha pedig elsőre csak egy leheletnyi vörössel indítanál, akkor válaszd a BACI Plus Size combfixét széles, piros szegéllyel.

Különleges anyagok

A csipkén és hagyományos harisnya anyagon túl találod azokat a darabokat, amelyek extrém módon vadítóan hatnak a férfiakra, akik azt hiszik, csak álmaikban találkozhatnak olyan nővel, aki necc vagy latex harisnyát választ a csábításhoz. Ha te is ismersz ilyen pasit, akkor lepd meg őt és nyűgözd le azzal, hogy valóra váltod az álmait! A nagy lyukú neccharisnya a dekadencia és a romlottság szimbóluma is lehetne. Akit ez nem ijeszt meg, hanem inkább beindít, az biztosan talál egy tökéletes darabot a Cottelli necc harisnya variációi között. Ha pedig a még különlegesebb és exkluzívabb anyagok hoznak tűzbe, akkor nézz körbe a LATEX női szex harisnyái között!

Harinyaoverálok

Van, akinek a klasszikus harisnyák valamelyike már nem újdonság, és akár az egész testét szeretné vadítóan csábító harisnya anyaggal beborítani. Nekik ajánljuk a harisnya overálokat. Ezek a szex harisnyák sokat sejtetnek, de keveset mutatnak, ezzel ébresztenek vágyat a partnerben. A kellemes, simogató, rugalmas anyagnak köszönhetően a harisnyaoverál kényelmes viseletet biztosít, miközben vadítóan szexi. Szexistennők számára kötelező!

Az Obsessive N109 hosszúujjú, nyitott necc overallja egy egyszerű, de nagyszerű darab. A NO:XQSE mellben nyitott csipkeoverallja egy merészebb, dögös választás. A Passion BS036 rózsás, aszimmetrikus, nyitott fehér overallja pedig egy kifejezetten exkluzív modell. Ha kíváncsi vagy még több különlegességre, akkor nézz körbe a női erotikus ruhák között és válogasd össze a számodra tökéletes szexi harisnya kollekciódat, hogy mindig elég csábító lehess! Ebben a korábbi cikkben olvashatsz további szexi ruhadarabokról, ha a harisnyánál is többre vágysz.

Amennyiben további segítségre van szükséged, keress minket bátran elérhetőségeinken!

Ápr 12

Legyen szó egy ünnepi alkalomról, egy kissé megfáradt kapcsolatról, esetleg egy különleges partnerről, akit mindenképp le akarunk nyűgözni, kitűnő választás egy szexi ruhadarab, ami megfűszerezi az együttlétet. Ugyanis az ízléses tálalásra nem csak a konyhában érdemes odafigyelni! Lássuk, milyen ruhadarabokkal dobhatjuk fel a szexuális életünket, hogy igazán vad és felszabadult élményben legyen részünk!

 

Az ágyban is fontos a csomagolás

A szexuális izgalom és az örömérzet egy nagyon összetett folyamat, melynek jelentős része az agyban keletkezik… igen, még a férfiak esetében is! Nemcsak a tapasztalat, hanem a tudomány is azt igazolja, hogy a férfiak szexuális izgalma sokkal inkább vizuális jellegű, mint a nőké. Ezért kiemelten fontos, hogy az együttlét alatt, vagy akár előtt, milyen vizuális ingerek érik a férfit, milyen látványban van része. Emellett ezek a pikáns ruhadarabok arra is alkalmasak, hogy megerősítsék egy nő önbizalmát az együttlét során, hogy még kívánatosabbnak és szexibbnek érezze magát. Ha pedig mindkét fél örömét elősegítik a buja ruhadarabok, akkor miért ne szerezzünk be belőlük rögtön egy egész kollekciót?

Okt 20

Unalmas a szex? Szívesen feldobnád, de nem tudod hogyan is kezd hozzá? Összegyűjtöttünk 50 (!) szex tippet, amik segítenek, hogy a hálószobában újra lángra lobbanjon a szenvedély!

Olvasd el szex tippek nőknek- gyűjteményünket, listánkat, inspirálódj és hódítsd meg estéről estére!

A folytatásért kattints a képre!

50 szex tipp nőknek

Ápr 17

A Gésa golyó használata - mit kell tudnod róla?

Mi is az a bizonyos gésagolyó? Mire jó, mi a funkciója és hogyan kell használni?

Biztosan te is hallottad már a gésagolyó kifejezést, sőt ha máshol esetleg nem is, filmekben (és nem csak a korhatáros filmekben) is gyakran megjelenő eszköz. Igaz, ezt az erotikus kiegészítőt kevesebben használják, mint például a vibrátorokat, vagy a szexi jelmezeket, de mégis egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében. 

Cikkünk folytatásából megtudhatod, hogy ha már beszereztél egy ilyen eszközt, mit is kezdhetsz vele, hogyan használhatod, hogy kihozd belőle a maximumot! :) 

A folytatásért kattints a képre!


gésagolyó használata