Szex blog

Elektro szex – minden, amit tudnod kell róla

2022.07.29 12:45
Elektro szex – minden, amit tudnod kell róla

Vágysz az extra bizsergésre? Hallottál már az elektro szexről? A feszültség a szexuális örömérzet előfeltétele, hiszen az orgazmus egyfajta megkönnyebbülés, melynek hatására átjárja testünket az extázis. De ez a feszültség, és így az orgazmus is tovább növelhető, az elektromosság hatékony segítségével. Hogy hogyan? Olvass tovább és megtudod!

Elektromosság nélkül nincs orgazmus

A bőr egy rendkívül érzékeny szerv, melyből az érintés vagy bármilyen impulzus hatására keletkező ingereket elektromosság segítségével továbbítja a szervezetünk az agyunkba. Nem is olyan távoli tehát a szex és az elektromos áram. Mivel a nemiszervek környékén kifejezetten nagy számban találhatunk idegvégződéseket, ezek a testtájak rendkívül érzékenyen reagálnak az elektromos impulzusokra.

Kinek való?

Az elektroszex korábban elsősorban a BDSM kedvelői között volt népszerű, azonban ma már egyre szélesebb körben rajonganak érte. Ebben az esetben különböző szexuális segédeszközökkel ingerelhetjük elektromos áram segítségével az egyes testrészeket. Kitűnő játékszerek ezek akár páros együttléthez, akár önkielégítéshez. Az elektromosság pedig senkit se ijesszen meg, hiszen megfelelő odafigyelés és körültekintő használat mellett nem jelentenek veszélyt ezek az eszközök. 

Hogy működik?

Ha használtál már valamilyen elektromos izomstimuláló berendezést, akkor el tudod képzelni, hogy mire számíts egy elektro szex játékszer esetében. Persze az impulzusok mértéke alacsonyabb ebben az esetben, és te magad szabályozni is tudod azok mértékét. Így a gyengéd bizsergéstől a kellemes enyhe fájdalomig is eljuthatsz. Az érzés intenzitása attól is függ, hogy mely testrészedet, melyik erogénzónát ingerled. Azonban arra buzdítunk, hogy ezeket az eszközöket deréktől lefelé használd, hogy az elektromosság semmiképp se okozzon problémát a szív működésében. 

Az abszolút intenzív élmény...

A különböző területekre eltérő eszközöket találsz. Kedvedre válogathatsz például az elektropántok, csipeszek, análizgatók, műpuncik vagy dildók között, ha úgy döntöttél, hogy kipróbálod a szexuális izgalom és kielégülés elektro változatát. Ezek többsége egyaránt használható férfiaknál és nőknél, így tökéletes kiegészítői a közös játéknak. De természetesen abban is segítségedre lehetnek az elektro eszközök, hogy önmagadnak okozz kivételes örömöt és kielégülést. 

Általában két csoportra oszthatóak az elektro termékek. Találsz olyan szetteket, melyek tartalmaznak egy készüléket, mely az áramforrást biztosítja, és amelyhez azután csatlakoztatni tudsz különböző E-stim, azaz elektro játékszereket. Szinte bármilyen szexuális segédeszköz fellelhető elektromos változatban, úgyhogy lépésről lépésre beszerezhetsz mindent, ami örömet tud okozni számodra. Emellett vannak az egymástól függetlenül működő, beépített E-stim funkcióval rendelkező játékszerek, melyek önmagukban is alkalmasak a használatra. Ha kezdő vagy, talán érdemes egy ilyen darabbal elindulni, és felfedezni az elektroszex szépségét, illetve a saját tested egyéni igényeit és határait. 

Mindig figyelj oda ezekre!

Mivel azonban az elektromos áram nem játék, fontos, hogy néhány szabályt mindig betarts.  

  • Az eszközök használata veszélyes azok számára, akik szívműtéten estek át, pacemakerrel, azaz szívritmus szabályozóval rendelkeznek. Illetve terhesség vagy fém implantátum, piercing viselés esetén sem ajánlottak ezek a játékszerek.
  • Mindig használj vízbázisú síkosítót, mivel a víz remekül vezeti az áramot, így segít, hogy sérülések nélkül élvezhesd az elektro szexet. Az olajos vagy egyéb síkosítók viszont szigetelést képeznek a bőrön, úgyhogy meggátolják, hogy az elektromos impulzusok eljussanak a bőrödig. 
  • Soha ne használj otthon barkácsolt eszközt, mert azzal komoly sérüléseket vagy tragédiákat kockáztatsz. Vásárolj megbízható forrásból, profi terméket!
  • Az adott fokozat erősségét érdemes először a kezeden vagy kevéssé érzékeny területen kipróbálni. Ha erősnek érzed az intenzitást, semmiképp se használd érzékenyebb felületen!
  • Soha ne használj elektro szex játékszert alkohol vagy drog hatása alatt. Ezek a szerek ugyanis módosíthatják a fájdalomérzékelést, ezzel pedig sérülés veszélyének teszed ki magad. 

Érdemes azt is észben tartani, hogy mindenki más, és különböző dolgok és ingerek okoznak örömet az egyes emberek számára. Így előfordulhat, hogy az elektromosság alkalmazása intim területeken egyesek számára nem kellemes élmény, vagy csak nagyon alacsony intenzitást éreznek kívánatosnak. A fokozatosság és a határok tiszteletben tartása egy fontos záloga az elektro szex által okozott kielégülésnek. 

Megnézem az eszközöket