Szex blog

5 legjobb természetes vágykeltő nőknek

2022.05.24 13:22
5 legjobb természetes vágykeltő nőknek

Reggel csörög a vekker, álmosan felkelsz, majd a szeretett kispárnádtól vett fájdalmas búcsú után indul a mókuskerék. Végig rohansz a napon, majd este, hazaérve már csak arra vágysz, hogy újra a kispárnádat öleld? Ekkor viszont más is vágyna egy kis ölelésre? Gyere és nézd meg velünk, hogyan tudod nőies energiáidat kicsit feltuningolni, mi lehet a legjobb vágykeltő nőknek!

 

A csökkenő vágy okai

A mai rohanó világban a nők (is) számtalan fronton állnak helyt, bizonyítják rátermettségüket, tudásukat, nap mint nap. Fáradtan esnek haza esténként, amikor is kezdetét venné az „otthoni műszak”. A női lélek-test, összetett működéssel bír, így a változás legelső lépcsőfoka, hogy felismerjük a problémát és elfogadjuk, hogy tenni kell valamit, ha újra őszintén és felszabadultan szeretnénk élvezni életünk ezen területét is.

Fontos lenne látni, hogy a csökkent szexuális vágy mögött esetleg egészségügyi vagy lelki, pszichés probléma áll-e. Az idegrendszerünk és az agyunk mindennek az irányító motorja. Innen jön a „parancs” és indul be a szexuális vágy is. Vajon mi okozhatja az utasítás hiányát?

 • hormonális változás
 • pajzsmirigy alulműködés
 • lassuló anyagcsere
 • depresszió
 • fogamzásgátló tabletta
 • nagyfokú stressz
 • lelki, pszichés állapot

(Tartósan fennálló probléma esetén érdemes lehet szakorvossal, nőgyógyásszal konzultálni.)

 

Mit tehetünk a női vágy fokozása érdekében?

Természetes afrodiziákumokat már az ókorban is használtak. Ma már azt is tudjuk, hogy egyes növények, gyógynövények hogyan hatnak a szervezetünkre. Van olyan, amelyik az általános fizikai-, mentális állapoton javít, növelve az energiaszintet és van, amelyik hormonszerű hatást gyakorol vagy a hormontermelésünket növeli. Találhatunk olyat, amely vérkeringés serkentő, mely hatásával egyenesen a nemi szerveket támogatja. Hogy ezek közül konkrétan mi a leghatásosabb vágykeltő nőknek?

 

Íme az 5 legjobb természetes vágykeltő

Nézzük melyek a legismertebb és egyben bizonyítottan a legjobb természetes vágykeltők nők számára!

 

 • Ginseng

Itthon több típusával is találkozhatunk a polcokon. Amennyiben a jótékony hatásai közül a szexuális vágy fokozása a legfőbb célunk, akkor a kínai vagy a koreai (Panax ginseng) ginsenget keressük. Csökkenti a stresszt, serkenti a vérkeringést. Ezzel egy jobb mentális és fizikai állapotot eredményez, a nemi szervek fokozott vérkeringésével növeli az izgalmi állapotot.

 

 • Ginko Biloba

Akár a kertünkben is tudjuk termeszteni, így szükség esetén mindig kéznél lehet. Javítja a vérellátást és ezzel vérbőséget okozva fokozza a nemi szervek keringését. Együttlétek alkalmával intenzívebb orgazmust, érzékenyebb intim területeket érhetsz el szedésével.

 

 

 • Orbáncfű

Kedélyjavító hatása mellett csökkenti a kimerültség érzését és a menopauza tüneteit. Enyhíti a hőhullámokat és a hangulatingadozást is. A rossz hangulatra, fáradtságra, illetve a menopauza okozta nemi vágy hanyatlására gyógyír lehet. A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztálya a 2019-es év gyógynövényének választotta.

 

 

 • Maca gyökér

Libidó növelő hatásával fokozza a szexuális vágyat és hogy teljes legyen az élvezet, az állóképességet is növeli. Magas vitamin- és tápanyag tartalma jótékony hatással van a hormonháztartásra, ezzel a termékenység növelésében is a segítségünkre lehet.

 

 

 • D-vitamin

„Itt a tavasz, tombolnak a hormonok.” Nem véletlen születtek a közmondások. Megfelelő mennyiségű D-vitamin alapjaiban befolyásolja szervezetünk működését és szexuális energiáinkat is. Fogyasztása serkenti a hormonok termelését is, melyek a nemi vágyainkért felelnek.

 

Az étrend-kiegészítők előnye

A fent felsorolt vágykeltők nőknek és férfiaknak is elérhetők feldolgozva, por vagy tea formájában. Azonban a vágykeltéshez a leghatékonyabb módszer, ha étrend-kiegészítő formájában alkalmazzuk a fenti gyógynövényeket. Az étrendkiegészírők ugyanis koncentráltan tartalmazzák a bennük rejlő jótékony hatóanyagokat, sokszor számos egyéb a szex minőségét javító vitaminnal, ásványi anyaggal enyütt.

 

Ha szeretnéd a számodra tökéletes vágykeltő hatással rendelkező étrend-kiegészítőt megtalálni, nézz körül webáruházunk kínálatában. Ha pedig kérdésed van, keress bennünket elérhetőségeinken, örömmel válaszolunk bármely kapcsolódó kérdésedre!