Szex blog

Erotikus ajándékok lánybúcsúra, avagy az örök klasszikusok!

2019.04.01 00:02
Erotikus ajándékok lánybúcsúra, avagy az örök klasszikusok!

Barátnőd lánybúcsújára készültök? Gondot okoz az ajándékválasztás? Nem szeretnél mellélőni?

Olvasd tovább cikkünket, hogy megtudd mely lánybúcsú ajándék az örök klasszikus!


A cikk folytatásához kattints a képre!

lánybúcsú ajándékok

 

 

Lánybúcsút szerveztek barátnőd számára? Akkor biztos eszedbe jutott már neked is a kérdés, hogy:

Honnan is ered a lánybúcsú? Igazán könnyű erre a kérdésre a válasz, hiszen ezt az eseményt a legénybúcsúból eredeztetik.

A nők egyenjogúak lettek a férfiakkal, ezáltal ez a fajta szórakozás már nem csak a férfiakat illeti meg.

Na de ha már itt tartunk… honnan is ered a legénybúcsú? Meg fogsz lepődni, de már az ókori Görögországban, Spártában is megrendezték ezt az eseményt, habár akkor még elsődleges célja a gonosz szellemek elűzése volt. Ma már a legénybúcsú eredendő célja háttérbe szorult, helyette a cimborák a vőlegény legény voltját búcsúztatják mindenféle pikáns játék, feladat és (a legtöbbször) jó adag alkohol kíséretében.

 


Nincs ez ma másként a lánybúcsún sem.

A menyasszony barátnői, közelálló rokonai összegyűlnek egy fergeteges bulival búcsúztatni a leány-kort. 

Napjainkban a lánybúcsúk nagy része kocsmákban, pubokban és különböző táncos szórakozóhelyeken tartandók. A menyasszonynak különböző (sokszor pikáns) feladatokkal kell bizonyítania, hogy készen áll a házas életre. Ha lánybúcsú, akkor tánc, sok koktél és éjfélkor már a szexi, izgalmakkal túlfűtött Chippendale táncos is felbukkan. Valljuk be, minden nő nagy örömére! 

A lánybúcsúról a menyasszony általában mindenféle hasznos, ám főleg erotikus jellegű ajándékkal tér haza. Ezek az apróságok jó szolgáltatot tehetnek majd a házas élet során, de mindenképp kellemes emlékei maradnak a lánybúcsúnak.

Most figyeljetek barátnők, hiszen a ti dolgotok lesz, hogy ezeket az örök klasszikusokat beszerezzétek a menyasszony számára!

 

Az ajándékötleteket két csokorba gyűjtöttük aszerint, hogy a menyasszony mennyire visszafogott természetű.

 

Klasszikus lánybúcsú ajándék tippek szemérmesebb menyasszonyoknak:


Ha a szokásos ajándékot szánnátok erre a napra, akkor egy szexi, kicsit csipkés és vadító fehérneművel nem lőhettek mellé. Ha kicsit merészebb a menyasszony, egy szexi jelmez vagy az örök klasszikus babydoll is jó döntés lehet. Ezek mind jól jönnek majd a házas életben. Nem mellesleg, ezzel nem csak a menyasszonyt, de a vőlegényt is megajándékozzátok, hiszen a szexi fehérneműk látványa egyik férfit sem hagyja hidegen. 

 

lánybúcsú ajándék tipp: hálóing

Női erotikus ruháinkat itt találod!

 

 

Ha praktikus ajándékkal lepnétek meg a menyasszonyt, mely majd az esküvőjén is hasznos kellék lesz: ajándékozzatok harisnyakötőt, amit viselhet majd a nagy napon. Valami régi, valami új, valami kölcsön, valami kék - tartja a hagyomány. Egy kék harisnyakötővel hozzájárulhattok ahhoz, hogy a nagy nap igazán tökéletes legyen számára.

 

lánybúcsú ajándék: harisnyakötő

 

Elterjedtek még a kicsit visszafogottabb díszpárnák, amelyeken különböző erotikus tartalmú szövegek olvashatók: Ma igen, Drágám - Ma nem, Drágám. A párna kétoldali üzenete talán nem szorul magyarázatra. ;) Vicces, kedves és viccet félretéve, hasznos ajándék lehet egy ilyen párna.

 


A fentieket nevezhetjük a visszafogottabb, örök-sláger ajándékoknak, amikkel garantáltan nem lőhettek mellé, melyek még a szolidabb arák számára is maximálisan emészthetők.


Ha merészebb, bevállalósabb a menyasszony és tudjátok, hogy nem kap sokkot a pikánsabb holmik láttán, az alábbi meglepetésekkel tegyétek emlékezetessé számára az estét: 

 

 

Örök-sláger lánybúcsú ajándék vagány menyasszonyoknak:

Ha lánybúcsú, akkor vibrátor. Nem kell, hogy drága darab legyen, de a rózsaszín vibrátor mára már szinte kötelező darab a lánybúcsú ajándék között. 


Ne feledkezzetek meg a plüss vagy szőrős bilincsről, amely még több izgalmat és vágyat nyújthat az ifjú pár számára, sőt akár már a nászéjszakán is bevethetik az újdonsült szerzeményt. 

plüss bilincs

A bilincset webáruházunkban itt érheted el!

 

 

Ez erotikus társasjáték is népszerű lánybúcsú ajándék. Garantáltan feldobják a szürke házas hétköznapokat. Egy izgalmas, pikáns táblajáték, de akár egy szexkocka is jálasztás lehet.

 

szex dobókocka

 

A szexi tangák és csipkebugyik eggyel pikánsabb verziójaként beszerezhettek akár egy vibrátoros bugyit is. Ezek olyan különleges darabok, hogy biztosak lehettek benne, hogy az ara másnap rögvest ki is fogja próbálni.

 

Az ilyen ajándékok hallatán biztos neked is eszedbe jut a Fifty Shades of Grey című film valamelyik része. A filmben látható eszközöknek minden lány örülne, merítsetek bátran ti is ihletet a film jeleneteiből!

 

Selyemből készült szemkötő? Vagy az illatgyertyák, amelyek forró hangulatot varázsolnak az ifjú párnak? Hiszen ezen az estén nem csak a lányra gondolunk, hanem arra, hogy a férfi-nő házassága makulátlanul működjön hosszú –hosszú évekig.

 

Beszerezhettek nekik esetleg egy két üveg masszásolajat, amit magukkal vihetnek a nászútra is akár. Sőt! Összeállíthattok célirányosan egy olyan ajándékcsomagot, mely majd a nászútat teszi izgalmasabbá számukra. 

erotikus ajándékcsomag

A felsorolt ajándékokon felül a hagyományos lánybúcsú party kellékek is ajánlottak, mint például a lánybúcsú póló, lánybúcsú kitűző vagy a lánybúcsú vállszalag.

Bármely ajándékot is választotok, a menyasszony biztosan örül majd neki és kellemes emlék marad számára a közösen töltött estéről.

Sok sikert nektek barátnők, érezzétek jól magatokat. Azonban ne felejtsétek el, hogy ez az este nem arról szól, hogy lebeszéljük az arát az örökké tartó házasság szépségéről! ;) További erotikus ajándékötletért kattints ide!