Szex blog

Maszturbátor DIY - Hogyan készítsd el otthon?

2024.03.07 12:30
Maszturbátor DIY - Hogyan készítsd el otthon?

Vágyaink megélésére rendkívül változatos módszerek léteznek, csinálhatjuk ketten, többen, egyedül; tantrikusan, egymáshoz se érve, testrészek, vagy különböző segédeszközök igénybevételével. Főleg, hogy egy-egy maszturbátort ma már valós ikonikus nők vaginájáról mintáznak. Ha viszont házilag szeretnéd elkészíteni a saját örömszerző eszközödet, akkor ez a cikk igazán neked való. Íme, néhány hasznos ötlet, hogy ne mindig a saját kezedet kelljen használnod!

Pohár

Egy poharat igazán sok mindenre használhat az ember. Néhány éve szárnyra kelt a lefordított pohárral való ritmikus zajkeltés divatja; mérce lehet sütemények hozzávalóinak adagolásához; tarthatunk benne fogkefét, virágot, íróeszközöket; sőt, manapság már mindenkinek tele van a szekrénye repoharakkal, amiket magunkkal vihetünk bárhová. Akár mint egy művaginát!
Végy le a polcról egy akkora poharat, amiben kényelmesen elfér a merev péniszed.
Tégy az üres pohárba két darab akkora, meleg vízbe áztatott szivacsot, ami a pohár széleit is kitölti.
Fontos, hogy a szivacsok közötti rés elég feszes legyen a megfelelő stimuláció eléréséhez. Ezt úgy érheted el, ha megfelelő méretű vagy mennyiségű szivacsot használsz. Ezután már csak egy adag síkosítót kell nyomnod a két szivacs közötti részre, és már tömheted is!
(Tipp: ha a rés túl laza, cseréld a poharat egy kisebbre vagy a szivacsokat nagyobbra.)

Banánhéj

Ehhez szükség lesz egy átlagos méretű banánra. Húzd le a héját annyira, hogy a markodban lévő rész hámozatlan maradjon.
A gyümölcsöt távolítsd el (készíts belőle turmixot, jól fog esni az aktus végén).
Vizsgáld meg a héjat, ha szükséges, tisztítsd meg a gyümölcs maradékától, és béleld ki a helyét kedvenc síkosítóddal.
Igény esetén a banánhéjat testhőmérsékletűre melegítheted, például mikróban – csak vigyázz, nehogy túl forró legyen!
És már el is készült a környezettudatos, bár csak egyszer használható élvezeti segédeszköz!
A banán vastag héjától olyan érzésed lesz, mintha valaki más érintené a férfiasságodat.

 

 

Dinnye

A dinnye nem csak azért egészséges, mert magas víz-, alacsony kalória- és zsírtartalommal rendelkezik, rostokban, káliumban, A és C vitaminokban gazdag, de akár a csúcsra is eljuttatja az édesszájú férfiakat.
Magad sem hinnéd, micsoda technikát dolgoztak ki földművelő őseink!
A megfelelő dinnye kiválasztásánál vedd figyelembe, hogy ez esetben praktikus a kisebb méret és az áramvonalas forma. Ha szépen lemostad leendő kedvesed, egyik végébe véss egy akkora lyukat, ami megfelel a péniszed méretének. A túlvégen faragj egy ceruza vastagságú apró rést. És már el is készültél!
A dinnye azért is remek választás, mert lédús mivolta miatt nincs szükség síkosítóra. Ráadásul a vákuumképződés fokozza az élvezeti értéket.
Mozgathatod a nagyobb hasadékba helyezett péniszed derékból, vagy húzogathatod a dinnyét az öled irányába, különböző helyzeteket fantáziálva.
A lényeg, hogy amikor a dinnye közepe felé tart a merev szerszámod, a keskeny rést hagyd szabadon, kifelé menetben pedig zárd el az ujjaddal az apró rést, így mesés szívóerőt tapasztalsz majd!

WC papír guriga

A gurigák mérete nagyjából azonos, és lássuk be, akkora különbségek általában a falloszok közt sincsenek. A kettő találkozása pedig mindig elérhető közelségű, frenetikus élvezeteket okozhat!
Miután ráleltél a megfelelő gurigára (sehol egy leváló kartondarab, horpadás…), helyezz egy gumióvszert a belsejébe, és egy befőttes gumi segítségével rögzítsd a guriga külsejéhez a koton szélét.
Most jöhet a síkosító, aztán a megfelelő tempóban elkövetett altestmozgás!

Ennyiből is jól látható, hogy valójában csak a fantázia szab határt a házilag könnyedén elkészíthető maszturbátorok terén. Egy kanos férfi szinte bármiben (pite, átalakított széles szájú flakon, sütőtök stb.) megtalálja a megfelelő társat.

De ha szívesebben vásárolsz interneten csillagokkal véleményezett termékeket, akkor mindenképp nézz utána a TENGA maszturbátorainak! A Keith Haring Soft Tube rendkívül puha, rugalmas anyagból készül, változatos, intenzíven stimuláló belső struktúrája elképesztő szívóélményt biztosít. Frappáns érdekesség a kis helyet foglaló, mégis megfelelő méretűre nyúló Egg Curl maszturbációs tojás, mely lágy anyagával öleli körül, miközben intenzíven stimulálja a péniszed.

Rendeld meg most a kedvencedet!

Júl 10

Ma már nőként rengeteg szexuális játékszer közül válogathatunk. Akár olyat, amit párunkkal közösen tudunk használni, de olyat is, ami saját örömünkre szolgál. Létezik egy olyan segédeszköz, ami egyszerre segít a hüvely izomzatának tornáztatásában és természetesen önkielégítéskor is segítségül hívhatjuk. Ez az eszköz a hüvelygolyó vagy más néven gésagolyó. A hüvelygolyó nem csak egy vibrátor funkciót ellátó eszköz, hanem fontos, egészségmegőrző izomstimuláló eszközként is tekinthetünk rá. Így a partnerünkkel való szexuális életünkben is változást hozhat, hiszen az izomstimuláció hatására a hüvely izmait feszesebbé teszi. Illetve abban is segíthet, hogy jobban megérezzük a hüvely összehúzódásait szexuális együttlétünk alatt.

Máj 21

A férfi önkielégítés ugyanúgy a szexualitás része, mint maga a szex. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, minthogy ugyanazokkal a pozitívumokkal jár, mint a partnerrel eltöltött éjszakák: segít oldani a feszültséget, csökkenti a stresszt és a prosztatarák kockázatát, endorfint (vagy másként boldogsághormont) termel. Nem beszélve arról, hogy ha jól csinálod még a szexuális problémák javításában is segíthet.

 

A folytatásért kattints a képre!

 

férfi maszturbáció



Okt 11

Ma már nem csak a hölgyeknek kedveznek a szexeszköz gyártók, hiszen az urak is végtelen számú játékszer közül választhatnak, ha az egyedül megélt kielégüléshez keresnek segítséget. Hogy pontosan milyen játékeszközök vannak a palettán, és melyiket mikor érdemes választani, azt ebből a cikkből megtudhatod.

 

Júl 10

Végre egy szexuális játékszer, ami kifejezetten a férfiak örömérzetét fokozza! Azt már a legtöbben tudják, hogy milyen fontos és kivételes szerepe lehet a női orgazmus terén a nők G-pontjának izgatása, de azt még kevesen tudják, hogy ilyen érzékeny pont a férfiaknál is megtalálható. Sőt! Izgatható, amivel az extázis a férfiaknál is megsokszorozódik. Ha szeretnél többet tudni a prosztata vibrátorról, akkor olvass tovább!