Szex blog

A hüvelygolyó 3 legnagyobb előnye

2022.07.10 15:22
A hüvelygolyó 3 legnagyobb előnye

Ma már nőként rengeteg szexuális játékszer közül válogathatunk. Akár olyat, amit párunkkal közösen tudunk használni, de olyat is, ami saját örömünkre szolgál. Létezik egy olyan segédeszköz, ami egyszerre segít a hüvely izomzatának tornáztatásában és természetesen önkielégítéskor is segítségül hívhatjuk. Ez az eszköz a hüvelygolyó vagy más néven gésagolyó. A hüvelygolyó nem csak egy vibrátor funkciót ellátó eszköz, hanem fontos, egészségmegőrző izomstimuláló eszközként is tekinthetünk rá. Így a partnerünkkel való szexuális életünkben is változást hozhat, hiszen az izomstimuláció hatására a hüvely izmait feszesebbé teszi. Illetve abban is segíthet, hogy jobban megérezzük a hüvely összehúzódásait szexuális együttlétünk alatt.

Hogy is néz ki a gésagolyó? Mik a legnagyobb előnyei?

A hüvelygolyó két golyóból áll, melyek össze vannak kötve egy zsinórral. Használatához szükséges vízbázisú síkosító. Hogy milyen síkosítót válasszunk mellé, azt a gyártó a dobozon meghatározza. A golyókat óvatosan a hüvelybe kell helyezni, ahol mozgás hatására a hüvely falának ütköznek, ennek hatására a felhasználó izgalmi állapotba kerül. Ezért akár előjátékhoz is bevethetjük. A mai gésagolyók már okostelefonnal irányíthatóak, a hozzá tartozó applikáció segítségével lehet beállítani a rezgést. Így kedvünkre többféle programból választhatunk. Létezik olyan hüvelygolyó, amit a higiéniai szabályokat rendre betartva, análisan is kipróbálhatunk.

Nézzük meg a hüvelygolyók 3 legnagyobb előnyét:

  • Erősítik a hüvelyfalat, a medencealapi és a vizelettartó záróizmokat. Ez egészségmegőrzés szempontjából nagyon fontos. Az intimtorna, a hüvelyizmok és a medence izmainak erősítése elmaradhatatlan része kéne, hogy legyen a testedzésnek, hiszen a mindennapi életminőségünket javítja.
  • Terhesség utáni süllyedés, vizelet visszatartási problémák esetén is megfelelő eszköz lehet (komoly méhsüllyedés esetén természetesen előbb fordulj orvoshoz, hiszen a hüvelygolyó elsősorban nem orvostechnikai eszköz. Vannak erre külön más, de hasonló elven működő eszközök. De mindenféleképpen egy, a területen jártas szakember segítségével válaszd ki a megfelelő orvostechnikai eszközt.)

  • A hüvelygolyó javítja a hüvely érzékenységét, rugalmasságát, így a szexuális együttléteket és a saját örömszerzésünket is fokozni lehet. Ezek a belső masszázslabdák nem csak kényeztetnek, hanem javíthatják az orgazmus készséget. Hatékonyabban juthatunk el a csúcsra, az orgazmus különféle oldalait ismerhetjük meg. Ezért a párunkkal való együttlétek minőségét is javíthatjuk, nem mellesleg a saját testtudatunkat is pozitív irányba változtatja, hiszen így még pontosabban megismerhetjük, hogy mi az, ami jól esik, ami fokozni tudja az élvezetet.

Többfajta hüvelygolyó közül válogathatunk. Ezek a szexuális segédeszközök prémium, hypoallergén, szilikon borításúak, bőrbarát bevonatúak. Ügyelni kell rá, hogy a hüvelygolyókhoz tartozó zsinór ne tűnjön el a hüvelyben. Ha okostelefonos applikációval használjuk, ez azért is különösen fontos, mert a zsinórban található az antenna, ami a jelet veszi a vibrációhoz. Hasonlóan a tamponhoz, ezt is ezen a zsinóron keresztül tudjuk kihúzni a hüvelyből. Minden használat előtt és után kézmeleg (nem túl forró, nem túl hideg) vízzel, kímélő (pH-semleges, illatmentes) szappanos vízzel el kell mosni, utána le kell öblíteni. Fontos, hogy öblítés után egy speciális, az erotikus játékokra kifejlesztett tisztítószerrel kell kezelni. Száradás után higiénikus tasakban kell tárolni. A nedves környezet kárt tehet az elemben, akkumulátorban.

Mindenképp érdemes próbát tenni az eszközzel, hiszen jótékony hatásait nem csak a maszturbáció során vagy izom tréningként alkalmával, hanem a párunkkal élt szexuális életünkben is megtapasztalhatjuk. Így kielégítőbb szexuális életet élhetünk, aminek hatására mindennapi frusztrációinktól is könnyebben megszabadulhatunk, fejlődik az énképünk, testtudatunk, párunkkal való szexuális kapcsolatunkban is új dimenziókat nyithat meg.