Szex blog

Bilincs és szex – mi köze a kettőnek egymáshoz?

2018.10.28 17:41
Bilincs és szex – mi köze a kettőnek egymáshoz?

Bilincs a hálószobában

Elveszteni vagy átvenni az irányítást az ágyban szexi is lehet! Bár gyakran nehéz elengednünk magunk és mindent kézben szeretnénk tartani, a hálószobában talán kivételt tehetünk. Bár sokan a vanília szex hívei, nem árt olykor beújítanunk, és kipróbálni új dolgokat is. S ha már belekóstolnánk például a szadomazo világába, érdemes lesz először egy bilincset beszereznünk. Az élmény és a forró hangulat garantált, ám nem mindegy hogyan használjuk e csodás játékszert! Cikkünkből most minden kiderül!

 

A folytatásért kattints a képre!

 

bilincs és szex

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a szexet, valamint szexuális vágyainkat nem szabad tabuként kezelnünk. Az egészséges szexuális élethez elengedhetetlen, hogy nyíltan beszéljünk vágyainkról, problémáinkról. Partnerünknek pedig mindenképpen befogadónak kell lennie, hiszen így tartható fent hosszú távon a tűz a hálószobában. De mit tegyünk, ha fel szeretnénk egy kicsit turbózni a pásztorórákat? Beszerezhetünk a legnépszerűbb szexuális játékszerek közül egyet, akár egy bilincset is. Hiszen kit ne izgatna mondjuk egy megbilincselt nő vagy férfi látványa, aki fölött uralkodhatunk? Nem beszélve arról, hogy milyen élvezetes és izgalmas maximálisan átadni magunkat partnerünknek! A kiszolgáltatottság érzése olyan különleges fűszert adhat az együttléteknek, amely élvezetéhez könnyű hozzászokni. Ez természetesen nem mindannyiunknál működik elsőre, így hoztunk néhány tippet, hogyan is csináljátok. 

 

bilincs

 

Tippek a bilincs hálószobai használatához

Ha eleinte idegenkedsz a gondolattól, hogy majd bilincsek lesznek a csuklódon, bokádon, netán mindkettőn, érdemes előzetesen átbeszélni minden részletet a partnereddel. Tisztázzátok előre, hogy mi az, ami belefér, és mi az, amire már nemet mondanál, hiszen a partnert a játék során hamar elragadhatja a hév. Ha pedig szükségét érzitek, egyezzetek meg egy biztonsági szóban is, lehetőkeg olyanban, amely nem igazán aktushoz kapcsolódó kifejezés.

A szex során a biztonságo szót kimondva jelezheted partnered felé, hogy eddig s ne tovább. Mielőtt beszerzitek a bilincset, az új kiegészítőt, érdemes mérlegelni, hogy milyen modellt is szeretnétek. Manapság már minden igényt kielégítő választékkal találkozhattok a szexshopokban: vannak puffos, műszőrrel bevont darabok, amelyek a bőrrel való érintkezés során kellemes érzést biztosítanak, de keményebb és így kissé kényelmetlenebb, állatbőrből vagy fémből készült modelleket is választhattok, melyekkel erőteljesebben éreztethetitek a dominenciát.

 

 

Ha már beszereztétek a bilincset, már csak a pózok kiválasztása van hátra. A misszionáriust kedvelitek? Semmi gond, remekül beilleszthető ebben az esetben is a játékszer használata. Szexuálpszichológusok szerint egyébként azért izgatja mindkét félt ez a póz, mert ebben az esetben a legnagyobb a kontakt a két test között, az intimitás igen magas, a férfi végig csókolgathatja a nő testét, ajkait, valamint kezeit is egyszerűen használhatja.

Hogyan használjátok ebben a pózban a bilincset? Ideális lehet, ha egy ágyhoz rögzítitek a bilincselt félt, ez látványra rendkívül szexi hatást kelt, de az is legendő, ha a fej fölé emelt két csuklót egymáshoz rögzítitek.  A női mellek ebben a pozícióban kívánatosan domborulnak, így a látvány nem hagyja majd hidegen a férfi partnert. Amint felkerül a bilincs, a kiszolgáltatottság izgalmas érzése rögtön felülkerekedik a hölgyön és megtapasztalahatja, hogy milyen az, amikor más uralja a testét.

Amennyiben tovább fokoznátok ezt az érzést, a csukló mellett a bokákra is helyezhettek bilincset. 

Szexi jelmezek felöltésével pedig még izgatóbbá tehetitek a hangulatot!

Ne feledjétek, nemcsak a nő csuklójára kerülhet bilincs. A férfi esetében ugyanolyan izgató lehet, ha egy nő uralkodik felette az ágyban. A férfi partner esetében is hasonló a bilincs használatának metódusa, azzal a különbséggel, hogy most nem ő a domináns fél.  A nő igazi királynőként viselkedhet az erősebbik nem képviselőjével szemben. Játszhat vele, növelheti az intimitást azzal, hogy teljesen rásimul a férfi testére. Mivel nála van a kontroll az őrületig hergelheti, izgathatja partnerét azzal, ha akárhányszor összeérne testünk, kissé újra eltávolodik tőle.

A bilincs lehetőséget teremt, hogy pattanásig feszítsétek a felszabaduló szexuális vágyat, és már-már könyörögjetek egymás érintéséért. Ugye izgalmasan hangzik egy kis bdsm? Mostmár csak ki kell próbálnotok. Egy dolgot viszont sose felejtsetek előre leellenőrízni: hogy megvan-e a bilincsetek kulcsa! ;)Az izgalmas kötözős játékokhoz ide kattintva találhattok bilincseket.