Szex blog

3+1 szexi ruha, amivel elkápráztathatod a kedvesed

2022.04.12 11:34
3+1 szexi ruha, amivel elkápráztathatod a kedvesed

Legyen szó egy ünnepi alkalomról, egy kissé megfáradt kapcsolatról, esetleg egy különleges partnerről, akit mindenképp le akarunk nyűgözni, kitűnő választás egy szexi ruhadarab, ami megfűszerezi az együttlétet. Ugyanis az ízléses tálalásra nem csak a konyhában érdemes odafigyelni! Lássuk, milyen ruhadarabokkal dobhatjuk fel a szexuális életünket, hogy igazán vad és felszabadult élményben legyen részünk!

 

Az ágyban is fontos a csomagolás

A szexuális izgalom és az örömérzet egy nagyon összetett folyamat, melynek jelentős része az agyban keletkezik… igen, még a férfiak esetében is! Nemcsak a tapasztalat, hanem a tudomány is azt igazolja, hogy a férfiak szexuális izgalma sokkal inkább vizuális jellegű, mint a nőké. Ezért kiemelten fontos, hogy az együttlét alatt, vagy akár előtt, milyen vizuális ingerek érik a férfit, milyen látványban van része. Emellett ezek a pikáns ruhadarabok arra is alkalmasak, hogy megerősítsék egy nő önbizalmát az együttlét során, hogy még kívánatosabbnak és szexibbnek érezze magát. Ha pedig mindkét fél örömét elősegítik a buja ruhadarabok, akkor miért ne szerezzünk be belőlük rögtön egy egész kollekciót?

Mindenki találhat ízlésének, személyiségének és testalkatának megfelelő fazont a hatalmas kínálatból, a szolidabb daraboktól az egészen extrémekig, az apró mérettől a plus size kategóriáig, csipkéből, szaténból vagy akár lakkból.

 

Babydoll

A sejtelmes, olykor akár áttetsző ruhadarab az egyik legjobb választás, hiszen azzal, hogy nem mutat meg mindent, elindítja a férfi fantáziáját, ami az egész folyamat alapja. Egy babydoll segítségével akár valamilyen szerepbe is bújhatunk, és ahelyett, hogy elrejtené bujaságunkat, sokkal inkább feltüzeli azt. Hiszen egy ruhadarab nem csak öltöztet, de képes kihangsúlyozni a személyiségünk különböző árnyalatait is. A színes darabok mellett mindig tökéletes választás a csábító fekete, az ártatlan fehér vagy a vadító piros babydoll.

 

Míder

Ez a vadító ruhadarab ízlésesen kiemeli a nőies domborulatokat, a határozott nő képét festi a férfi elé. A felszabadult és élvezetes együttléthez pedig elengedhetetlen, hogy egy nő szexinek érezze magát, amihez nagy segítség, ha a férfi szeméből is ez tükröződik vissza. A pasik szeretik, ha egy nő tudja, mit akar, és ez látszik is rajta. Ezen kívül a babydoll-hoz hasonlóan a míder is segíthet elrejteni a problémás részeket, miközben kiemeli az előnyös vonalakat. Ezzel tovább növelve a nő önbizalmát, aki ezek után olyan csábítónak érezheti magát, hogy a partnere biztosan megőrül érte.

 

Harisnyatartó

Hogyan viseljünk valami szexit, miközben mégis meztelenek lehetünk? A férfi fantáziák egyik kedvence, a titkárnőknek és extrán buja hölgyeknek tulajdonított harisnyatartó. Fehérneművel vagy akár anélkül is képes feldobni még egy hétköznapi együttlétet is ez a mindennapokban elhanyagolt ruhadarab. Pedig viselője általa mindig dögös, mindegy, hogy csipke, vagy fűzős akár lakk harisnyatartót választ.

 

+1 Harisnya

Sok férfit már egy sima harisnya is képes beindítani, hát még, ha egy kifejezetten szexi darabról van szó. Egy szolidabb harisnya még a kevésbé bevállalósak számára is tökéletes döntés, ha valamivel fel szeretnék dobni az együttlétet. Persze a bátrabbak kedvükre válogathatnak a selymes, a strasszos vagy a combfix és a nyitott harisnyák között.

A lényeg, hogy keressük meg a számunkra ideális szexi ruhadarabot, és akkor biztosan csak az öltözetünk lesz necces, nem pedig az együttlét és az extázis…