Szex blog

Különleges óvszer fajták

2022.03.24 19:54
Különleges óvszer fajták

Sokak által elterjedt, hogy az óvszer az úgynevezett „szükséges rossz”, mely ugyan kicsit kényelmetlen a használójának, de remek védekezési módszer, akár a teherbeesés, akár a nemi betegségek elkerülése végett.

Bár kétség kívül, ez nagyon gyakorlatias megfogalmazásnak tűnik, jó hírünk van, nem minden része igaz, sőt! Az óvszernek nem kell feltétlenül kényelmetlen vagy rossz érzést keltenie használat során... de tovább megyünk... egyes különleges óvszer fajták extra élvezetet is nyújthatnak használat során!

Az óvszer fajták tárháza óriási, nem csak azok léteznek, melyek az üzletekben a kassza előtt sorakoznak! Ha csak azokat ismered, érthető, ha igazat adsz a fenti megállapításunknak és szükséges rossznak tartod az óvszer fajták zömét. Ez azért lehetséges, mert nem vagy tisztában a lehetőségekkel!

Szexshop kínálatunkban olyan különleges óvszerek közül válogathatsz, melyek felülírják az óvszerekről alkotott eddigi tapasztalataidat. Színesek, izgalmasak, extrák... 

Olvasd el cikkünket és mélyedj el egy kicsit az óvszerek világában. Ismerj meg, próbálj ki többet, találd meg a Nektek legjobban tetszőket!

különleges óvszer fajták

Különleges óvszer fajták - Te valamennyit ismerted?

 

Egyedi felszínű óvszerek

Az egyedi felszínű óvszer használatáért elsősorban partnered lesz hálás. Az egyedi felszínű óvszerek célja, hogy különleges felszíni kialakításukkal stimulálják a hüvely, vagy a végbélnyílás falát, ezzel extra gyönyört nyújtva az aktus során. Válogathatsz bordázott, redős, gyöngyös, pontozott és egyéb szuper fajták közül. Ráadásul érdemes nem csak egy pózban kipróbálni ezeket az óvszereket, ugyanis más-más pozitúra esetén ahogyan a különleges felület más szögből éri a befogadó felület falát, eltérő élvezeti faktort nyújthat számotokra! Szerezzetek be tehát néhány egyedi felszínű óvszert, csapjátok fel a Káma-Szútrát és mindent bele!

 

Extra gyönyör óvszerek

Ahogy a nevéből is látszik, ezek az óvszerek mind valamilyen extra tulajdonsággal rendelkeznek. Például lehet a kiválasztott óvszeretek extra síkos vagy extra száraz, extra vékony vagy vastag, egészen kicsi vagy egészen nagy. Hogy csak néhányat emeljünk ki közülük, a késleltetett orgazmus elérésére például nincs is jobb egy extra vastag óvszernél, mely hatékonyan késleltetheti az ejakulációt, ezzel segítve, hogy az aktust akár rekord hosszúságúra nyújtsátok. Ha azonban a cél nem a hosszabb, hanem az intenzívebb élmény, az extra vékony óvszerekkel úgy lehettek együtt (maximális biztonságban), hogy közben észre sem veszitek majd az óvszer jelenlétét, így kiküszöbölhetitek, hogy az óvszer akár minimálisan is tompítson az érzékelésen.    Hogy ezek közül melyiket élveznétek a legjobban, azt csak ti tudjátok. Gondoljátok végig, hogy milyen most a szex, mely területen jönne jól egy kis támogatás? Érzékenység, síkosság, vagy épp a síkosság leküzdése tenné jobbá az együttléteket? Egy biztos: az extra gyönyör óvszerek révén könnyen javíthattok a szex minőségén

Speciális méretű óvszerek

Talán nem árulunk el nagy újdonságot azzal, hogy nincs két egyforma pénisz, ahogyan a péniszméretek is rendkívül eltérőek lehetnek. Ha eddig kényelmetlen volt számodra az óvszerviselés, annak legvalószinűbb oka, hogy nem a megfelelő méretet választottad. Nehéz is, hiszen a legtöbb üzletben belövik az "átlagos" méretet, azonban kicsit nagyobb, vagy kisebb vagy annál, az óvszer nem csak kényelmetlen, de biztonságot sem nyújt majd számodra. Így nem funkcionál és még a szexet is elrontja.  Próbáld ki, hogy a speciális méretű óvszerek közül saját péniszméretednek megfelelő óvszert választasz! Hidd el, meg fogsz lepődni, hogy óvszerrel is lehet tökéletes minőségű és élvezetes a szex!

Színes, ízes óvszerek

különleges óvszer fajták - ízes

Az igazán különleges óvszerek közé tartoznak azok a fajták, melyek egyben az orális kényeztetés során is kedveznek mindkét félnek. Hiszen kinek ne lenne kedve egy kis epres, tutti-fruttis vagy egyéb egzotikus ízesítésű kóstolóhoz? Ráadásul a kóstolás "elszenvedője" is élvezheti majd partnere lelkesedését. Ezek után már csak az adhat plusz élvezetet, ha nem csak ízekben, hanem a látványban is gyönyörködhetünk. Válasszátok ki kedvenc színeiteket és tegyétek még színesebbé, esztétikusabbá az élményt! Sokan a poén kedvéért is ki szokták próbálni a színes óvszereket például a sötét szobában sejtelmesen foszforeszkáló látványért… ugye máris beindult a fantáziád? 

Nehéz a döntés?

Felsoroltunk néhány ízelítőt, de közel se az összeset. Oké, tudjuk, most akár úgy is érezheted, hogy elvesztél a színes és sokféle kínálatban, de mennyivel jobb, hogy már látod, van miből válogatni! Ráadásul ezt még lehet fokozni! Ami a legklasszabb, hogy a különböző extra óvszertulajdonságokat kedvedre variálhatod is, hiszen egy bordázott falú gumi egyben lehet akár extra nagy és különleges ízesítésű is… Keresgélj nálunk, óvszer kínálatunkban és találd meg az igazit! Ne sajnáld rá az energiát, hisz az többszörösen meg fog térülni szexuális élményeid során! Sok-sok élvezettel teli percet kívánunk, valamint jó vásárlást!