Szex blog

Guminő árak 2022-es körkép

2022.08.02 17:43
Guminő árak 2022-es körkép

Ha az utcán sétálva megkérnénk a járókelőket, hogy nevezzenek meg 3 szexuális segédeszközt, szex kelléket, a top 3-ban garantáltan benne szerepelnének a guminők.
Nem meglepő, a guminő a mai napig az egyik legnépszerűbb szexuális segédeszköz, ezt szexshopunk eladási statisztikái is remekül alátámasztják.

Mára hatalmas a kínálat a guminők között. Nehéz is lenne laikusként megsaccolni, hogy mégis mennyi ma egy guminő ára.
A magyarországi termékkínálatot, saját webáruházunkon túlmenően is megvizsgálva igyekszünk most választ adni erre a kérdésre, ismertetve, hogy az egyes árkategóriák alatt milyen típusú és minőségű guminőt tudsz vásárolni.Mennyi egy guminő ára 2022-ben?Guminő ára 5000 Ft alatt


Az árösszehasonlító oldalakat átnézve a legolcsóbb guminő árak 4000 - 5000 Ft között mozognak. Ez az alacsony ár nyilvánvalóan tükrözi a termékek minőségét, ezért az összegért mókás megjelenésű, felfújható guminőt kapsz, általában kisebb, nagyjából 50-70 cm közötti méretben. Ezek a "szexbabák" (bár ez elnevezés túlzás ezen kategória darabjaira) tökéletesek lehetnek legénybúcsús játékokhoz, vagy tréfás ajándék gyanánt. Valódi szexuális élményt kevésbé tudnak nyújtani, így ha a hálószobába keresel gumipartnert, semmiképp sem érdemes ebből a kategóriából választanod, különben nagy csalódás érhet.

guminő áraGuminők 5000 - 20 000 Ft között


A következő ársáv meglehetősen széles, ám ebben az árkategóriában, azaz 5000 és 20 000 Ft között közel azonos minőségű és megjelenésű guminőkkel találkozhatsz a piacon.
Ezek a guminők már életnagyságúak, megjelenésre azok a tipikus filmes, még mindig inkább tréfás mintsem szexi kinézetük van. Általában az arcuk már nyomtatott, valódi nőre hajaz. Ám ezek a babák (ha nem támasztasz feléjük túl magas elvárásokat) már alkalmasabbak önkielégítésre, mint a korábbi kategória babái.

guminő árak

Guminő árak 20 000 - 40 000 Ft között


20 000 - 40 000 Ft közötti áron már olyan guminőt kapsz, ami jóval igényesebb kivitelezésű. Ezek a guminők már kidolgozottabb arcvonásokkal rendelkeznek és önkielégítés során is élethű élményt tudnak nyújtani. Ha nem csak legénybúcsúra, hanem tényleges otthoni használatra szeretnél beruházni egy egyszerűbb guminőre, ebből az ársávból már érdemes lehet mazsolázgatni. 

mennyibe kerül egy guminő

Gumibaba 40 000 Ft felett


40 000 Ft felett már egészen élethű megjelenésű guminőre tehetsz szert. A guminők között itt válogathatsz egész testtel rendelkező, életnagyságú babák és pusztán “törzzsel”, azaz mellekkel és kéjnyílásokkal rendelkező babák közül. Ez utóbbiak előnye, hogy ezen az áron ezek a típusú babák élethűbb anyaghasználattal és pontosabb anatómiai kivitelezéssel készülnek, így realisztikusabb élményt tudnak nyújtani, még ha arc nem is társul hozzájuk. Ráadásul ezek az arc nélküli szexbabák nem ritkán vibrációs funkcióval is rendelkeznek az extra gyönyörökért. 

gumibaba árSzázezres tétel, élethű guminők 400 000 Ft felett

 

élethű guminő


Bár ez az ár a korábbiakkal összevetve, elsőre sokkolóan hathat, ezen az áron már valóban élethű guminőt tudsz vásárolni, olyat, amely minden apró vonásában, anatómiai pontosággal tükrözi a női testet. Ezek a gumibabák már anyaghasználatukban is elhagyják a korábbi gumis tapintást, érintésre sokkal inkább hajaznak a valódi bőr puhaságára. Az élethű guminők már szinte tökéletesen képesek visszaadni a valódi szex élményét, nem mellesleg megjelenésre is vonzóak. 
Ezeknél a luxus minőségű szexbabáknál olykor egyedi funkciók, lehetőségek is kérhetők, személyreszabhatod például a vásárlásra szánt babát hajszín, szemszín, mellméret meghatározásával. Ha luxus, igazán minőségi szexeszközt szeretnél vásárolni, akkor érdemes lehet elgondolkodni egy élethű guminő beszerzésén.