Szex blog

Férfi vibrátorok - mert az erősebbik nem is megérdemli a kényeztetést

2023.09.03 10:16
Férfi vibrátorok - mert az erősebbik nem is megérdemli a kényeztetést

A vibrátorok hosszú ideig a nők szexuális örömének eszközeiként voltak ismertek és népszerűek. A mai napig viszonylag kevesen tudják, hogy a férfiak számára is készülnek vibrátorok, melyek különféle módon hivatottak gyönyört okozni az erősebbik nem számára. 

Az alábbiakban szeretnénk egy kicsit jobban bemutatni a férfi vibrátorok sokszínűségét ls használatuk előnyeit.

Miért jók a férfi vibrátorok?

 

Intenzív stimulációt nyújtanak

A vibrátorok erős és célzott stimulációt képesek nyújtani ott, ahová érintjük őket. Ez a fokozott stimuláció a hagyományos érintésnél sok esetben jóval intenzívebb és kielégítőbb élményt nyújthat.

Prosztata masszázs

Sok férfi nem ismeri még a prosztata masszázs jótékony hatásait. na meg persze annak fantasztikus élményét. Nem is csoda, hiszen a prosztata masszírozása nem tűnik egyszerű feladatnak, hacsak nincs az embernek erre a célra egy remek vibrátora. A speciális prosztata vibrátorok segíthetnek a prosztata területének bizsergető átmasszírozásában, ami növelheti az orgazmusok intenzitását és nem mellesleg segíthet a prosztata egészségének megőrzésében is.

Kézkímélő kényeztetés

A vibrátorok képesek hosszabb ideig egyenletes stimulációt biztosítani, így egy jó maszturbátort használva anélkül juthatsz a csúcsra, hogy a kezed görcsbe állna. Volt már olyan, hogy még bírtad volna a kényeztetést, de a kezed túl hamar elfáradt? Maszturbátort alkalmazva ez nem fordulhat elő.  

Egyénre szabható élvezet

A férfi vibrátorok és maszturbátorok rezgésük tekintetében rendkívül jól egyénre szabhatók. A kényeztetők többségén állítható a rezgések intenzitása, sebessége, sőt a legtöbb esetben még egyéni rezgési mintázatok is használhatók, hogy minél jobban igényeidre tudd szabni az élvezetet. 

 

Erekció támogatása

Bizonyos vibrátorok olyan területeket célozhatnak meg, amelyek hozzájárulhatnak az erekció támogatásához és a szexuális teljesítmény javításához. Ez különösen akkor lehet előnyös, ha valaki erekciós nehézségekkel küzd.

 

Sokszínű gyönyör

A vibrátorok számos méretben, formában és funkcióval kaphatók, ami lehetőséget ad a kreatív és változatos szexuális játékra partnereddel vagy akár önmagadban. 

Férfi vibrátor típusok

Hogy milyen vibrátor fajták léteznek kifejezetten férfiak számára? Lássuk csak… 

 

 1. Prosztata vibrátorok
  Ezek a vibrátorok kifejezetten a prosztata stimulálására lettek tervezve. A prosztata egy érzékeny terület a férfi testben, ahol a megfelelő stimuláció intenzív örömöt okozhat. A prosztata vibrátorok általában görbült formával rendelkeznek, hogy könnyen elérjék a prosztatát, és különböző rezgési mintákat és sebességeket kínálnak.

 2. Vibrátoros péniszgyűrűk
  Ezek a vibrátorok az erekciót támogatják és az élvezetet fokozzák. A péniszgyűrűk a pénisz tövére helyezve hordhatók, és segíthetnek tovább fenntartani az erekciót, miközben a vibráció mindkét fél számára extra örömöt nyújthat.

 3. Maszturbátorok
  Ezek olyan eszközök, amelyek kifejezetten a férfi önkielégítéshez készültek. A modern maszturbátorok élménynyújtás terén gyakran a megtévesztésig hasonlítanak a valódi női nemiszervre. A maszturbátorok számos textúrát és stimulációs lehetőséget kínálnak használójuknak. A prémium márkák között már olyan termékeket is találhatsz, amelyek 1-1 pornósztár nemiszervét mintázzák.

 4. Anál vibrátorok
  Az anál vibrátorok kifejezetten az anális behatolásra lettek tervezve. Az anál vibrátorok között méretben, formában, felszínben és anyaghasználatban is temérdek változatot találhatsz.

 

Tippek férfiaknak vibrátor használat előtt


Válassz megfelelő vibrátort:

Először is, fontos , hogy megfelelő vibrátort válassz. A piacon számosféle típus és méret áll rendelkezésre, így érdemes kísérletezni, hogy megtaláld a legmegfelelőbbet az igényeidhez. Választhatsz olyan vibrátort, amely prosztata stimulációt biztosít, vagy olyat, amely a herezacskó és a pénisz körül nyújt intenzív élményeket. De kipróbálhatod akár a maszturbátorokat is. A termékválasztásnál azonban vedd figyelembe, hogy a vibrátorhasználatnak mely szintjén állsz, ha például most próbálnád ki először az anál vibrátort, válassz puha anyagból készült, kisebb méretű eszközt. 


Használj síkosítót:

A megfelelő síkosító használata elengedhetetlen a komfortos, biztonságos és élvezetes vibrátorhasználat érdekében. Válassz vízbázisú síkosítót, mivel ezek általában a legtöbb anyagú eszközzel kompatibilisek. Ne spórolj a síkosítóval, és bátran pótold azt a használat során. amikor csak szükségét érzed.


Relaxálj és ismerd meg a tested:

Mielőtt elkezdenél a vibrátor használatával játszani, relaxálj és ismerd meg a tested. Ne siettesd, és figyeld meg, hogy a tested hogyan reagál az újfajta érintésre. Anális használat esetén kifejezetten fontos a relaxált, ellazult állapot, ezért semmiképp se siettesd a behatolást.

 

Válassz kényelmes pozíciót:

A kényelmes pozíció kiválasztása fontos a vibrátor használatakor. Próbáld ki a különböző pozíciókat, amíg megtalálod a legkényelmesebbet, amely lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférj a kívánt területekhez.


Kommunikáció a partnerrel:

Ha partnereddel együtt használod a vibrátort, fontos a kommunikáció. Beszéljetek egymással arról, hogy mi tetszik és mi nem. A kommunikáció segít abban, hogy komfortosan érezhessétek magatokat eszközhasználat során és az együttlét végére mindketten kielégüljetek.


Kísérletezés:

Ne félj kísérletezni a vibrátorral. Próbáld ki különböző sebességeket, rezgési mintákat és területeket. A vibrátorral való játék izgalmas felfedezést és örömszerzést nyújthat.


Tartsd tisztán:

A vibrátort mindig tartsd tisztán. Kövesd a gyártó utasításait a tisztítás és karbantartás tekintetében. A megfelelő higiéniára való odafigyelés segít megelőzni a fertőzéseket.