Szex blog

Ajánlott pózok a zuhany alatt

2023.03.31 10:32
Ajánlott pózok a zuhany alatt

Szex a zuhany alatt? Próbáltad már? Vagy még csak kacérkodsz a gondolattal? Akárhogy is legyen, cikkünkben találsz néhány tippet és pózt, ami garantáltan forróvá varázsolja a közös tusolást.

Mindenek előtt figyeljetek a biztonságra

Igen-igen, talán nem a legszexibb előre tervezni, aggodalmaskodni, de remélhetőleg nem rontja el teljesen majd a spontaneitást, ha egy picit előre gondolkozol. Mielőtt ugyanis belevágnánk a közepébe, nagyon fontos beszélni arról, hogy törekedjetek a biztonságra, hiszen a zuhanyzó, nem kicsit csúszásveszélyes terep. Épp ezért jó szolgálatot tehet egy csúszásgátló szőnyeg, illetve nem árthat, ha elpakoljátok a tusfürdőket, samponokat, nehogy kicsöpögjenek, és azáltal okozzanak balesetet. A lényeg, hogy gondoljátok át, hogy van-e valami, ami kockázatot jelenthet számotokra! Ha igen, akkor pedig mindenképp először is gondoskodjatok, a veszélyforrás megszüntetéséről.

Ha álló pozíciót próbálnátok ki a zuhany alatt, akkor hasznos lehet, ha előtte gyakoroljátok ezeket a pózokat száraz helyeken is.

A zuhany alatt különösen fontos az őszinte, nyílt kommunikáció! Ha bármelyikőtöknek kényelmetlen valami, akkor egyből jelezzétek egymásnak.

A megfelelő síkosítás

A síkosítás azért lényeges a zuhany alatt, mert a víz könnyedén lemossa a természetesen termelődő nedvességet az intim testrészeitekről. Éppen ezért, arra mindenképp figyeljetek, hogy vízben nem oldódó síkosítót használjatok, mint például ez a szilikonbázisú síkosító, amit akár már most is megrendelhetsz a webáruházunkból.

Nézzük a pózokat!

Szemben egymással

Az egyik tuti póz a zuhany alatt, ha a nő az egyik lábát félig felemeli, szemben áll vele a férfi, és így történik meg a behatolás. Még szexibbé teszi, ha a hölgy a lábát ráfűzi a férfi csípőjére, esetleg a  derekára, de ha úgy kényelmesebb, és van rá lehetőség, akár a falnak is döntheti, vagy a kád szélére támaszthatja. Szintén körülményektől függően, ha megoldható, akkor kivitelezhetőbbé teszi a pózt, ha a nő a hátát nekitámasztja a falnak.

Állva hátulról

Sokan imádják hátulról csinálni, és ennek gyakorlására is tökéletesen alkalmas a tusoló.

Kipróbálhatjátok úgy, hogy a női partner támaszkodik. Azaz a hölgy háttal van a férfinak, a kezeit nekitámasztja a zuhanyzó falának, a férfi így hatol be, hátulról.

Lehajolva

A fenti pózt úgy is módosíthatjátok, hogy a nő, a falnak támaszkodás helyett lehajol, majd a combjaira, vagy akár a földre helyezi a kezeit, és így élvezi az intim együttlét gyönyöreit és a forró zuhany csobogását.

Csak simán

Kipróbálhatjátok egyszerűen úgy is, hogy mindketten álltok, a hölgy háttal a férfinak, így engedi át magát a behatolás örömének.

Ülve a zuhany alatt

Ezek után nézzünk néhány, talán kicsit kényelmesebb pózt. Ezek is garantáltan befutók lehetnek tusolás közben.

A férfi törökülésben, a nő az ölébe ül, és lábaival a férfi derekát ölelve történik a behatolás. Ez a póz kifejezetten ajánlott, ha már nagyon vágytok egymás közelségére, hiszen így szemtől szemben, teljes testközelségben élvezhetitek az együttlétet.

A fenti pózt úgy is módosíthatjátok, akár az aktus közben is, hogy a férfi nem törökülésben, hanem a lábait hajlítva ül, majd így helyezkedik az ölébe a hölgy.

Úgy is kipróbálhatjátok ezeket a pozíciókat még, hogy a hölgy a lábait felemeli, és a férfi mellkasára helyezi. Ha szeretné a férfi nyakát is átfonhatja, lábai alsó részével.

Csinálhatjátok ülve, hátulról is. A férfi ölében ül a hölgy, hátat fordítva neki, beleereszkedve a férfiasságába. Ez is egy jó kis összebújós, átkarolós póz, ami garantáltan mindkettőtök számára feldobja a zuhit. A rendelkezésre álló hely kis mérete pedig mindig garantálja a meghitt közelséget.

Orális kényeztetés

Természetesen francia vizekre is evezhettek. Ki ne élvezné, ha a párja zuhanyzás közben, orálisan szerez neki örömöt. Itt azért arra mindig fokozottan ügyeljetek, hogy mindig jusson elegendő levegő mindenkinek!

Bízzatok a fantáziátokban

Bármelyik pózt is választjátok, biztosan élvezni fogjátok. Annak pedig csak a fantáziátok szabhat határt, hogy ezeken kívül, még hány pozíciót próbáltok ki tusolás közben.

Kalandra fel! Legyetek kreatívak!