Szex blog

A tanga fajtái - Ezekben biztos a hódítás!

2022.03.28 12:19
A tanga fajtái - Ezekben biztos a hódítás!

A fehérneműt reggel csak felkapod, és futsz is tovább a teendőkkel. Kiválogatod a többi ruhádat, amit szeretnél felvenni, aszerint, hogy passzoljon az aznapi programodhoz, kedvedhez. Miért is nem válogatjuk ki, ugyanilyen gondossággal az alsóneműinket is? Mert ezek azok a ruhadarabok, amik szinte sosincsenek szem előtt? No de ha szem elé kerül, akkor viszont nagyon nem mindegy, hogy mit lát a kedves érdeklődő! Nem beszélve arról, hogy egy különlegesebb fehérneművel a ruhád alatt te is sokkal szexibbnek, magabiztosabbnak érzed majd magad, ami meglátszik kisugárzásodon is.

A fehérneműk közül a legpraktikusabb választás a tanga. Hogy miért? Nem üt át a ruháidon, és egész nap nőiesnek és csábítónak érezheted benne magad. A tanga fajtái között a választék igen színes, ma már rengeteg fazon közül válogathatsz. Össze is gyűjtöttünk számodra néhányat, amikből 1-1 darabot érdemes beszerezned fiókodba.

tanga fajtái

A tanga fajtái - a 7 legszexibb modell

 

A romantikus csipkés

Egy csipkés fazonnal igazán romantikus estére készülhetsz. A könnyed, lágy anyag, rásimul a popsidra, kiemelve a formáját. Számtalan színben és csipkesűrűségben találhatod meg a számodra tetszetős darabot. A sűrűbb minta kicsit jobban fed, a lazább pedig sejtelmesen áttetsző. Épp csak annyira, hogy igazán kíváncsivá tedd partnered... Még akkor is, ha nem feltétlen érdekelődsz a különlegesebb fehérneműk iránt, egy csipke tangát mindenképp érdemes beszerezned fiókodba!

csipke tanga

Obsessive Frivolla - pikáns női csipke alsó (fekete)

 

A kényelmes, mégis szexi brazil

A brazil típus, talán az egyik legkényelmesebb fazon, a tanga fajtái között. Az oldalt széles pánt stabilan tartja, nem vág bele az oldaladba, hátul mégis láttatja, a kigömbölyödő popsidat. Elég sokat takar ahhoz, hogy ha szemérmesebb vagy se érezd magad zavarban, mégis mutat annyit, amennyitől már izgalmas, szexi, és kívánatos lehetsz a párod szemében. A brazil fazon darabjai között számos anyagban találhatsz magadnak tangát, így még jobban magadra tudod szabni fehérneműdet.

brazil tanga

 

Cottelli - vadító csipke alsó (fekete)

 

A tökéletesen simuló lézervágott

Egy könnyed, lézervágott, klasszikus fazonú tanga, a mindennapjaid legjobb társa lehet. Lézervágott kialakítása miatt teljesen rásimul a bőrödre, hiába vastagabb a pántja oldalt. Nem kell attól aggódnod, hogy átüt a ruhán, vagy a varrás mentén kellemetlenül fog dörzsölni. Sokszor a lazaság, könnyedség az egyik legszexibb dolog. Pont úgy, mint felvenni reggel egy fehér inget.

A klasszikus G-string

A G-string modell, az egyik legvékonyabb kialakítású tanga. A szeméremdombod háromszög alakban takarja, és csak egy vékony pánt kúszik be a popsid közé. Oldalt is vékony pánt tartja és csak a derék felé közeledve szélesedik ki. Formája révén szokták G-, vagy V-stringnek is nevezni. Nem takar sokat, szűkebb ruhák alatt, igazán különlegessé teheti az estéd.

A szuper szexy T-string

A String modellek között a T-string a legvékonyabb. Másnéven zsinór tangának is szokták nevezni, és ehhez hűen, hátul a vékony zsinór pántok T alakban emelik ki csípődet, és hagyják teljesen szabadon a feneked. Igazán szexi fazon, így ezzel biztos sikered lesz egy forró éjszakán.

 

Az extravagáns C-string

A legújabb, legvagányabb családtag a string modellek között a C-string. Ennek a verziónak egyáltalán nincs pántja. C alakban feszül föl a szeméremdombra és a fenék részre, aminek köszönhetően biztosan a helyén marad.

Számos színben, mintával megtalálhatod, de ha egy testszínű változatot viselsz, olyan lesz, mintha semmi se lenne rajtad.

 

A forró szexre kész nyitott fazon

Végezetül, az egyik legizgalmasabb fazon, a nyitott tanga. Ez a különleges darab az intim területet nyitva hagyja, miközben szexi csipkével, vagy akár hátul lánccal, dobja föl az amúgy sem hétköznapinak mondható darabot. Találhatsz belőle egyszerűbb változatot, amiről elsőre meg se mondanád, hogy egy spontán intim együttléthez, egy centit sem kell mozdítanod rajta. Vagy ha biztosra akarsz menni, szexi harisnyatartós darabokat is találsz a kínálatban.

Tanga fajtái - nyitott tanga

Obsessive Merossa - strasszos, nyitott női tanga (fekete)

+1 játék az anyagokkal

A tanga fajtái számos választási lehetőséget biztosítanak. A különböző típusú modellek között 1-1 különlegesebb anyagválasztással még szexibbé teheted megjelenésed. Míg a fentebb már írt csipkés anyagok romantikus, elegáns megjelenést kölcsönöznek, addig egy lakkozott, bőr-hatású alsóval például megmutathatod akár a merészebb oldaladat is.

Vagy, ha még fokozni szeretnéd a hatást és extravagánsabb változatra vágysz, variálhatod az anyagokat, egy csipkés, páncos, vagy bőr, cipzáros modellt biztos sokáig nem felejt majd el kiválasztottad.

tanga fajtái - különelges

Cottelli - Strasszos női minimálalsó (fekete)

Reméljük, hogy segítségünkkel kicsit jobban el tudsz igazodni a tanga fajtái között és megtalálod a tuti befutót, a következő randidra!