Szex blog

Te tudod, mi az a szexgép?

2023.06.27 10:15
Te tudod, mi az a szexgép?

Ha láttál már extrém erotikus eszközt, akkor biztosan szexgépet is. Vagy mégsem? Igaz, ezek a szolidnak egyáltalán nem nevezhető kütyük nem éppen azok, amiket az ember a hálószobája fiókjában tartogat.

A szexgép, vulgárisabban baszógép egy meglehetősen nagy méretű eszköz, éppen ezért sokáig csak a pornófilmekben találkozhattunk velük. Mára azonban nagy népszerűségére való tekintettel elérhetővé vált a legtöbb online szexshop kínálatában is.

De hogy mégis mi is ez a szerkentyű? Hogyan néz ki és mitől olyan népszerű?
Cikkünkből választ kaphatsz kérdéseidre!

Kezdjük is rögtön az elején… 

 

Mi az a szexgép? 

A szexgép, baszógép, dugógép - ki hogyan nevezi - egy olyan mechanikus eszköz, amely arra hivatott, hogy maximális kényelemben nyújtsa azt, amit egy fallosz nyújtani tud. Azaz elég csak leülnöd, állnod, vagy (géptől függően) bármilyen pozíciót felvenned és a gép teszi a dolgát, azaz megbízható szexuális stimulációt nyújt, vagy ha úgy jobban tetszik: megdug. 

szexgép


Miért jó a szexgép? 


Hogy miért olyan népszerűek ezek a gépek? Hát, lássuk csak… 

Míg a legtöbb szexuális játékszer használata jellemzően lefoglalja a kezeidet, hiszen valamivel meg kell tartanod azokat, addig a szexgép használata nem veszi igénybe a kezeidet. Magától ügyesen, szépen és nem utolsó sorban igen élvezetesen teszi a dolgát, azaz eljuttat a csúcsra. 

 

A szexgépek többségéhez ráadásul megannyi különféle tartozék is jár, melyeket variálva változatossá teheted a gép használatát és az az nyújtotta kényeztetést is. A cserélhető műfalloszokkal megválogathatod a méretet, a vastagságot, de akár felhelyezhetsz a gépre különféle speciális felületű dildókat is, ha még extrémebb vágyaid vannak.


A szexgép tehát rendkívül sokoldalúan használható. A különféle pózokkal pedig a legvadabb szexuális fantáziák is kiélhetők segítségével. 

 

Egy szexgép használata lehetővé teszi, hogy szexuális vágyaidat akár partner nélkül is tökéletesen kielégítsd, ugyanis rendkívül hűen imitálja a valódi szex élményét. Ezzel a szexeszközzel ráadásul jobban kiismerheted saját szexuális igényeidet is, megismerheted a saját tested, azt, hogy mi és hogyan esik a legjobban a szex során. Így a szexgép használatával nagyobb szintű szexuális tudatosságra tehetsz szert, amit valódi partnerrel való együttlét során is kamatoztatni tudsz majd. 

 

 

A szexgép használata

A szexshopokban található szexgépek úgy lettek kialakítva, hogy a hétköznapi felhaszálók számára egyszerű és kényelmes használatot tegyenek lehetővé.
A gép beindítása után elegendő csak ráhelyezkedned a választott pozícióban és az máris teszi a dolgát. Ahogyan pedig minden szexeszköz esetében, hogy használat után a szexgép tisztítására is érdemes fokozott figyelmet fordítanod. Mindig használj a tisztításhoz a használt dildó anyagához megfelelő tisztítószert. Továbbá ügyelj rá, hogy anális használatot követően sose használd tisztítás nélkül ugyanazt az eszközt vaginális behatolásra is, az ugyanos komoly fertőzésekhez vezethet.