Szex blog

Anál szex: Így csináld, hogy jó legyen!

2019.03.13 19:06
Anál szex: Így csináld, hogy jó legyen!

Az anál szex csínyja-bínyja

Az anál szex a szexnek talán a legszélsőségesebb formája, valaki vagy imádja, vagy a gondolatától is retteg, maximálisan elzárkózik tőle.
Te szívesen kipróbálnád? Izgat a gondolat, hogy vajon milyen érzés lehet a behatolás egy új fronton? Blogcikkünkből megtudhatod, hogyan fogjatok hozzá, hogy mindkettőtöknek élvezetes legyen az új kaland.

A cikk folytatásához kattints a képre!

anál szex

Az anális szex körébe voltaképpen minden olyan szexuális tevékenység beletartozik, melynek célja az ánusz területének izgatása, történjen ez orálisan, kézzel, segédeszközzel, vagy behatolással. Az izgatás célja lehet a szexuális izgalom fokozása, az előjáték, de akár az anális orgazmus elérése is.

Egyesek számára teljesen természetes ez a fajta örömszerzés, míg mások egyenesen elutasítják azt. Hogy mi állhat az elutasítás hátterében? Hogy tisztátalannak vélik, vagy, hogy a szűk végbélnyílás okán félnek a fájdalomtól, illetve kizárólag fájdalommal teli tevékenységként tudnak gondolni rá.

 

Ha megfelelően előkészültök az anál közösülésre, akkor higiéniai veszélyek és fájdalom nélkül tapasztalhatjátok meg ezt az újfajta gyönyörkeltő élményt.

Természetesen kizárólag akkor, ha mindketten nyitottak vagytok rá! Partnered sose kényszerítsd bele anális együttlétbe, különben nem csak hogy borzasztó élményt okozhatsz számára, hanem könnyen meg is sérülhet.

Az análszex a szexnek egy meglehetősen komplikált válfaja. Ahhoz, hogy valaki az anális szex felfedezésébe kezdjen, mindezt biztonságos és jóleső módon, komoly előkészületekre van szükség.

A végbélt záró izom egy nagyon erős izom, ezért behatolás előtt fel kell lazítani azt, hogy sérülésmentes legyen a gyönyör.

 

 

Análszex lépésről lépésre avagy...
Az első anál szexAz anál szex esetén a legfontosabb a fokozatosság. Ez nem az a kényeztetés, mely esetén helyénvaló lenne rögtön belecsapni a közepébe, sőt ha így jártok el, annak könnyen sérülés lehet a következménye. Az záróizom és a pénisz is sérülhet.

Ha minden vágyatok, hogy kipróbáljátok ezt a fajta örömszerzést, kövessétek az alábbi lépéseket:

1. Beszéljetek róla

Nulladik lépés, mielőtt belevágnátok, hogy tisztázzátok, hogy egészen biztosan mindketten szeretnétek-e. Ha a „befogadó partner” nem nyitott a dologra, nem tud majd kellően ellazulni, így a behatolás mindkettőtök számára fájdalmas lehet. Nem csak a párkapcsolat, de a jó szex számára is elengedhetetlen a partnerek közötti nyílt és őszinte kommunikáció.

2. Megfelelő tisztálkodás

Az análszex esetén kiemelkedően fontos szerepe van a közösülés előtti tisztálkodásnak. A megfelelő higiéniai feltételek biztosítása nélkül könnyen kiábrándító lehet az élmény mindkettőtök számára. Nem beszélve a fertőzésveszélyről.
A megfelelő tisztálkodáshoz ajánljuk a különféle higiéniai eszközök és intim mosók használatát.

3. Hangulatteremtés

Hogy könnyebben rá tudjatok majd hangolódni az új élményre, teremtsetek békés, nyugodt, meghitt körülményeket magatok körül. Bizonyosodjatok meg róla, hogy az együttlét során nem fog megzavarni benneteket semmi és senki, kapcsoljatok halk, hangulatos zenét és lágy fényeket és gyengéden kényeztetve hangolódjatok lassan egymásra.

Ne hagyjátok ki ezt a lépést, ha testetek és lelketek is nyugalmi állapotba kerül, a záróizmok lazítása is könnyebben fog menni.

4. Záróizmok felkészítése

Ha késznek érzitek magatokat a strartra, finoman kezdhetitek előkészíteni a záróizmokat az együttlétre. Ennél a pontnál a fentebb már többször említett okoknál fogva, különösen fontos a fokozatosság. Haladjatok lépésről lépésre. Az izmok lazítását kezdhetitek orális kényeztetéssel, vagy ujjaitokkal, de vannak speciálisan erre a célra tervezett, egészen apró anál izgató eszközök is. Ezek mind finom anyagú, rugalmas szexeszközök, melyek formájuk tekintetében is úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legideálisabban tegyék lehetővé az ánusz tágítását. Célszerű lehet ezekből az eszközökből több, különböző méretű darabot is beszerezni, hogy fokozatosan lazuljanak az izmok egészen addig, míg a péniszt is kész lesz befogadni. Az anál izgatókból 2022-ben már hatalmas kínálat áll rendelkezésetekre, kísérletezzetek velük bátran, de körültekintően!Tipp: Gyorsabban jöhet létre a kívánt lazítás vibrációs eszközök, anál vibrátorok segítségével. Ezek finoman masszírozzák az ánusz területét, így az izmok maximálisan el tudnak lazulni.

 

Figyelem: az anális területen nem képződik természetes módon síkosság, így mindig használjatok síkosítót. Ha különösen finommá és kellemessé szeretnétek tenni az élményt, ajánljuk bizsergető, vagy hűsítő hatású síkosítóinkat.

 

5. Fokozatos behatolás

Ha úgy érzitek, hogy mindketten készen álltok, behatolás előtt óvszer felhúzásával biztosíthatjátok a maximális higiéniát. Hogy sikamlósabban menjen a dolgok, az óvszerre is kenjetek síkosítót. A behatolás üteme is legyen fokozatos, finom és lassú. Közben mindvégig figyeljétek partneretek reakcióját, rezzenéseit, mi az ami még jól esik és mi az, ami már kellemetlen.

Ha sikeres a behatolás először lassú mozgásokkal izgassátok egymást, majd igényeitek szerint fokozatosan növelhetitek a tempót.

 

 

 +1 tipp az élvezetes popó szex eléréséhez

Az együttlét után ne feledkezeztek meg a használt eszközök megfelelő tisztításáról! Az intim kényeztetők tisztítására használat után szenteljetek kiemelt figyelmet, különben a következő alkalmi használat során könnyen fertőzéseket kaphattok el.


Análszex után megfelelő tisztítás nélkül se a pénisz, se a segédeszköz ne kerüljün be a hüvelybe!

Miért jó az anál?

Az anál szex egészen újfajta gyönyörforrást jelenthet, a kölcsönösség, az egymásra való vigyázás és az óvatosság azonban kiemelkedően fontos, pláne az első alkalmak során.

Ez a fajta örömszerzés kizárólag abban az esetben működik, ha mindketten nyitottak vagytok az újdonságra. Szex előtt, közben és után is beszéljetek egymással nyiltan. Mondjátok el, hogy mit szeretnétek, mi az, ami tabu, mi az ami még jól esik és mi az ami már nem. 


Ha követitek tanácsainkat mindkettőtökre fantasztikus testi örömök várnak!
Keresd az izgalmas anál eszközöket a PajkosPajtás online szexshop kínálatában!

izgalmas anál izgató eszközök