Szex blog

Átlagos péniszméret

2022.08.02 17:43
Átlagos péniszméret

Izgat, hogy mégis mekkora az a bizonyos átlagos péniszméret? Hogy mennyi az annyi? Vajon benne vagy-e a bűvös tartományban? Nem csoda, hogy érdekel, a férfiak körében ez a téma igen fontos, sokaknak férfiasságuk egyik meghatározó tényezője. Nem hiába a számtalan poén ezzel kapcsolatban, a piszoárban elkapott pillantások - hisz mindenki kíváncsi - vagy egy új partner kapcsán a szex előtt érzett enyhe zavar, az örökös kérdés... vajon elég nagy, kielégíti a szerszámom mérete, nem szokott hozzá a nagyobbhoz? Férfiak, hát lássuk a medvét, íme a válaszok!

átlagos péniszméret

Ernyedt vs merev farok

Számos kutatást végeztek már a témában és több érdekességet is megállapítottak. Például, hogy nem éri meg az ernyedt farokból kiindulni, ugyanis az ernyedt állapotban lemért kisebb hímvessző hossza sokkal nagyobb átalakulásra képes, mint egy hosszabb, ernyedt állapotú hímvesszőé. Vagyis ne keseredj el, ha petyhüdten egész kicsi méreteket mérsz, minél kisebb így, annál nagyobbra tud növekedni, ha  izgalmi állapotba kerülsz!

Statisztikai adatok

Nos, a fentiek tudtában nézzük is a statisztikát, nagy levegő!

Az ernyedt pénisz átlagosan 9,16 centi, kerülete pedig 9,31 cm. A merev pénisz 13,12 cm, kerülete pedig 11,66 cm. Hogy jobban belőhesd magad a merev pénisz hossza kapcsán, megadtak a kutatók egy ettől-eddig tartó tartományt is, így azt is megosztjuk veled. Ezek fényében a hímvessző hossza merev állapotban 12,7-16,5 cm. Jó hír, hogy a begyűjtött adatok során egy olyan kérdést is feltettek a válaszadóknak, melyben azt firtatták, hogy az adatközlők péniszének a mérete révén kielégítő-e számukra a szexuális életük. A válaszok többsége pozitív volt, vagyis akik ebbe az átlagos tartományba estek, számukra nem okozott gondot a szex során a péniszük mérete.

Számodra gondot okoz a méret?

Nos, több jó hírünk is van. Egy másik statisztika azt mérte, hogy ugyan a férfiak 45 százaléka szeretne nagyobb péniszt, de csupán az önértékelésük miatt, ugyanis a nők nem ezt tartják a legfontosabbnak a szex során. Ennek több oka is van, kezdve onnan, hogy a nők számtalan esetben és egyébként nagyobb arányban is, nem a hüvelyi izgatás során jutnak el az orgazmushoz, hanem erről a csikló gondoskodik, így számukra lényegtelen a méret. A porno filmek, ahogy a nevükben is benne van, filmek, nem az átlagos méretet mutatják, abból nem szabad kiindulni. Ha mégse nyugtatnak meg ezek a tények és zavar péniszed mérete, nem árt tudnod, hogy van lehetőség a pénisznövelés kivitelezésére, például a péniszpumpa, a pénisznövelő krémek mind remek opciók nyújthatnak.

Nézzük, melyiket hogy kell használni, mit érdemes róluk tudnod!

  1. Péniszpumpa

A péniszpumpát serkentésre találták ki, arra, hogy előidézze az erekciót. Így merevedési zavar során is hasznos segédeszköz, de ha csak az átlagos péniszméret vagy annál kisebb esetleg nagyobb péniszméret növelése a cél, akkor is remek műszer. Nevéből adódóan úgy néz ki, mint egy pumpa; egy csőből áll, ami egy pumpához kapcsolódik. Használatával minden esetben létrejön az erekció, lényegében a csőből a pumpálás kiszívja a levegőt és így vákuumot hoz létre. Emiatt olyan a hatása, mint amikor erekciód lesz, ugyanis általa vér tolul a hímvesszőbe. Érdemes izgalmi állapotba kerülni, mire lehúzzák a pumpát a péniszről - az eltávolítása egyébként kellemes, bizsergető érzés - hogy ezt követően is megmaradjon az erekció és az ezzel járó vaskos látvány. Bátran ajánljuk, nyűgözd le vele partnered!

  1. Pénisznövelő krémek

A pénisznövelő krémekben a gyógynövényi hatóanyagok a felszívódás után rögtön vérbőséget okoznak, így a hímvessző hosszabb és vastagabb lesz. Ezeket a krémeket az aktus előtt kicsivel érdemes alkalmazni, hiszen szinte azonnal hatnak, így pont jókor, a megfelelő mértékben fogják növelni a hímvessző méretét. Akár az átlagos péniszméret, akár a nem átlagos péniszméret is könnyen befolyásolható általuk. Ne habozz, próbáld ki!

Érdekesség: Tudtad, hogy a potencianövelők többsége is képes ideiglenesen növelni a pénisz méretén? Köszönhető ez az általuk okozott nagymértékű vérbőségnek.

Összegzés

Reméljük választ kaptál fő kérdéseidre, ha pedig nem vagy elégedett saját farkad méretének a besorolásával, nézz szét nálunk és tegyél ellene, hisz látod, megteheted!