Szex blog

Milyen a leginkább neked való vibrátor?

2022.07.08 14:54
Milyen a leginkább neked való vibrátor?

A vibrátor az egyik legismertebb és a legelterjedtebb szexjátékeszköz a világon. Talán ennek is köszönhető, hogy elképesztően sokféle változat létezik belőle. Kínálatunkban helyet kapnak a nőknek és a férfiaknak, valamint pároknak készített darabok egyaránt. Bármire is vágynál egész biztos, hogy megtalálod az igényeidnek megfelelő eszközt az egyszerűtől, az élethűn és a diszkréten át az extrém vagy a multifunkcionális készülékekig. Ez azonban olykor zavarba ejtő lehet, hiszen nem mindig könnyű kiválasztani az ideális darabot a széles választékból. Ez a cikk most azért született, hogy könnyebben eligazodhass a vibrátorok hatalmas világában és megtaláld a tökéletes kiegészítőd.

Sokszínű felhasználási lehetőségek

A vibrátor tökéletes választás az önálló örömszerzéshez és a közös élvezetekhez egyaránt. Mindenekelőtt gondold végig, mire szeretnéd használni az új játékszeredet. Ha egyedül keresed a kielégülést, akkor is számos lehetőség közül választhatsz. Partner nélkül is szeretnéd átérezni, ahogy elönt az eufória vagy nem szeretnéd, hogy berozsdásodjon az orgazmuskészséged a következő párkapcsolatig? Ebben az esetben egy klasszikus darab, például egy valósághű vibrátor, ideális jelölt lehet. Szintén jó választás, és kezdőknek is kiváló a rúdvibrátor.

A legfontosabb szempont, hogy mindig abból indulj ki, számodra mi nyújtja a legnagyobb gyönyört szex közben, mert így máris tudod, merre indulj, amikor a tökéletes darabot keresed. Haladók és bátrak számára ajánlott a tojás vibrátor, amelyek apró örömszerző eszközök. A vezetéknélküli vibrotojásokat akár extrém környezetben, mondjuk séta vagy munka során is észrevétlenül használhatod. Aki az anális élvezeteket nagy kedvelője, annak nagyon hasznos darab egy anál vibrátor, aki viszont a G-pont izgatásával jut el az igazi csúcsra, annak feltétlenül szüksége lesz egy G-pont vibrátorra.

Ha azok közé tartozol, akik számára a csikló izgatása jelenti az igazi élvezetet, akkor keresgélj a különböző csiklóizgatók között. Hallottál már például a léghullámos csiklóizgatókról? Próbáld ki, és garantáltan kivételes élményben lesz részed. Ezeket az eszközöket persze akkor is érdemes kéznél tartani, ha a pároddal szeretnétek kicsit izgalmasabbá és számodra garantáltan örömtelivé tenni az együttléteket.

Megfontolandó egy távirányítós vibrátor beszerzése akár egyedül vagy, akár a kedveseddel használnád. Ez praktikus lehet, ha egyedül, de rendszeresen szeretnéd használni a vibrátort, mégpedig minél kevésbé fárasztó módon. Ráadásul ma már olyan okos vibrátort is találsz nálunk, amelyet nem csak hogy távolról irányíthatsz, de a segítségével létrehozhatsz egyedi rezgés-programokat, de átállíthatod zenei alapú irányításra is. Arra is van lehetőség, hogy a párodat is bevond a játékba, mert ezt az eszközt ő is tudja távolról irányítani. Így a távkapcsolat sem okozhat gondot, hiszen akkor is kényeztethet, ha épp nincs melletted.

Annak, aki egyaránt szeretné a szexjátékait egyedül és a partnerével is használni, ajánljuk a vibrátor készleteket. Ha pedig arra vágysz, hogy egyszerre kényeztessen mindkettőtöket egy izgalmas játékszer, akkor válogass a párvibrátorok között. Amennyiben nőként szeretnél egy másik hölgyet kényeztetni, a felcsatolható vibrátor lesz az ideális választás, melyek akár a szerepcserés együttlétet is feldobhatják.

 

Mire figyelj még?

Vibrátorok sokféle anyagból készülnek, így ilyen szempontból is válogathatsz, ha inkább puha, rugalmas eszközt keresel, biztos gyönyört okoz egy szilikonos vagy zselés vibrátor. Amennyiben inkább a szilárdabb darabokat kedveled akkor a műanyag mellett tedd le a voksod. Ha pedig az igazán kemény élvezet a te pályád, akkor a fémből készült darabok lesznek a neked valók.

Nem mehetünk el a méret kiválasztása mellett sem. Kevésbé ismert tény, hogy nem csak a férfiak rendelkeznek eltérő méretekkel, hanem a női vagina is egyénenként eltérő mind formában, mind pedig méreteiben. Gondold végig az eddigi tapasztalataidat, és azok alapján válassz számodra kényelmes és ideális méretű játékszert.

A vibrátorok teljesítménye is eltérő, erre következtethetsz a használathoz szükséges elemek típusából. Nyilván minél kisebb elemmel működik egy eszköz, annál kisebb a teljesítménye is. Jó tudni azt is, hogy az újratölthető elemek minden töltésnél veszítenek teljesítményükből, úgyhogy az örömszerzéshez inkább használj hagyományos elemeket. Persze az is tény, hogy nem mindenki vágyik egyformán nagy intenzitásra, úgyhogy itt is vedd figyelembe az egyéni igényeidet. De ha maximális teljesítményre vágysz, akkor az akkumulátoros darabok a neked valók. Ne hagyd, hogy apróságokon múljon az extázis!

Megnézem a vibrátorokat