Szex blog

Ezek a legjobb péniszvastagító eszközök

2022.12.14 10:57
Ezek a legjobb péniszvastagító eszközök

A méret főleg a férfiak számára központi kérdés, az önbizalom viszont mindkét fél érdeke az őrületes szex kalandokhoz. Még mielőtt a méret miatti aggodalom elrontaná a meghitt pillanatokat, érdemes beszerezni egy játékszert. Nem csak a hosszával, de az átmérővel is lehetnek gondjaink. Ha téged ez a probléma foglalkoztat, tarts velünk a következő cikk erejéig, aztán látogass el a webshopunkra a megfelelő eszközért!

Hasznos játékszerek

Nem csak a pénisz hosszúsága, de annak vastagsága is adhat okot az elégedetlenségre, azonban ma már ezen az apróságon könnyen lehet segíteni. Több olyan technika, segédeszköz és játékszer létezik, ami képes megnövelni az urak méreteit és esetleg a kiegészítő funkcióknak köszönhetően még akkor is fokozzák az együttlét élvezeti értékét, ha a méret miatti aggodalom igazából nem is volt indokolt. Ezek a kínálatunkban szereplő eszközök mindenképp feldobják a szexuális életeteket és növelik az extázis fokát.

Péniszpumpák

Ha nem szeretnétek, hogy behatoláskor valamilyen segédeszköz közétek furakodjon, de jól jönne egy kis önbizalom erősítő méretnövelés, akkor válasszátok a péniszpumpát. Ez a vákuum hengerből és pumpakarból álló eszköz tágítja az ereket, így nagyobb mennyiségű vér áramlik a péniszbe, melynek mérete ettől megnövekszik. Ráadásul amellett, hogy a használata eredményeként kissé nagyobb lesz a pénisz, segít hosszabb ideig fenntartani az erekciót is. Ha ebben a kategóriában valami extrábbat keresel, akkor a Mister Boner Vibrating vibrációs péniszpumpát ajánljuk, melyben egy kivehető vibrotojás is található, ami akár külön játékszerként is hasznotokra lehet.

Péniszmandzsetta

Ezek az eszközök kifejezetten a pénisz vastagságát növelik meg és különböző kialakításukkal és felületükkel teszik még játékosabbá és izgalmasabbá a szexuális életeteket. A You2Toys Japán mandzsetták csomag rögtön három darab lágy szex-gyűrűt tartalmaz, míg a You2Toys Vörös rózsák mandzsetta-szettben 6 különböző felületű péniszgyűrűt találsz.

Mindkét készlet gyűrűi a pénisz bőrének feszülnek, ezzel vérbőséget idéznek elő és keményen tartják a hímvesszőt, miközben a különböző külső felületeknek köszönhetően eltérően izgatják a hüvely felületét, amivel maximális élvezetet idéznek elő. Aki pedig rajong a vibro hatásért, annak a SMILE Couple akkus, vibrációs péniszmandzsettát ajánljuk, mely tíz -féle rezgésmóddal járul hozzá a kölcsönös kielégüléshez.

Péniszköpeny

A péniszvastagító és -hosszabbító köpenyek a pénisz fizikai méretének növelésére alkalmasak. Elsődleges funkciójuk a pénisz megvastagítása és/vagy meghosszabbítása. Amennyiben extra vastagító hatásra van szükség, akkor válaszd a Fat Boy Original Ultra Fat péniszköpenyt!

Emellett kialakításukkal vagy egyéb funkcióikkal extra örömöket is képesek okozni a felhasználóknak. A You2Toys vibrációs péniszköpeny például egyrészt tartalmaz egy vibrációs tojást, amely a köpeny végébe helyezve mindkét fél számára fokozott élmény intenzitását nyújt. Ezen kívül a szilikonból készült köpeny külső rücskös kialakítása is új dimenziókat nyit meg az orgazmus felé. Ha hasonló élményre vágysz, csak vibrációs funkció nélkül, akkor válaszd a Crystal Skin péniszköpenyt heregyűrűvel.

Most már te is láthatod, hogy nem az lényeg, hogy milyen méretekkel rendelkezel, hanem hogy mit teszel meg a maximális élvezetért.

Turbózd fel a méreteidet most!