Szex blog

A szexpárna használata

2022.11.09 13:57
A szexpárna használata

Már minden lehetőséget kimerítettetek az ágyban és valami izgalmasra vágytok? Kipróbálnátok új pozitúrákat, de nincs hozzá megfelelő terep? Akkor nektek találták ki a szexpárnát! Ismerkedj meg ezzel az egyszerű, mégis nagyszerű kiegészítővel most! Ha szeretnéd tudni, hogy miért és hogyan használd a szexpárnát, akkor olvass tovább!

Dobd fel az együttléteket, hogy megmaradjon az izgalom!


A jó minőségű és változatos szex majdnem, hogy elengedhetetlen a boldog élethez és mindenkinek jár. A változatossághoz és dinamizmushoz azonban olykor szükség lehet olyan kiegészítőkre, játékszerekre, eszközökre, melyek színt visznek a szürke hétköznapokba a szex terén. Erre lehet kiváló megoldás a szexpárna. Persze, gondolhatnád, hogy párna otthon is van, akár már használtátok is, miért van akkor szükség egy speciális darabra? Máris megtudod!

Mire jó a szexpárna?

A szexpárnák olyan eszközök, melyek kellemesebbé és kényelmesebbé teszik az együttlétet. Alkalmasak az élvezet fokozására, az esetleges fájdalmak, sérülések csökkentésére és kitágítják az alkalmazható pozíciók spektrumát. Ezekkel indokolt esetben alá tudjátok támasztani bizonyos testrészeiteket, növelni tudjátok az aktus közbeni komfortérzetet. A szexpárnák általában keményebb habszivacsból készülnek és cserélhető huzattal rendelkeznek, így könnyű őket tisztán tartani. De ha kicsi a hely, és szeretnél egy praktikus darabot, akkor válaszd a You2Toys Love Cushion – felfújható szexpárna szettet.

Formák és fortélyok

A kocka formájú darabokra, mint a Liberator szexpárna szett, kitűnően lehet támaszkodni, így stabilabb pozíciót biztosítanak például behatoláskor. A Whipsmart The Mini Try Angle vagy más ék formájú szexpárnák pedig kiválóan alkalmasak a csípő megemelésére és a hát megtámasztására. A párnák segítségével biztonságosabban vehettek fel bizonyos pozitúrákat, pontosabban állíthatjátok be a behatolás szögét és mélységét, ezzel garantálva az extázist. Emellett ezek az eszközök gyakran tartalmaznak kötözéshez alkalmas gyűrűket, hogy még őrültebb lehessen az együttlét.

Fájdalom nélkül, könnyedén...

Nőknél gyakori, hogy behatolás közben fájdalmat éreznek, ami összefüggésbe hozható a medencefenék izmaival. Ha ti is találkoztatok már ezzel a problémával, akkor megoldás lehet a szexpárna. Ez ugyanis olyan pozíciókat is lehetővé tesz, melyek nem okoznak feszültséget a kismedencei izomcsoportoknak, így fájdalommentes aktust biztosítanak, akár még mély behatolás esetén is.

A vaginális orgazmus elérése szintén gyakran okoz problémát a párok számára. Mivel a testünk felépítése egyénenként eltérő lehet, sikertelenség esetén érdemes minél többféle pózt kipróbálni, hiszen a kitartás meghozhatja a várva várt orgazmust is. Persze fontos, hogy ne feszüljetek rá! Ebben pedig a párnák hatalmas segítséget jelentenek.

A szexpárna azok számára is megoldást nyújthat, akiknél ízületi gyulladás, hátfájás vagy más egészségügyi probléma nehezíti a szexuális életet. Ez a segédeszköz azzal, hogy támasztékot biztosít, bizonyos testrészeket, izomcsoportokat megkímél, nagyobb mozgásteret tesz lehetővé és fájdalommentes együttlétet érhetünk el általa.

Ez a kiegészítő a terhesség alatt is nélkülözhetetlen, hiszen a kismamák gyakran nagy szexuális étvággyal rendelkeznek, de a növekvő pocak miatt az együttlétek egyre kényelmetlenebbek lehetnek számukra. A kényelmes és biztonságos pozíciók megtalálásában is elengedhetetlen segítség a szexpárna.

Mire figyelj, amikor választasz?

Gondold végig, hogy milyen célra szeretnétek használni a szexpárnát, és milyen keménységű anyagra van szükségetek. Praktikus, ha cserélhető huzattal ellátott változatot rendelsz, hiszen így biztosan könnyű lesz tisztán tartani a párnát, ami sokáig lesz majd az egyik legfontosabb segédeszközötök a fergeteges együttlétek során.

Amennyiben valamilyen fájdalom csökkentésére választjátok a szexpárnát, akkor érdemes előtte konzultálni a kezelőorvossal, hogy milyen formájú darabot válasszatok, mely testrészek alátámasztására és kímélésére van szükségetek.

Ha pedig szeretnél még további pozíciókat megvalósíthatóvá tenni, akkor olvasd el a szexhintáról szóló korábbi cikkünket és válogass kínálatunkból.