Szex blog

Vibrátoros bugyi - Te hallottál már róla?

2019.03.26 16:12
Vibrátoros bugyi - Te hallottál már róla?

Mi is az a vibrátoros bugyi?

A nevéből adódóan következtethetünk a kinézetére, funkciójára, még akkor is el tudjuk képzelni, ha sosem használtuk de még csak nem is láttunk hasonlót.

A te fantáziádat is megmozgatta ez a szókapcsolat? 

Cikkünk folytatásából megtudhatod, hogy pontosan mi is ez a kis eszköz, mire való és hogyan juthatsz hozzá! 

A folytatáshoz kattints a képre!

vibrátoros bugyi

A vibrátoros bugyi alapja voltaképpen egy felcsatolható vibrátor, mely kicsi, diszkrét, olyannyira, hogy kényelmesen elfér a bugyiban. Ennek köszönhetően bárhol, bármikor használhatod ezt a huncut kis eszközt.

 

Ha kicsit beválallósabb vagy kipróbálhatod olyan hétköznapi, nyilvános helyeken is, mint például a munkahelyen, bevásárlás során, sőt esetleg még az anyósodéknál töltött vacsorát is kellemesebbé teheted... mondjuk ehhez tényleg bátorság kell. - Korábban sok internetes portálon olvashattunk egy hasonló történetet: A kedves férfi egy vibrációs bugyival szerette volna meglepni párját és arra kérte viselje aznap, amikor először mutatja be őt a szüleinek. A nő reggel felvette, egészen délig semmi nem történt, majd az asztalnál ebéd közben a férfi bekapcsolta a szerkezetet. A nő vihogva, sikítva fogyasztotta el még a desszertet is.

A Csúf Igazság című filmben is láthattál egy hasonló jelenetet, ha felidézed magadban a filmet, rögtön megérted, mire is jó egy ilyen kis szerkezet.

 

Pantyrebel - akkus, rádiós vibrációs bugyi

Csak úgy, mint más egyéb szexuális segédeszköz, a vibrátoros bugyi is szuper választás lehet nem csak szingli nők számára, de férfi partnered is izgathatod vele, hiszen a pasik rendkívül vizuális típusok, így a párod már a látványtól is totál kész lesz. Főleg ha az Ő kezébe kerül az irányítás. Engedd át neki a vezérlést, nyugodtan próbálkozzon a gyönyörig juttatni téged! Biztos, hogy mindketten élvezni fogjátok.

Hagyd partnerednél a távirányítót, vagy Ő is töltse le a vezérlő applikációt telefonjára, így a munkahelyéről is könnyedén okozhat orgazmust neked. Szuper izgató és izgalmas játék ez, garantáltan felpezsdíti még a leglangyosabb kapcsolatot is!  Csak egy kis bátorság és kalandvágy kell hozzá! (Tipp: Még jobb, ha közben telefonáltok is és hallja a gyönyörtől remegő hangod.)


A vibrátoros bugyi működése tehát rendkívül egyszerű. A mai modellek többségét egyszerűen, telefonról  is vezérelhetjük, de a manuális irányítás is biztosítva van. A termékek Iphone-al és Android-os telefonokkal is kompatibilisek, ingyenes mobilapplikácóval használhatók.

okos vibrátoros bugyi

Okos vibrátoros bugyi, bluetooth-os vezérléssel.

A vibrátoros bugyi több típusú és erősségű rezgésmóddal ellátott igazi ínyenc játékszer. A csodakészülék főként a csiklót izgatja, halk de intenzív, erős mozdulatokkal. Diszkrét működésének köszönhetően bárhol használhatod.Anyagát tekintve rugalmas, bőrszerű és bőrbarát, higiénikus, könnyen tisztítható, anatómiailag is a női vonalakhoz lett kialakítva. Az izgatót illetően számos alakkal, formával és színnel találkozhatsz, egészen a pillangó-pénisz formától a csiklóizgató tölcsérig. Nagyszerű kiegészítő, együttesen ingerli a csiklót, a G-pontot, a gátat de a mini vibrátor részét ánusz izgatására is lehet használni. (Minden esetben ügyelj a fokozott higiéniára.) 

 

pillangós vibrátoros bugyi

Felcsatolható csikló vibrátor - vibrátoros bugyi

 


Sokan tartanak az efféle merészebb szexjátékoktól, a kapcsolatban élő nők többsége is állítja, nincs rá szüksége, és a jövőben sem lesz, hiszen ott a szeretett férfi, aki elég, minden igényt kielégít. Valószínű, hogy Ők sosem próbáltak még semmilyen izgató eszközt.

Természetesen mindenkinek saját joga eldöntenie, hogy mit szeret, mi okoz neki örömöt, ne de lányok! ne legyünk már szentek. Ki ne élvezné, ha órákig izgatná valaki/valami a csikló környékét? Ráadásul ekkora intenzitással és sebességgel, amire ez a kis csodaszer képes. A készülék alkalmazása természetesen nem okoz függőséget – bár ki tudja, ilyenről is hallottunk már – egy biztos, hogy ha kipróbálod, az önkielégítsnek egy egészen új kapuja tárul ki előtted.

Jó hír, hogy a vibrációs bugyik többsége maximálisan vízálló, így akár egy fárasztó hét után is szuper kellék lehet egy kád forró vízhez.

Ha Te is kedvet kaptál hozzá, szerezz be egyet magadnak, minden erotika shop kínálatában kapható de diszkrét módon online szexshopból is megvásárolhatod.

A webáruházunkból a rendelt szexjátékokat minden esetben diszkrét csomagolásban, dobozon nem feltüntetett megnevezéssel szállítjuk házhoz.

Bátran lepd meg maga te is egy különleges darabbal, vagy ajándékozd lánybúcsúra legjobb barátnőd számára!