Szex blog

A műpunci használata

2023.05.31 09:06
A műpunci használata

A műpunci, azaz a vagina megjelenését hűen imitáló férfi masztrubátor az egyik legnépszerűbb kényeztető napjainkban.
Népszerűségét annak köszönheti, hogy partner hiányában érzetre tökéletesen képes imitálni a valódi vaginális együttlétet. A műpunci belseje ugyanis anatómiai pontossággal követi a valódi vagina jellegzetességeit: a feszes kéjnyílást, a selymes belső falat. 

Emellett ráadásul még megjelenésre is rendkívül izgató darabokat találhatunk a legtöbb online szexshop kínálatában, miközben az eszközök külső borítása maximáis diszkréciót szavatol.

De hogy hogy hogyan is kell használni ezeket a kényeztetőket annak érdekében, hogy maximális legyen az élvezet?

Íme tanácsaink a műpunci használata kapcsán:

A műpunci használata

műpunci használata

Mielőtt bármit is tennél, keress egy csendes zugot, hogy biztosan senki és semmi ne zavarjon majd meg az örömszerzés során.

Kapcsolj be egy kis zenét, vagy indítsd el egy szaftos pornó filmet, helyezd magad kényelembe és kezdődhet a móka…

Mielőtt használnád a műpuncit, érdemes beszerezned egy jó síkosíót. A síkosító biztosítja, hogy kellemesebb és egyszerűbb legyen a behatolás, hiszen bármilyen pontosan is imitálja a maszturbátor a valódi vaginát, természetes nedvesedésre sajnos nem képes, ezt kell pótolnod síkosítóval.

Pro tipp: válassz extra, bizsergető hatású síkosítót, így még izgalmasabb lesz az élmény egy kis extra zsizsegéssel! :)

A síkosítóból vigyél fel egy mogyorónyi mennyiséget a péniszedre és juttass belőle egy keveset a művagina belsejébe is.

 

Ha gondoskodtál a kellő nedvesség biztosításáról, ideje, hogy behatolj a műpunciba. Ehhez elég ha marokra fogod az eszközt és annak kéjnyílását ráhúzod a péniszedre.

Ha a behatolás megtörtént, mozgasd kezeddel a kényeztetőt előre-hátra a számodra legkellemesebb tempóban. Általában a legjobb technika, ha kezdetben lassú és finom ráhangoló mozdulatokat végzel, majd fokozatosan növeled a tempót és az intenzitást.

Pro tipp: a legtöbb művagina használata során növelhető az intenzitás azzal, ha szorosabban markolod a kényeztetőt. A szorosabb fogásnak köszönheteőn a “hüvely” szűkebb lesz, így intenzivebb lesz az inger. 

 

Mozgasd férfiasságodon addig a kényeztetőt, míg el nem jutsz a csúcsra.
Ha ez megtörtént, lassan húzd le a masztirbátort a farkadról.

Ahogyan a szex után, úgy a maszturbátor használata után is jól eshet egy frissítő zuhany. Az eszköznek pedig egy gyors, alapos tisztítás. Ehhez öblítsd át a művagina belsejét, használhatsz hozzá szappant, vagy speciálisan intim eszközökhöz készített tisztítószert is, majd töröld szárazra az eszközt. Így a következő alkalommal is higiénikusan használható. 

 

Ahogyan a fentiekből is jól látszik, a művagina használata rendkívül egyszerű. Az általa nyújtott gyönyör viszont annál nagyobb!

Ha izgat a maszturbátorok használatának gondolata, egy műpunci beszerzését mindenképp érdemes megfontolnod. Tudtad, hogy vannak köztük olyan különleges darabok is, melyek 1-1 híres pornósztár vagináját mintázzák? Keresd a Fleshlight maszturbátorokat!