Szex blog

Erotikus partykellékek, nem csak lánybúcsúra

2022.10.05 13:04
Erotikus partykellékek, nem csak lánybúcsúra

A szex talán legfontosabb része a játékosság, így hasznos lehet bármilyen erotikus party kellék, amely feldobhat akár egy lánybúcsút, de az otthoni együttlétet is. Olvasd végig a cikket és gyűjts ötleteket, ha a barátnőd éppen férjhez készül menni, netán egy perzselően forró bulit szervezel, vagy a párodat szeretnéd meglepni valami extrával!

 

Fontos az alapozás

Egy túlfűtött party sosem lehet az igazi, pikáns kellékek és kiegészítők nélkül. A vizuális ingerek képviselik az első támadási frontot, ha az érzéki örömök irányába támadunk. Ezért a ráhangolódást érdemes látványelemekkel indítani, amik az egyéni ízlésvilágnak megfelelően lehetnek diszkrét motívumok vagy akár nagyon is direkt és konkrét szexuális tartalmú dekorációk. Ha pedig azt szeretnéd, hogy ne csak a hangulat legyen forró, hanem a buli résztvevői minden szempontból élvezzék egymás társaságát, akkor gondolkozz komolyabb szex eszközök beszerzésében is.

Egy laza buli kellékei

A megjelenés mindig nagyon fontos, úgyhogy szükséged lesz egy megfelelő szerelésre az eseményre. Ha biztosra akarsz menni, akkor válassz a Penthouse vagy a Cottelli bámulatosan szexi alkalmi ruhái közül. De akár egy lazább szexi buli is indokolja, hogy gondolj olyan apró kiegészítőkre, témába vágó apróságokra is, amik remekül megalapozzák a résztvevők hangulatát és amik segítenek lebontani a gátlásokat, emellett pedig meg is nevettetik a társaságot. Szerezz be pénisz alakú sütiformát vagy ugyanilyen formájú szilikonos jégkocka tartót. Ha valami még extrábbat szeretnél, akkor válaszd a Rainbow Cock Pop színes nyalókákat!

A fergeteges hangulathoz dobj be egy szexi játékot is! A Shit Happens Classic társasjáték például pikáns, ám kellemetlen helyzeteket sorakoztat fel, melyek garantáltan megnevettetik az egész csapatot. A kártyajátékok szerelmeseinek ajánljuk a Fogda szappan vagy a Sztrip póker játékot. Akik pedig odavannak a klasszikus Activity-ért, azok ne hagyják ki az Activity Club Edition Travel felnőtt társasjátékot sem!

Emeld a tétet!

Ha még forróbb hangulatot szeretnél vagy még több nevetést, akkor ajándékozz meg mindenkit egy péniszes plüss sapkával, kínálj a buliban cici és popsi formájú pillecukrot. Bemelegítésként a komolyabb hancúrozás előtt mozgass meg mindenkit egy frizbizéssel a repülő cicikkel, majd hűtsétek le egymást a Boobie Squirt Gun duplalövetű cicipisztollyal. Egy olyan bulit, ahol ennyi cici van, biztosan a pasik is imádni fognak!

Ha igazán komolyan gondolod…

Ha nem elégszel meg a pikáns felszínnel és egy komolyabb orgia szervezésébe vágnál bele, akkor ne állj meg az egyszerű szexi kiegészítőknél. Készíts be olyan játékszereket, amiket a résztvevők szabadon használhatnak és amivel fokozhatják a buli élvezeti szintjét. Ebben az esetben érdemes szettekben gondolkodnod, hogy minél színesebb legyen a buli kínálata. Rendelj egy TENGA Egg Keith Haring Party válogatást, a számos eszközt tartalmazó Társasjáték kellék csomagot, vagy a kicsit vadabb hancúrozáshoz is alkalmas Szürke ötven árnyalata készletek valamelyikét.

Kettesben is játékosan

Akkor is nyugodtan gondolkozz ilyen játékszerekben, ha az otthoni együttlétet szeretnéd feldobni egy kicsit. Ne feledd! A szex nem az ágyban kezdődik, úgyhogy nyugodtan használhatjátok a ráhangolódás ezen eszközeit a négy fal között is. A különféle előjáték eszközök pedig hatékonyan segítenek abban, hogy sose tudjátok megunni egymást. Válassz egy izgalmas jelmezt, vagy egy pikáns társasjátékot és színesítsd meg a szürke hétköznapokat! Az Érzékek Játéka még abban is segíthet, hogy jobban megismerjétek egymást és elmélyítsétek az intimitást, ezzel képesek lesztek nagyobb örömet szerezni egymásnak. Összeszokott párok számára is sok újdonságot hozhat a meghitt légkör és a Monogamy társasjáték, ami kifejezetten pároknak készült.

Szóval, játékra fel!