Darlings márka

Darlings nikotinmentes hevítőrudak 

A Darlings nikotinmentes hevítőrudak kellemes, intenzív aromákkal teszik kellemessé a dohánymentes mindennapokat.
A Darlings nikotinmentes termékei dohány helyett magas minőségű növényi összetevőket tartalmaznak. A minőségi nyersanyagoknak köszönhetően elsőosztályú dohányzást helyettesítő termékek.
Aromái között megtalálhatod a klasszikus ízeket, mint például az áfonyát, a kávét, a mentát, a natúr dohány aromát és igazi különlegességként vásárlóink egyik nagy kedvencét a jázmin tea ízesítést.


10termék110
10termék110

A Darlings nikotinmentes hevítőrudak az első szippantás után rabul ejtenek majd. Ez a “rabság” azonban csak a kellemes, intenzív ízek miatt jön létre, a Darlings nikotinmentes termékeiben ugyanis nincsenek függőséget okozó anyagok. Nincs bennük nikotin és nincs a dohányzás legtöbb egészségkárosító hatásáért felelős dohány sem.

Akkor mégis mit találhatsz ezekben az apró rudacskákban?
Minőségi növényi válogatásból készült teaport, különböző ételízesítő és egyéb, a használatot lehetővé és kellemessé tevő adalékanyagokat.

A Darlings hevítőrudak használata mellett döntve nem kell többet attól tartanod, hogy szenvedélyed kellemetlen szagúvá teszi leheleted, vagy a ruhád. Nem fogod a használat melléktermékeként keletkező füsttel zavarni környezeted. (Hiszen a termékek használata nem eredményez füstöt.) Mégis megmarad számodra a dohányzás kellemes élménye, immáron dohány és nikotin nélkül. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként a legjobb akciókról!
Legyél VIP tag, csatlakozz hűségprogramunkhoz
- 500 Ft értékű hűségpont azonnal
- Minden vásárlásból 5% visszajár hűségpontokban
- Az első rendelésedhez ajándékba küldünk egy vibrációs gyűrűt
- Exkluzív akciók és izgalmas cikkek, egyenesen Dórától! (VIP hírlevél)
100%
Diszkréció
Szakértői
Ügyfélszolgálat
Gyors
Szállítás
Több ezer
prémium termék