Kategóriák
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Healcier márka


Healcier hevítőrudak

A Healcier hevítőrudak az ártalomcsökkentés céljával jöttek létre, a termékek mintegy hivatása, hogy használatukkal a dohánytermékek alkalmazása visszaszoruljon és így az egykori dohányosok és környezetük is számos egészségkárosító hatástól mentesüljenek.
A Healcier tökéletes alternatívaként szolgál a cigarettát és egyéb dohánytermékeket kedvelők számára. Úgy helyettesítik a dohánytartalmú termékeket, hogy közben nem csorbul a dohányzás élménye, sőt: míg ízesített cigarettát például egyáltalán nem lehet ma már vásárolni, addig a Healcier hevítőrudak megannyi ínycsiklandó aromát kínálnak használóik számára.
A Healcier termékei dohány- és nikotinmentesek, használatukhoz hevítőkészülékre van szükség.


Sorrend:

prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

Healcier hevítőrúd


A Healcier hevítőrúd képes úgy visszaadni a dohányzás nyújtotta élményt, hogy közben mentesülhetsz a dohány és a nikotin egészségedre gyakorolt negatív hatásaitól. A szívható apró rudak dohány helyett gyógynövényeket tartalmaznak, ettől válnak remek ártalomcsökkentőkké.

A termékek használatához hevítőkészülékre van szükség. A hevítőkészülék, benne egy hevítő pengével, olyan hőfokra melegíti a hevítőrúd tartalmát, melyen az már szívhatóvá válik. Mivel a folyamat során nem történik égés, így a hevítőrudak használata nem eredményez füstöt, pusztán füst-szerű sűrű gőzt.

Ha szeretnéd az általad használt dohánytermékeket kevésbé káros alternatívára cserélni, bátran ajánljuk neked a Healcier hevítőrudakat!

A márka termékei rendkívül népszerűek, köszönhetően a magas minőségű összetevőknek.
Az aromák között a klasszikus gyümölcsös és mentolos ízek mellett olyan különlegességeket is találhatsz, mint például a csokoládé, vagy a rum.

Érdemes kísérletezni az ízekkel, ugyanis mindegyik más és más élményt kínál.
A savanykás citrusos, az édes gyümölcsös, vagy a lágy csokoládés lesz az új kedvenced?


Webáruház készítés