Szex blog

Maszturbálás nőknek - Így ismerheted meg a valódi orgazmust

2023.01.09 18:22
Maszturbálás nőknek - Így ismerheted meg a valódi orgazmust

Te is azok közé a nők közé tartozol, akik nem értik, hogy sokan miért vannak úgy oda az orgazmustól? Azt te is érzed, hogy valami történik, de ha őszinte akarsz lenni, mindig is azt hitted, hogy az orgazmus valami igazán nagy, kirobbanó, intenzív élmény, ezzel szemben mégis azt tapasztalod, hogy hááát… nem túl nagy durranás.
Ha így van, előfordulhat, hogy nem is volt még soha valódi orgazmusod.
Elsőre furán hangozhat, mégsem túlságosan meglepő, ugyanis számos nő nem él át orgazmust a partnerrel történő szeretkezés közben.

Hogyan tudhatod, hogy mindaz, amit korábban éreztél orgazmus volt-e?

Teszteld le maszturbálással! Maszturbálás során átélheted a valódi orgazmust és megtanulhatod, hogyan tudod elérni a végső gyönyört. Ha kellőképpen kiismered a testedet, a partnerednek is irányt tudsz mutatni, hogy együtt is jobb legyen a szex.

Maszturbálás nőknek

Ahogyan azt fentebb már írtuk, ahhoz, hogy a partnered el tudjon juttatni a csúcsra, neked is ismerned kell a saját testedet, sőt elsősorban neked kell tudnod, hogy milyen módon lehet téged a gyönyör kapujáig elvezetni. Ehhez a maszturbálás nőknek rendkívül hatékony lehet, teremts hát alkalmat tested felfedezésére!

maszturbáció nőknek

Maszturbálás nőknek - az alapok

Középpontban a csikló

Felejtsd el azt a tévképzetet, hogy ahhoz, hogy orgazmust élj át, bármit is a hüvelyedbe kell helyezned. Alapvetően megkülönböztethetünk egymástól vaginális és csikló orgazmust. Számos nő csak ez utóbbira képes, ami ráadásul a legtöbb esetben még intenzívebb is, mint az előbbi. Ezért tehát ahhoz, hogy rájöjj, korábban volt-e már orgazmusod és megtapasztald, milyen is az, először a csikló izgatásával érdemes próbálkoznod.

Készülj fel előre

A maszturbációra ugyanúgy rá kell hangolódni, mint a szexre. Mielőtt tehát hozzálátnál, igyekezz megteremteni a megfelelő feltételeket.

  • Olyan időpontot válassz, amikor biztosan nem fog senki sem zargatni.
  • Keress egy csendes helyet a lakásban, ahol magad lehetsz és nem kell azon stresszelned, hogy rád nyitják az ajtót.
  • Gyújts meg néhány gyertyát, vagy kapcsolj hangulatvilágítást.
  • Válassz egy kellemes playlistet, vagy akár előzőleg össze is állíthatsz magadnak egy lejátszási listát csupa-csupa szexi zenével megfűszerezve.
  • Készíts magad mellé: síkosítót, zsebkendőt és ha szeretnéd, a használni kívánt szexeszközeidet.
  • Helyezkedj el kényelmesen, lehetőleg dőlj hátra és kezdődhet is a móka.

Csináld, figyeld meg és élvezd

Ha szexeszköz, dildó vagy vibrátor nélkül kényeztetnéd magad, bátran megteheted. Mielőtt a bugyidba kalandoznál, egy kicsit simogasd magad, hogy ráhangolódj a maszturbációra. Ha azt tapasztalod, hogy nem vagy kellően nedves, egy kevés síkosítót nyomj a mutató és a középső ujjadra, majd helyezd ujjaidat a klitoriszra (bőven a hüvely bemenet fölé) és húzogasd le-fel a mozdulatot ismételgetve.
A mozdulataid először legyenek lassúak, finomak, majd ahogy egyre jobban elengeded magad és engedsz a gátlásaidon, egyre gyorsulhat a mozgás. Ezzel az egyszerű módszerrel hamar el fogsz jutni a csúcsra. Először azt érzed majd, mintha forrósodna az izgatott terület, lassan felüti fejét a bizsergető érzés, ami az orgazmus kiteljesedésével átjárja az egész testedet.

Ha nem szeretnéd a kezeddel izgatni magad, egy vibrátor segítségével is előidézheted a csiklóorgazmust. Kenj egy kevés síkosítót a vibrátorra, helyezd a klitoriszra, szeméremajkaid közé majd kapcsold be a számodra szimpatikus rezgő programot. Érdemes először finomabb, lassabb programmal indítani, majd folyamatosan fokozni a rezgés intenzitását és a vibrátor csiklóra helyezett nyomását.

Ha a csikló izgatásával sikerült elérned az orgazmust, bátran próbálkozz a hüvelyi orgazmussal is! Itt is dolgozhatsz az ujjaiddal, de akár vibrátorral, vagy dildóval is.
A behatolás előtt ismét érdemes lehet sikosítót használnod.
Amit érdemes megfigyelned és kitapasztalnod, hogy milyen szögben esik a legjobban a behatolás és milyen tempó a leginkább kedvedre való.

A hüvelyi izgatás közben csiklód kényeztetéséről sem kell ám megfeledkezned. A két terület együttes izgatása gyorsítja és erősíti az orgazmusélményt.

Oszd meg és uralkodj

Ha sikerült maszturbálás során megtapasztalnod az orgazmust, könnyedén átélheted azt a partnereddel is. Ami nagyon fontos, az a nyitott kommunikáció a szexről és a szex során. Bátran mondd el a partnerednek, hogy mit szeretsz. Vagy ha túlzottan szemérmes lennél a csevejhez, a szex során vedd át az irányítást. Ha csak a csikló izgatásával sikerült átélned az orgazmust, az együttlét közben akár magadat is simogathatod. Ez nem csak látványra lesz őrjítő a partnernek, de a közösen átélt orgazmust is megtapasztalhatjátok.

Sose feledd, a szex mindig (minimum) 2 emberről szól. A cél, hogy mindketten élvezzétek.