Szex blog

Érdekel az anál játék?

2022.07.27 14:21
Érdekel az anál játék?

Az anális szex az egyik legmegosztóbb formája az örömszerzésnek. Akad, akinél szóba sem jöhet, mások pedig kifejezetten rajongói. Ha most ébredezik benned a vágy, hogy kipróbálnád, vagy már aktív kedvelője vagy a szex ezen formájának, akkor tarts velünk, mutatunk néhány felfedezni való anális játékokot! Tippek, hogyan okozhatnak biztonságos örömet az anális kalandok, akár egyedül is!

Anális szex, mint újdonság?

Talán azt gondolnánk, hogy az anális együttlét a modern kor vívmánya és a pornófilmek terjedésével kezdte meg hódító útját. De nem így van. A Káma-szútrában például nem, hogy nem tiltották, hanem egyenesen egyfajta misztikus élményt vártak tőle. Eközben az ókori Egyiptomban az anális szexet a szeretkezés különleges formájának tartották, ami az istenek és a fáraók kiváltsága volt. Szóval, korántsem újdonság az örömszerzés ezen módja, de az is teljesen rendben van, ha valaki nem tartja vonzónak az anális szeretkezést.

 

Anál játék – széleskörű lehetőségek

Aki viszont szívesen választja az extázis ezen formáját, az számos segédeszköz közül választhat. Ezek általában kiválóan használhatóak mindkét nem esetében. Itt ugyanis totális esélyegyenlőség van, hiszen a nők egy része intenzív anális orgazmusra képes, míg a férfiak számára az örömérzetet a jól izgatható prosztata biztosítja ebben az esetben. Úgyhogy mindenki kedvére válogathat az anális játékszerek között.

Kezdők számára is ideális eszköz az análkúp, amelyből választhatunk vibrációs változatot is. Ez az egyszerű, könnyen tisztítható játékszer ideális bevezető az anális élvezetek univerzumába. Segítségünkre lehet abban, hogy általa kiismerjük testünk ezen részének igényeit és határait, valamint hozzászoktatja a popsit az akaratlagos ellazuláshoz.

Az anál vibrátorok számos fajtája alkalmas arra, hogy magunkat kényeztessük. A fokozatosságot kedvelők kedvence lehet egy gyöngyös változat vagy egy felpumpálható vibrokúp. Aki a páros élmény érzetére vágyik, annak ajánljuk a lökő anál vibrátort, ami elképesztően stimulál, főleg akkor, ha vibrációs funkcióval is rendelkezik. De anális élvezetet okozhat például a G-pont vibrátor, amely prosztatavibrátornak is tökéletes. Érdemes ezek között is keresgélni, hogy megtaláljuk az egyéni igényeinket kielégítő darabot.

Bár a fáraók is éltek az anális szex lehetőségével, egészen biztos, hogy nem voltak hozzá okos eszközeik. Ma már az szinte elvárás, hogy eszközeink okosak és telefonról vezérelhetőek legyenek. Pont az anális játékszereink maradnának ki ebből? Naná, hogy nem! A távirányítós változatok, még nagyobb kényelmet biztosítanak, használatuk közben nincs más dolgunk, mint az élvezetre koncentrálni. Ha szeretnénk bővíteni a felhasználási lehetőségeket és korlátok nélkül áldozni az anális örömöknek, akkor érdemes megfontolni egy vízálló játékszer beszerzését. Azoknak pedig, akik az igazán különleges és extra darabokra vadásznak, kihagyhatatlan a fényjátékkal, a melegítő funkcióval vagy a tekergő mozgással kiegészített anál vibrátor. Netán az a változat, ami nyuszi- vagy párducfarokkal is rendelkezik. Egy szó, mint száz, biztosan nem az eszközök egyhangúságán fog múlni a gyönyörérzet!

 

Biztonság mindenekelőtt!

Akár egyedül, akár partnerrel választjuk az anális játékok használatát, fontos néhány dologra figyelmet fordítani! Az egyik a higiénia, amire az anális terület esetében fokozottan érdemes hangsúlyt fektetni. Ezért jó, ha az örömszerzés előtt alaposan megmosakszunk vagy akár beöntést is alkalmazunk. Így elkerülhetjük a fertőzéseket és egyéb kellemetlen baleseteket. De még akkor se alkalmazzuk az anális játékszert tisztítás nélkül más területeken, ha előzetesen gondoskodtunk a higiéniáról.

Az anális behatolást mindig óvatosan kezdjük meg, főleg, ha még tapasztalatlanok vagyunk ezen a területen. A záróizmokat ugyanis kicsit tréningezni kell az élvezet ilyen formájára. Fontos, hogy semmilyen játékszert ne erőltessünk, ha rossz vagy kellemetlen érzést tapasztalunk, esetleg fájdalmat érzünk, akkor tartsunk szünetet vagy hagyjuk abba, amit csináltunk. Kellő türelemmel azonban biztonságosan okozhatunk magunknak gyönyört ilyen módon is.

Szintén fontos tudni, hogy a végbélnyílás nem termel elegendő nedvességet a behatoláshoz, ezért mindig nagyon fontos a síkosító használata. Ez azért is hasznos, mert az anális területen kifejezetten érzékeny és sérülékeny a bőr, ezért a dörzsölés, súrlódás könnyen okozhat rajta sérüléseket. Alapos síkosítás mellett ezeket is elkerülhetjük.

Megfelelő előkészítéssel és figyelemmel, illetve a tökéletes játékszerek kiválasztásával viszont rendkívül mámoros perceket okozhatunk magunknak vagy egymásnak, amit mindenkinek érdemes kipróbálni. Vigyázat, a gyakorlat szerzés után könnyen a műfaj szerelmeseivé válhatunk! Így számíts rá, hogy előbb vagy utóbb azon kapod magad, hogy egy komplett anál szettet szereztél be, hogy minden helyzetben legyen mihez nyúlni...


Téged érdekelnek az anális játékszerek?