Szűrés
Méret
Készlet

Plus Size fehérnemük

Plus Size fehérneműk prémium márkáktól

Néhány évvel ezelőtt még meglehetősen elkeserítő volt a fehérnemű kínálat a plus size hölgyek számára. Ha egy kicsit molettebb volt az illető kizárólag fekete, vagy fehér színű, nagymamáink fehérneműire emlékeztető darabok közül lehetett válogatni.

Mára szerencsére már rendkívül nagyot változott a helyzet és a nagyobb idomokkal rendelkező hölgyeknek sem kell lemondaniuk a szexi fehérneműkről!

Minden méretnél, de talán a plus size-nál különösképp fontos, hogy a fehérnemű kellő tartást és formázást biztosítson. Ne szorítsa le a kebleket, ne álljon el az anyag szélein stb. Ezeket a feltételeket bizony csak egy minőségi plus size fehérnemű tudja biztosítani.

Szerencsére ezekből válogathat nálunk bőven!

Fehérnemű kínálatunkban népszerű, minőségi márkák darabjai közül válogathat!

 


106termék124
106termék124

Alapdarabok és némi extra

A hétköznapok különböző szakaszaiban, a különböző tevékenységekhez más-más típusú melltartóra, fehérneműre van szüksége az embernek. Ideális esetben nem abban a melltartóban megyünk le a kertbe virágokat gondozni, mint amit a mélyen dekoltált kisestélyink alá öltünk. Ugyanez igaz a sportolásra is. A különböző mozgásformák, alkalmak és felhúzott ruhák bizony más-más típusú fehérneműt követelnek meg. És akkor még nem is beszéltünk a kényelmi szempontokról. Szerencsére a legjobb helyen jár! Termékkínálatunk rendszeresen frissül, így egészen biztosak vagyunk abban, hogy a nálunk található plus size fehérneműk között minden alkalomra talál majd ideális darabot.

Szép, szexi, plus size fehérnemű? Léteznek ezek a fogalmak együtt? Bizony!!!

Fehérnemű kínálatunkban népszerű, minőségi márkák darabjai közül válogathat!

Termékválasztás előtt azonban fordítson kellő körültekintést a megfelelő méret kiválasztására. Ha a melltartó túlságosan nagy, vagy túlságosan kicsi, az nem csak a viselés élményéből vesz el, hanem a ráhúzott ruhán is meglátszik majd.

Vásároljon még ma és gyors szállítással juttatjuk el önhöz a terméket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék