Szex blog

Mire való a péniszpumpa?

2023.03.23 12:19
Mire való a péniszpumpa?

Hosszú, intenzív együttlétekre vágysz? Vagy inkább a teljesítményedet fokoznád? Esetleg a péniszméreted növelése a célod? Talán merevedési problémáid vannak? Akkor mindenképpen olvasd el ezt a cikkünket.

Mindenki ismeri a mondást: nem a méret a lényeg, hanem a játékosság. Ha azonban gondjaid akadnak az erekcióval, az egészen biztos, hogy rányomja a bélyegét az együttlétekre. Amennyiben szeretnéd trenírozni a férfiasságodat, de nem szeretnél gyógyszerekhez nyúlni, akkor a péniszpumpa a te eszközöd.

Hogy néz ki a péniszpumpa?

A péniszpumpa egy hengeres részből, és egy ahhoz kapcsolódó pumpából áll. Létezik kézi, de elérhető elektromos verziója is. Méretei eltérőek lehetnek. A hengerek hossza általában 20-21 centiméter körül szokott lenni, míg az átmérőjük általában 5-6 centiméter.

Mire használható?

A péniszpumpa a pénisz edzését, az erekció elérését, illetve annak fokozását elősegítő eszköz. A vákuum segítségével szinte azonnali vérbőség tapasztalható, ezáltal pedig erőteljesebb merevedést érhetsz el az ágyban.

A péniszpumpa használható a hímvessző trenírozására, a szexuális teljesítmény fokozására, merevedési problémák kezelésére, a fallosz növelésére, de akár maszturbációs segédeszközként is megállja a helyét.

A péniszpumpák típusai, használata, működése

Vannak levegős, illetve vizes péniszpumpák.

A levegős péniszpumpa használata rendkívül egyszerű. A henger végére csak rá kell helyezni a szilikon mandzsettát, ami a megfelelő záródást biztosítja a vákuum kialakulásához és fenntartásához. A hímvessző hengerbe helyezése után, kezdődhet a pumpálás. A szívóhatás létrejötte, szinte rögtön merevedést eredményez. Ha már most beszereznéd a sajátodat, akkor ezt az akkumulátoros verziót ajánljuk.

A vizes, vagy más néven hydropumpák csövében közvetítő anyagként jelenik meg a víz. Használata általában tusolás, vagy fürdés közben ajánlott. A hengert langyos, vagy meleg vízzel kell feltölteni. Ezután tudod óvatosan belehelyezni a hímvesszőt. A hydro péniszpumpák végén nincs szilikon mandzsetta, ezért ezeket a pénisz tövére kell nyomni, aminek következtében kialakul a nyomás. Ezeken a pumpákon van egy kiegyenlítő szelep, amin keresztül kifolyik a felesleges víz. Addig kell pumpálni, amíg már nem folyik ki több víz a szelepen. Ilyenkor a szívóhatásnak köszönhetően a pénisz megtelik vérrel. Ha inkább a vizes verzió mellett döntenél, akkor ezen a linken találsz egy profi szettet.

Előnyei

Merevedési zavarral küzdőknek segíthet, hogy az erekció bekövetkezzen, ugyanakkor kevesebb mellékhatással lehet számolni, mint például gyógyszerek, injekciók, vagy akár intimplasztika esetében.

Segítséget nyújthat abban is, hogy intenzívebb, látványosabb legyen a merevedés, hiszen a vákuum hatása egyből érződik, ami a pénisz méretén is azonnal észrevehető.

Ha aggódsz az erekciód tartóssága miatt, akkor a pumpa használatát ki tudod egészíteni péniszgyűrűvel is. Ez a megoldás merevedési problémákkal küzdőknek szintén hatékony megoldást nyújthat.

A pumpa használata az önbizalomra is pozitív hatással van. Hiszen ha egy férfi már jó ideje küzd merevedési zavarokkal, az egészen biztosan negatívan hat az önértékelésére. Sok férfinál már a merevedés puszta látványa, a tudat, hogy végre képes az erekcióra, rengeteg blokkot, érzelmi elakadást oldhat fel. Ezáltal elindulhat egy pozitív változás, hiszen a sikerek fényében tejesen másként tekint önmagára, a férfiasságára.

Hosszú távon akár pénisz nagyobbodás is megfigyelhető az eszköz rendszeres, de mértékletes használata mellett. Mindössze hetente négy, tizenöt-húsz perces edzéssel, már néhány hónap alatt szemmel látható hímvessző növekedés érhető el.

Ha azonnal rendelnél egyet, itt találod a teljes péniszpumpa kínálatunkat.

Hátrányai

A túl gyakori, illetve túl intenzív használat fájdalmat, foltokat, véraláfutást okozhat. Ezért nagyon fontos, hogy a péniszpumpát mindig kellő odafigyeléssel alkalmazzuk.

Ezekre figyelj

Soha ne hozz létre túl nagy nyomást a pumpában, illetve ha fájdalmat érzel, azonnal hagyd abba a pumpa használatát.

Ne használd túl gyakran a péniszpumpát, mert az ártalmas is lehet.

A síkosító megkönnyítheti az eszköz használatát, úgyhogy ha szükségét érzed, használj nyugodtan azt is!

Pumpáld fel az önbizalmadat!