Szex blog

Lelo SONA™ 2 Cruise termékajánló

2021.10.06 13:22
Lelo SONA™ 2 Cruise termékajánló

Mit kínál a Lelo Sona 2 Cruise? Egy teljesen új érzést, egy teljesen új orgazmushoz,ha valaha is úgy érezted, hogy a csúcspont lehetne még nagyobb, még élvezetesebb.

A SONA™ 2 Cruise az elmúlt évtized legnagyobb előrelépése az élvezet terén, mivel a SenSonic technológiát használja, hogy minden eddiginél még nagyobb mértékben stimulálja a csiklót.

A SONA™ 2 Cruise használat közben állandóvá teszi az egyedülálló pulzálást, így amikor erősen a felülethez nyomja, extra erő szabadul fel az intenzív, mély felszabadulás érdekében.

Lelo Sona 2 Cruiser

SenSonic™ technológia
A SONA™ 2 Cruise új generációs hanghullámai közvetlen érintkezés nélkül gyors, mégis gyengéd klitoriszstimulációt kínálnak az észbontó élvezetért. A szilikont úgy tervezték, hogy elnyelje a szonikus hullámokat, és visszavezesse azokat a csiklóhoz, a mélyebb, de gyengédebb érzés érdekében.

Cruise Control
Automatikusan növeli az intenzitást, amikor erősen a testhez nyomja, az ellenőrzött és következetes élvezetért, minden alkalommal.

Szélesebb körű hangintenzitás
Mert nincs olyan, hogy túl sok vagy túl kevés kielégülés.

A legnagyobb felület a legmélyebb élvezetért
Lágyabb, mélyebb, nagyobb érintkezési felület a teljes kielégülésért - kívül és belül egyaránt.

 

Lelo Sona 2 cruiser

Használata:

1. lépés: Síkosítás
Mindig kihangsúlyozzuk, hogy síkosítani kell! Használat előtt és közben bőséges mennyiségű vízalapú sílpsítót kenj a Sona felületére.

2. lépés Ismerd meg a tested és irányítsatok együtt
Kezd azzal, hogy a Sona érintkező felületét a csiklódra helyezed, vagy a csikló mellé abban az esetben, ha a közvetlen érintkezés túl intenzív számodra. Stimuláld a csiklód, amíg nem érzed túl érzékenynek. A tested meg fogja mondani, hogy mit érez jónak. Nyugodtan tartsd szünetet, ha az intenzitás túl nagy lenne. 

3. lépés Vizes játékok
Ha a Sona Cruise-t a kádba vagy a zuhany alá vinnéd, kérjük vedd figyelembe, hogy a víz lemoshatja a test természetes nedvességét, így a csiklód érzékenyebbé válhat, és a bőröd kiszáradhat. Emellett lemaradsz a Sona vízalapú síkosítóval való használatának előnyeiről is.