Kategóriák
Szűrés
Mérete
(6)
(1)
(4)
(2)
(8)
(18)
(3)
(2)
(2)
(6)
(20)
(2)
(6)
(2)
(19)
(2)
(6)
(2)
(1)
(1)
(3)
(8)
(3)
(12)
(11)
(3)
(7)
(1)
(9)
(1)
(12)
(3)
(7)
(3)
(5)
(2)
(6)
(20)
(3)
(6)
(3)
(6)
(1)
(6)
(34)
(1)
(2)
(15)
(9)
(9)
Készlet
(70)
(163)
(116)
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Plus Size fehérnemük

Főkategória >Női erotikus ruhák >Plus Size fehérnemük

Plus Size fehérneműk prémium márkáktól

Néhány évvel ezelőtt még meglehetősen elkeserítő volt a fehérnemű kínálat a plus size hölgyek számára. Ha egy kicsit molettebb volt az illető kizárólag fekete, vagy fehér színű, nagymamáink fehérneműire emlékeztető darabok közül lehetett válogatni.

Mára szerencsére már rendkívül nagyot változott a helyzet és a nagyobb idomokkal rendelkező hölgyeknek sem kell lemondaniuk a szexi fehérneműkről!

Minden méretnél, de talán a plus size-nál különösképp fontos, hogy a fehérnemű kellő tartást és formázást biztosítson. Ne szorítsa le a kebleket, ne álljon el az anyag szélein stb. Ezeket a feltételeket bizony csak egy minőségi plus size fehérnemű tudja biztosítani.

Szerencsére ezekből válogathat nálunk bőven!

Fehérnemű kínálatunkban népszerű, minőségi márkák darabjai közül válogathat!

 


Sorrend:

prev
next

-26%
Exkluzív cicaruha
3 989 Ft  2 950 Ft
Nincs raktáron

prev
next

Sorrend:

Alapdarabok és némi extra

A hétköznapok különböző szakaszaiban, a különböző tevékenységekhez más-más típusú melltartóra, fehérneműre van szüksége az embernek. Ideális esetben nem abban a melltartóban megyünk le a kertbe virágokat gondozni, mint amit a mélyen dekoltált kisestélyink alá öltünk. Ugyanez igaz a sportolásra is. A különböző mozgásformák, alkalmak és felhúzott ruhák bizony más-más típusú fehérneműt követelnek meg. És akkor még nem is beszéltünk a kényelmi szempontokról. Szerencsére a legjobb helyen jár! Termékkínálatunk rendszeresen frissül, így egészen biztosak vagyunk abban, hogy a nálunk található plus size fehérneműk között minden alkalomra talál majd ideális darabot.

Szép, szexi, plus size fehérnemű? Léteznek ezek a fogalmak együtt? Bizony!!!

Fehérnemű kínálatunkban népszerű, minőségi márkák darabjai közül válogathat!

Termékválasztás előtt azonban fordítson kellő körültekintést a megfelelő méret kiválasztására. Ha a melltartó túlságosan nagy, vagy túlságosan kicsi, az nem csak a viselés élményéből vesz el, hanem a ráhúzott ruhán is meglátszik majd.

Vásároljon még ma és gyors szállítással juttatjuk el önhöz a terméket!