Szex blog

Amit minden nőnek ki kell próbálnia: a léghullámos csiklóizgató

2022.07.14 15:22
Amit minden nőnek ki kell próbálnia: a léghullámos csiklóizgató

Garantált orgazmusra vágysz? Akkor neked találták ki a leghullámos csiklóizgatót! Mitől léghullámos és hogyan garantálja a kielégülést? Olvass tovább és megtudod!

A csikló a női test rejtett kincse

Te tudtad, hogy a csikló teljes anatómiájának felfedezésére egészen 1998-ig kellett várni? Ez is mutatja, hogy a gyönyörérzetért felelős rendkívül fontos női szerv milyen méltatlanul sokáig szorult a háttérbe. Pedig több ezer idegvégződés található benne, és az egyetlen ismert funkciója az, hogy biztosítsa a nők számára a szexuális élvezetet. Szóval érthető módon a gyengédebbik nem számára kiemelt fontossággal bír. Már csak azért is, mert a kutatások szerint a vaginális orgazmust is tulajdonképpen a csikló váltja ki. Ez úgy lehetséges, hogy a csikló nem csupán a külső részből áll, hanem a jéghegyekhez hasonlóan jelentős része a test belsejében, a külső szem számára láthatatlanul bújik meg. Úgyhogy, akkor se érezd rosszul magadat, ha azok közé a nők közé tartozol, akik csak a csikló izgatásával jutnak orgazmushoz. Hiszen igazából mindenki így van ezzel, csak esetleg nem tud róla.

Kényelmes garantált orgazmus

Mivel tehát a csikló, azaz klitorisz egyetlen funkciója a szexuális örömérzet biztosítása, ez a leghatékonyabb eszköze annak, hogy egy nő extázisba kerüljön. Ezért a férfiaknak is érdemes nagyobb figyelmet fordítani ennek a területnek. Ha pedig hiányosak az ismereteik, akkor jó körbe járniuk a témát. A csikló által a nők egymagunk is képesek kielégülni. Ehhez pedig kiváló segítséget nyújtanak az újdonságnak számító léghullámos csiklóizgató eszközök. Ezek olyan szexuális játékszerek, amelyek garantáltan képesek biztosítani a női orgazmus élményét. Ugyanis a különleges léghullámos technológiával működő klitoriszizgatók perceken belül eljuttatnak bárkit a kielégülésig.

A legjobb orális szex élmény, akár partner nélkül is

A léghullámos csiklóizgató mechanizmusának köszönhetően használat során a használója az orális szex során tapasztalt örömöket élheti át. Csak az ilyen csiklóizgatós vibrátorokat nem kell megtanítani arra, hogyan okozhatnak kielégülést egy nőnek! Ezek az eszközök érintés nélkül izgatják a csiklót, hiszen léghullámokat hoznak létre és ritmusos szívó mozdulatokkal ingerlik a női orgazmus felelősét. A konkrét technológia márkánként és típusonként persze változhat, de a lényeg általában ez.

Az érintésmentesség biztosítja azt, hogy az örömérzetig kíméletesen juttatja el a hölgyeket és biztosan nem kell tartani az érzékeny csikló túlizgatásától. Ez például nagy előnyük a hagyományos vibrátorokkal szemben, melyek a klitorisznál alkalmazva gyakran a túl erős ingerek miatt inkább kellemetlenek, mint kielégítőek.

Élvezet extrákkal...

Találhatunk olyan léghullámos klitoriszizgatót is, amely a szívó hatás mellett kiegészítésként hanghullámokat is alkalmaz. Ezeknek köszönhetően pluszban megremegtetik a csiklót, amivel még teljesebb és intenzívebb gyönyört okoznak a használónak. Annak pedig, aki még ennél is jobban szeretné halmozni az élvezeteket, érdemes kipróbálni a G-pont vibrátorral kombinált Womanizer csiklóizgatót. Így egyszerre érkeznek az izgató impulzusok kívülről és belülről egyaránt, ami szintén növeli az extázis mértékét.

Hogyan válassz?

Akkor találhatod meg az egyéni igényeidhez tökéletesen illeszkedő léghullámos csiklóizgatót, ha tisztában vagy azzal, mik a pontos elvárásaid. Gondold át, hogy szükséged van-e egy vízálló változatra, illetve megelégszel-e egy elemes darabbal vagy a gyakori használat miatt inkább egy akkus változatra vágysz. Mennyire fontos számodra, hogy hordozható legyen az eszköz? Egy kisebb stimulátort szeretnél, ami kézre áll vagy a nagyobb eszközöket preferálod? Válassz egy szimpatikus formájú és csinos terméket! Szintén érdemes figyelembe venni, hogy a szívófej milyen nagyságú, hiszen a csiklók mérete is különböző. Ha megtalálod az optimális méretet, akkor garantáltan maximalizálhatod az élvezetet. Vedd sorra ezeket a paramétereket és rendeld meg a tökéletes léghullámos csiklóizgatót, ami mostantól bármikor ott lesz, ha orgazmusra vágysz.

Megnézem a termékeket!