Szex blog

Szuperhős kapszula és krém - Legyél te, az este szuperhőse!

2022.04.05 11:29
 Szuperhős kapszula és krém - Legyél te, az este szuperhőse!

Úgy érzed, hogy szuperhősként szeretnéd lenyűgözni a kedvesed? Jelmez helyett, vagy mellé válaszd a Szuperhős kapszulát és krémet! Most pedig megtudhatod, hogy miben is rejlik az a  bizonyos szuper erő…

Menj biztosra!

Ha úgy érzed, a maximumot szeretnéd nyújtani vagy jól jönne egy kis önbizalom növelő a következő együttlétekre, akkor jó helyen keresgélsz. Akár új partnernek szeretnél bizonyítani, akár a meglévő párodat akarod lenyűgözni, vagy korábbi kudarcok emlékét felednéd el örökre, megoldást nyújt a Szuperhős termékcsalád.

 

Kapszula – a stressz csökkentésére

Ez a férfiaknak készült természetes összetevőket, gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő egy potenciát támogató alkalmi készítmény. Biztos erekciót nyújt és garantálja, hogy használója képes legyen akár hosszan tartó aktusra is. Egy különleges alkalom könnyen szül teljesítménykényszert, amely nem tesz jót a férfiaknak. Hiszen, amennyiben szervi baj nem áll fenn, az erekció legfőbb motorja az agy. Ha pedig azt elönti a stressz, akkor nem marad hely az élvezetnek. Hasonló okokból képes a Szuperhős orvosolni olyan helyzeteket is, amikor valakinek már adódtak erekciós problémái és emiatt okoz feszültséget az együttlét. Ilyenkor egy kis segítséggel az izgalom nem megöli, hanem fokozza a vágyat. A kapszula megoldást kínál egy fáradt munkanap után, ráadásul segíti az aktus utáni regenerációt is.

 

A napi ajánlott mennyiség 1 kapszula, melyet az aktus előtt körülbelül fél órával, lehetőleg éhgyomorra kell bevenni. A készítményt 18 éves kor alatt nem szabad szedni és magas vérnyomásban, illetve szív- és érrendszeri betegségben szenvedők számára sem ajánlott.

 

Gél – a keringés javítására

Ez az erekció fenntartását támogató alkalmi készítmény segít abban, hogy te magabiztosabb legyél, a merevedésed pedig erőteljesebb. A megbízható forrásból származó alapanyagok gondos válogatás után kerülnek felhasználásra. Így egy hatékony, gyorsan felszívódó gélt kapunk, mely keményebb erekciót, hosszan tartó hatást és teltebb péniszt biztosít. A Szuperhős erekció fokozó gél egy alkalmi készítmény, melyet az aktus előtt körülbelül 15 perccel kell a pénisz teljes felületébe masszírozni, kis mennyiségben. A készítmény kortól függetlenül bármelyik férfi számára ajánlott. Hatékony segítség minden olyan helyzetben, amikor egy szuperhős erejére és teljesítményére volna szükség az együttlét során. Hatása megadja a kellő önbizalmat, ha ki szeretnéd hozni magadból a maximumot és akkor is, ha biztosra akarsz menni.

 

A legszuperebb szuperhősök

Ha pedig tényleg mindent be akarsz vetni a feledhetetlen élmény és a garantált élvezet érdekében, akkor kombináld a két Szuperhős terméket és használd őket együtt! Csak a partner is bírja!

Mert így biztosan nem rajtad fog múlni, hogy hány napig tart az éjszaka…