• Ajánlatok
 • Vibrátor
 • Potencianövelő
 • Nőknek
 • Férfiaknak
 • Drogéria
 • Extrém erotika
 • Szexi ruhák
 • Szórakozás
 • Szűrés
  Ár
   (Ft)
  1 984 Ft - 239 995 Ft
  Méret
  Készlet
  Ingyenes kiszállítás
  Akár 1 napos határidővel, már holnap átveheted rendelésed!
  19.999 Ft alatt: 1.290 Ft-tól

  20.000 Ft felett: INGYENES!

  Semleges feladó nevében postázunk, nem árulkodó csomagolásban, 100% diszkréció.
  Gyors és diszkrét szállítás!
  20 000 Ft felett ingyenes szállítás.
  Óriási választék, prémium termékek.
  Szakértői csapat, akikben bízhatsz.
  100+ cikk és tartalom.

  Bilincs, kötözők, szájpeckek

  Kötözés, bondage eszközök nem csak BDSM rajongóknak

  Egy plüss bilincs, vagy egy A szürke ötven árnyalata ihlette bondage kötél még azoknak is felkelti a fantáziáját, akik különösképp nem rajonganak a BDSM kalandokért. Ebben a termékkategóriában összegyűjtöttük a legnépszerűbb kötözős eszközöket, kellékeket, melyek készek a visszafogottabbak és az extrém szexet kedvelők igényeit is maximálisan kielégíteni. 

  Készen áll egy új, kötözős élményre? A kiszolgáltatottság, vagy a dominancia varázsának megtapasztalására? 

  Válogasson minőségi eszközeink közül és tegyen szert egy új, izgalmas eszközre!


  343termék124
  343termék124

  A bondage művészete

  A bondage műfaja a nagysikerű könyvsorozatból, A szürke 50 árnyalatából már ismerős lehet. Voltaképpen nem más ez, mint a BDSM egy válfaja, bár azt is mondhatnánk, hogy alapja.

   

  A kikötözősben rejlő izgalmat a bizonyos szintű kiszolgáltatottság érzése okozza, az, hogy az alárendelt fél tehetetlenné válik és sosem tudhatja, hogy partnere éppen mit készül tenni vele. Minden ellenkezés hiábavaló, az alárendelt félnek el kell „szenvednie” a kényeztetés választott formáját. Egy kéjjel teli kaland ez, túlfűtve izgalommal. De ahogyan valamennyi BDSM kelléket, úgy a bondage eszközeinek használatát is kizárólag a partnerek közötti maximális és feltétlen bizalommal szabad bevonni az együttlétbe.

   

  A bondage a BDSM-nek az a területe, amely még azok fantáziáját is beindítja, akik egyébként vonakodnak az extrémebb szexuális eszközökkel való kísérletezéstől. A kikötözést ugyanis lehet korbácsot csattogtatva, de lehet akár egészen szolidan is végezni. Ennek megfelelően a bondage, azaz a kötözés eszközei is rendkívül sokfélék lehetnek.

   

  A klasszikus bondage eszközök:

   

  Szatén szalagok: A szatén szalagok a bondage műfajának legfinomabb kellékei. Finom, elegáns módját teszik lehetővé a kötözésnek.

  Bondage szalagok: Azok, akik a bondage-t nem a kéjes fájdalomérzet, vagy az erőteljesebb kiszolgáltatottság izgalma miatt művelik, tökéletes alternatívát nyújthatnak a bondage szalagok. Ezek a szalagok lehetővé teszik, hogy oly módon legyenek lekötözve, vagy kikötözve a végtagok, hogy közben ne okozzanak szorító érzést. A szalagok a bőrhöz nem tapadnak, pusztán egymáshoz, így rendkívül sokoldalúan lehet őket használni.

  Kötél: A bondage klasszikus kelléke a kötél. Egyszerű és realisztikus módon teszi elérhetővé az alárendeltség, a kiszolgáltatottság izgalmas érzését. Beszerezhetők különböző vastagságú és hosszúságú bondage kötelek.

  Bilincs: A bilincs a legismertebb bondage kellék. Rengeteg hálószobában megtalálható, legtöbbször plüss változatban. Ilyen formában klasszikus lánybúcsú ajándék is. A bilincsek között azonban nem csak puha plüss termékek, hanem vadabb bőr, vagy erősebb műanyag és fém anyagúak is választhatók.

  A fentiek mellett különböző extrémebb láncos- és komplex kötöző szettek is léteznek, melyekkel az erotikus játékok tovább színesíthetők, fokozhatók.

   

  A bondage, kötözés szót hallva, először a kezek ágykerethez kötözése jut a legtöbbek eszébe. Valójában azonban az erotikus irányzat sokkal többet takar ennél. A kötözés kiterjedhet más testrészekre, így például klasszikusan a könyökre, a térdekre, bokákra, combokra is. Sőt akár a derékra helyezett kötöző pántok segítségével a különböző végtagokat a derékhoz is lehet kötözni. Határt igazából csak a fantázia szabhat a kötözésben.

   

  Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ahogyan a szex valamennyi területén, úgy a bondage során is az az elsődleges cél, hogy a felek jól érezzék magukat együtt, örömet szerezzenek egymásnak. Ezért tehát itt is fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy a bondage eszközeinek bevetése előtt és közben is elengedhetetlen, hogy a partnerek tabuk nélkül kommunikáljanak egymással.

  Jobban elmerülne a BDSM világában? Ha így van, tekintse meg korbács kínálatunkat is!

  Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
  - 500 Ft értékű hűségpont azonnal
  - Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
  - Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
  - Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
  100%
  Diszkréció
  Szakértői
  Ügyfélszolgálat
  Gyors
  Szállítás
  Több ezer
  prémium termék