Szex blog

Strip Twister - Játék felnőtteknek

2021.09.01 09:12
Strip Twister - Játék felnőtteknek

Ha megvan a klasszikus twister társasjáték, akkor ne habozz és alakítsd át szexi vetkőzős felnőtt játékká, amelytől mind a ketten megizzadtok, mire meztelenek lesztek.

Strip Twister - Játék felnőtteknek

Strip Twister - Játék felnőtteknek

Ahhoz, hogy egy kis erotikát / perverzséget is belevigyetek ebbe a pároknak szóló felnőtt szexjátékba, kövessétek ezeket a szabályokat, plusz a Twister eredeti szabályait:

Kezdjétek a játékot úgy, hogy mindketten ugyanannyi ruhadarabot viseltek.

Pörgessetek és amikor a pörgentyű a piros színre ér, akkor mindketten levesztek egy-egy ruhadarabot, de csak azután, hogy a kijelölt helyre mentetek.

Ha egyikőtök elesik, valamelyik könyökével vagy térdével a szőnyeget érinti, akkor vagy kiesik a játékból, vagy elfenekelhetitek egymást egy mini paskolóval vagy ostorral a szabályszegésért.

Vetkőzéskor egyszerre csak egy kezet vagy lábat emeljetek le a szőnyegről, majd gyorsan tegyétek le a kiválasztott helyre, mielőtt elveszítitek az egyensúlyotokat.

Legyetek meghittek és játsszatok gyertyafénynél, vagy hergeljétek fel egymást és érvényesítsetek egy olyan szabályt, amely szerint nyalogathatjátok, csókolhatjátok, haraphatjátok vagy csiklandozhatjátok azt a játékost, aki éppen lép, miközben ő arra törekszik, hogy megtartsa az egyensúlyát.

Jó játékot kívánunk!