Kategóriák
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Darlings márka


Darlings nikotinmentes hevítőrudak 

A Darlings nikotinmentes hevítőrudak kellemes, intenzív aromákkal teszik kellemessé a dohánymentes mindennapokat.
A Darlings nikotinmentes termékei dohány helyett magas minőségű növényi összetevőket tartalmaznak. A minőségi nyersanyagoknak köszönhetően elsőosztályú dohányzást helyettesítő termékek.
Aromái között megtalálhatod a klasszikus ízeket, mint például az áfonyát, a kávét, a mentát, a natúr dohány aromát és igazi különlegességként vásárlóink egyik nagy kedvencét a jázmin tea ízesítést.


Sorrend:


Sorrend:

A Darlings nikotinmentes hevítőrudak az első szippantás után rabul ejtenek majd. Ez a “rabság” azonban csak a kellemes, intenzív ízek miatt jön létre, a Darlings nikotinmentes termékeiben ugyanis nincsenek függőséget okozó anyagok. Nincs bennük nikotin és nincs a dohányzás legtöbb egészségkárosító hatásáért felelős dohány sem.

Akkor mégis mit találhatsz ezekben az apró rudacskákban?
Minőségi növényi válogatásból készült teaport, különböző ételízesítő és egyéb, a használatot lehetővé és kellemessé tevő adalékanyagokat.

A Darlings hevítőrudak használata mellett döntve nem kell többet attól tartanod, hogy szenvedélyed kellemetlen szagúvá teszi leheleted, vagy a ruhád. Nem fogod a használat melléktermékeként keletkező füsttel zavarni környezeted. (Hiszen a termékek használata nem eredményez füstöt.) Mégis megmarad számodra a dohányzás kellemes élménye, immáron dohány és nikotin nélkül.