Szex blog

Mik a legelterjedtebb fétisek?

2023.03.23 12:04
Mik a legelterjedtebb fétisek?

 Biztosan te is hallottál már néhány fétisről, de tudod-e pontosan mik azok? És hogy melyek a leggyakoribbak? Lehet, hogy te is izgatónak gondolsz olyan dolgokat, amik a fétis kategóriába tartoznak, de nem is tudod, hogy azok annak számítanak. Ha szeretnél többet megtudni erről a titokzatosnak tűnő témáról, akkor olvass tovább

Mi is az a fétis?

Talán a legismertebb a lábfétis, ami valószínűleg neked sem újdonság. Ezen kívül beugrik még esetleg néhány furcsa bőr- és latex ruha, netán ostorok, vagy különböző jelmezek. De valójában minden tárgy, cselekedet, viselkedés a fétis kategóriába tartozik, ami valakiből szexuális izgalmat vált ki és a hagyományos szex keretein kívül esik. Persze, az is jó kérdés ma már, hogy mi számít hagyományos szexnek. Hiszen mindenki máshogy és mást szeret az ágyban, és ha ehhez megtalálja a megfelelő partnert, akkor bármikor meg is élheti.

A fétisek között is vannak ritkábbak, amik egyesek számára talán őrültségnek tűnnek, és vannak olyanok, amik a többség számára egyformán izgatóak. Sose szégyelld a fétiseidet, és bátran beszélj róluk a párodnak. Azt azonban tartsd tiszteletben, ha ő nem találja ugyanazokat a dolgokat izgatónak. Biztosan találtok olyan fétiseket, amikkel közösen fel tudjátok dobni az együttléteket. Hiszen mindenkinek vannak fétisei…

Őrült fétisek

Ha igazi különlegességekre vagy kíváncsi, akkor íme. Hybristophilia esetében például bizonyos nők nem csak hogy vonzódnak a rosszfiúkhoz, de egyenesen olyan férfival keresik a kapcsolatot, aki kemény bűncselekményeket követett el.

Az Acrotomophilia az, amikor valaki az amputáción átesett emberekhez kifejezetten vonzódik szexuálisan.

Spektrofíliának nevezik, ha valaki a szellemekért rajong és azokat tartja szexuálisan vonzónak. De vigyázat! Akkor is beletartozol ebbe a kategóriába, ha azt álmodod, hogy egy szellemmel folytatsz szexuális viszont! Szóval, még akaratlanul is belesodródhatunk egy fétisbe.

Furcsa, de gyakoribb, mint gondolnád

Korántsem ritka fétis például a kor-játék, melyben általában a férfiak vágynak arra, hogy gyermekként, akár csecsemőként bánjanak velük. Egyszerűen izgatja őket, ahogyan a nő gondoskodik róluk, törődik velük, amit ők gondtalanul élvezhetnek.

Szintén a fétis kategóriába tartozik a food sex, azaz amikor arról fantáziáltok, vagy akár meg is valósítjátok, hogy ételt visztek az ágyba, amit beépítetek az együttlétbe. Talán nem ismeretlen a tejszínhab, az eper, a csokoládé vagy a jégkocka erotikus felhasználása neked sem.

Sokan vannak, akik a tetovált vagy a testékszereket viselő embereket tartják különösen vonzónak és szexinek. A fétis kedvelőinél az sem ritka, hogy intim helyeken viselnek ilyen testdíszeket, illetve gyakran bevonják ezeket a szexuális játékaikba is.

Napjainkban igen népszerűek a fájdalommal és dominanciával kapcsolatos fétisek. Ide tartozhat a BDSM bármilyen ága, de akár egy egyszerű elfenekelés is. A fájdalom különböző fokozatait sokan tartják izgatónak, mint ahogyan azt is, hogy alá- vagy fölérendelt szerepben legyenek a szexuális aktus közben.

A leggyakoribbak…

Az előzőknél is nagyobb gyakorisággal fordul elő, hogy valaki például a csiklandozást tartja izgatónak. Ha te is közéjük tartozol, akkor nézz körbe a játszószoba felszereléseink között, ahol többféle toll cirógatót is találsz.

Sokan találják szexuálisan vonzónak a különböző olyan anyagokat, mint a szőr vagy a latex. Ezeknek a látványa, az érintése önmagában izgató lehet és nagyon fel tudja dobni a szürke hétköznapokat.

Ha már a ruházatnál, öltözetnél járunk, akkor ne hagyjuk ki a különféle szerepjátékokhoz kapcsolódó jelmezeket, kiegészítőket sem! Akár csak egy nyuszifarok, netán egy szobalány, ápolónő vagy rendőr jelmez… De vannak, akiket a különleges és extrém szexi fehérneműk hoznak lázba. Mindegy melyik típusba tartozol, válaszd ki a legújabb kedvencedet most! 

A leggyakoribb fétisekhez hatalmas választékban találsz nálunk kellékeket és kiegészítőket, úgyhogy ne várj tovább, nézelődj!

Engedd szabadjára a fantáziádat!