Szex blog

Ujjazás, vagy nyalás? Mit szeretnek jobban a lányok?

2023.03.23 12:40
Ujjazás, vagy nyalás? Mit szeretnek jobban a lányok?

Vajon mire vágynak inkább a lányok? Miről álmodoznak? Mi van a fantáziájukban, ha egy forró, tüzes éjszakára gondolnak? Az ujjazást, vagy inkább a nyalást részesítik előnyben? Olvasd el cikkünket, hátha segít tisztábban látni a helyzetet!

Körte, vagy alma?

Valószínűleg nem nehéz belátnunk, hogy erre a kérdésre nem lehet objektív választ adni. Nem jelenthetjük ki egyértelműen, hogy az ujjazás a nyerő, mint ahogy azt sem, hogy a nyalás az igazi, hiszen minden hölgynek megvan erre a saját válasza. Mindenesetre akár ujjazás, akár az orális örömök mellett teszed le a voksod, figyelj arra, hogy ne ronts ajtóstól a házba. Várd ki, amíg a partnereden is látszik, hogy oda van az ötletért.

Mikor ne csináld?

Fontos, hogy csak akkor kényeztesd így a párodat, ha mindketten szeretnétek és komfortosan érzitek magatokat a helyzetben. Ha bármelyikőtöknek ellenállása van ezzel kapcsolatban, akkor biztosan nem lesz élvezetes az örömszerzés egyikőtök számára sem. Úgy pedig nem sok értelme van.

Az ujjazást választanád?

Ha az ujjazás mellett döntesz, akkor különösen fontos, hogy ne siesd el a dolgokat. Várd meg, míg a kedvesed tényleg készen áll rá. Amikor már érzed, hogy kellőképpen felizgult a párod, csak akkor kezdj neki, így biztosan nem okozol majd fájdalmat. Ha szükségesnek érzitek, használjatok síkosítót is, ezen a linken választhatsz minőségi termékeink közül. Mindenképpen érdemes türelmesen, egy ujjal kezdeni az izgatást. Időzhetsz egy kicsit a kis szeméremajkaknál, majd a csiklónál, aztán szépen fokozatosan haladhatsz befelé. Természetesen az ujjazással nem kell véget érnie az előjátéknak, sőt! Ujjazás közben csókolózhattok, vagy mellette puszilgathatod a partnered nyakát, melleit, így még inkább élvezni fogja a kényeztetést. Ha pedig szeretnéd még jobban fokozni az izgalmakat, akkor ezt a különleges, ujjra húzható kis vibrátort is szerezd be gyorsan!

Inkább a nyelveddel okoznál gyönyört?

Az orális örömszerzés is szuper választás. Akár így juttatod el a csúcsig a kedvesed, akár a nyelveddel csak fokoznád az élvezetet, ha figyelmes vagy vele, biztosan boldoggá teszed. Itt sem árt a fokozatosság, nem biztos, hogy jó ötlet rögtön rárontani a csiklóra, mert az sok hölgynek kellemetlen érzést okoz. Tapasztaljátok ki, mi esik legjobban a párodnak, próbálj ki többféle technikát és engedd szabadjára a fantáziádat. Egészen nyugodtan kérj visszajelzést tőle, hogy mi az, amit a legjobban szeret, így biztosan garantált a siker.

Akkor mégis melyik legyen?

Kommunikáljatok, ki, mit, hogyan szeret. Sokaknak nehéz a szexről beszélni, leginkább csak csinálni szokták, de hidd el, az őszinte kommunikáció, mint minden másban, ebben a témában is csak jó irányba viheti a kapcsolatotokat.

Kísérletezzetek, élvezzétek az együtt töltött forró perceket. Legyél türelmes magatokkal, adj időt arra, hogy felfedezzétek egymás testét és vágyait. Engedjétek el magatokat és a fantáziátokat. Zárjátok ki a külvilágot, csak egymásra koncentráljatok. Adjátok át magatokat teljesen a jelen pillanatnak.

Ha mindezek megvannak, akkor az már hozni fogja magával azt is, hogy ott, abban a pillanatban tudni és érezni fogod, hogy mivel tudsz leginkább örömet szerezni a párodnak. Hogy inkább az ujjazással, vagy a nyalással okoznál neki hatalmasabb gyönyört. Ha még így is bizonytalan vagy magadban, akkor nyugodtan kérj visszajelzést, iránymutatást a párodtól akár szeretkezés közben is. Kérdezd meg őt, mi esne most igazán jól neki.

Mi lenne, ha nem korlátoznád be a választásodat egyikre sem?

Egyébként meg, miért is kéne választanod a kettő közül? Kezdheted az egyikkel, majd folytathatod a másikkal, nem igaz? Vagy akár egyszerre is csinálhatod, hiszen miért ne járhatna nyalás közben az ujjad is? Eszméletlen élményben lehet így részetek…

Legyél figyelmes és tegyél a párod kedvére!