Szűrés
Készlet

Élethű vibrátor

Valósághű vibrátorok a realisztikus élményért

A valósághű, realisztikus vibrátorok formai kialakításuk révén a megtévesztésig hasonlítanak a férfi péniszre. Formájukat nemritkán valódi személyek, leggyakrabban népszerű pornósztárok pénisze alapján nyerték. Így használatukkal gyakorlatilag megtapasztalható, hogy mi mindenre lehet képes egy profi „szerszám”.

Ezekkel a vibrátorokkal imitálható leginkább a valódi szex élménye. Ha kifejezetten olyan kényeztetőre vágyik, amely használat során semmiben sem marad el a valódi pénisz tapasztalatától, a lehető legjobb helyen keresgél!

Válasszon minőségi termékeink közül!


110termék124
110termék124

Az igazán minőségi valósághű vibrátorok azonban nem csak megjelenésüket tekintve, hanem anyagukban is hasonlítanak a valódi péniszre: puhák és selymes tapintásúak, akár a valódi bőr. Kézbe véve szinte megkülönböztethetetlenek a valódi pénisztől. A prémium anyaghasználat és a gondosan megformált makk precíz íve, az erezet finom kirajzolódása révén az élmény utánozhatatlan.

Ahogyan a valódi péniszek esetében, úgy a valósághű vibrátorok között is találhatók különböző, változatos méretű darabok. A kicsi de játékos szerszámot kedveli, vagy a robosztus, XXL méretű péniszt preferálja jobban? Hogy melyikkel kényezteti magát, az csak az ön választásán múlik!

A realisztikus vibrátorok legtöbbször már kikapcsolt állapotú használat esetén is élvezetet okoznak, a rezgő vibrátorfunkció pedig még tovább fokozza az örömöket. A valódi pénisszel ellentétben, ezekkel a eszközökkel kizárólag Önön áll, hogy milyen tempót és milyen intenzitást diktál. A rezgő funkcióval felszerelt kényeztetők a legtöbb esetben különböző választható intenzitást és rezgési mélységet nyújtanak, aminek köszönhetően a kényeztetés maximálisan személyre szabható.

 

valósághű vibrátorok

Ha nincs kéznél férfi, de mégis valami igazira, valódi szexuális élményre vágyik, ezeket a vibrátorokat bátran ajánljuk Önnek! A realisztikus kényeztetők természetesen nem csak önkielégítéshez alkalmazhatók, bevállalósabb párok szex közben is kamatoztatni tudják az eszközben rejlő lehetőségeket.

Megfelelő síkosítással a vibrátorok vaginális és anális kényeztetésre egyaránt alkalmasak. Efféle használat során azonban feltétlen ügyeljen a megfelelő tisztításra.

Ezek a vibrátorok garantáltan kielégítik a legmagasabb szintű igényeket is!

Többre vágyik? Nem szeretné beérni egyetlen vibrátorral?

Tekintse meg vibrátor készletek kategóriánk termékeit!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék