Szex blog

Térdig érő pantallótól az ehető tangáig – a bugyi evolúciója

2022.05.12 13:01
Térdig érő pantallótól az ehető tangáig – a bugyi evolúciója

Egy alsónemű lehet kényelmes, szexi vagy praktikus, a boltok kínálatában biztosan megtaláljuk a kedvünkre való darabokat. Van, aki a klasszikus szabású alsóneműket kedveli, mások a brazil bugyikban érzik magukat a legjobban, egy forró éjszakára pedig tartogatják a legszexibb csipkés tangáikat. A közéletben elterjedtekkel ellentétben pedig már nem csak nők számára léteznek tangák, de a férfiakon is egyre közkedveltebbnek számítanak. Cikkünkben az alsóneműk világában merülünk el, és megvizsgáljuk, milyen bugyi való egy édesszájú párnak.

A bugyik evolúciója

Egészen a reneszánszig az emberek egyáltalán nem hordtak alsóneműt, mivel a hosszú ingek és a rengeteg alsószoknya alá fölösleges lett volna még egy ruhadarab. Azonban egyes tevékenységek – például lovaglás vagy táncolás – megkövetelték, hogy elkezdjenek alsóneműket hordani a polgárok. A kezdetekben csupán praktikusságot szolgáló darabok igen messze álltak a szexi kinézettől; bő, csipkés, térdig érő nadrág volt a hölgyek pantallója, amit könnyedén elrejtettek az alsószoknyák alá. Ezután ugyan egyre szélesebb körben terjedt el a bugyi, de az orvosi vélekedés szerint – egészségtelen volt a zárt alsónemű - még mindig nem volt általánosan elfogadott.

Az igazi áttörést az empire stílus, és a testhez simuló, vékony anyagú ruhák megjelenése hozta a 19. században. A könnyedebb ruhák nem melegítették többé a hölgyeket, így népszerűvé váltak az alsóneműk is. Az 1840-es évekre pedig kifejezetten kiemelték, hogy egy erkölcsös nő ruhatárának alapdarabja a bugyi, mivel az abroncsos ruhákat könnyen magasra emelhette egy kisebb széllökés is, így a villantás elkerülése érdekében előírták a bugyi használatát.

Az alsóneműk a 19. században nyerték el ma is ismert formájukat – bár ekkor a bugyik még főként selyemből, vászonból és flanelből készültek. Azóta megjelent a pamut, a csipke, és egyéb alternatív anyagok is, melyek akár egy forró éjszaka kivételes darabjai is lehetnek.

„Olyan édes vagy”

Ha valami szokatlan és szexi dologra vágysz, amivel felpezsdítheted az éjszakát, akkor érdemes körbenézni az édes tangák között. A cukorka tanga tulajdonképpen a barátságkarkötők felnőtt verziója, mellyel érzéki és emlékezetes lesz az együttlét. Míg a gyerekek leszopogatták a felfűzött cukorkákat a csuklójukról, addig most a partnered csiklójáról teheted meg ugyanezt. Sőt, akár a férfiak is felvehetik ezt az édes alsóneműt, így a hölgyek szó szerint elszopogathatják párjukat.

Hasonlóan különleges élményt biztosít a csokoládéból készült, ehető férfi tanga is. Ezzel a szexi fehérneművel egy igazán édes fantáziavilágát ízlelhetitek meg a szexuális együttlétnek! Lehetnek ezek az intim pillanatok gerjesztőek, vagy játékosan édesek, az biztos, hogy imádni fogjátok!

Egy a jelige: faljátok fel egymást!