Szex blog

A guminők evolúciója

2018.06.03 18:46
A guminők evolúciója

Tudtad, hogy az első, már valósághűbbnek mondható guminő neve Hitlerhez köthető? 

És azt, hogy majdnem egy magyar hölgyről formázták az egyik korszakalkotó guminő modellt?

Olvasd el cikkünket és ismerd meg a szexbabák izgalmas történetét!

A cikk folytatásáért kattints a képre!

guminők régen és most

A guminők története régre, egészen a 15. századra nyúlik vissza. Az első szerencsés (vagy kevésbé szerencsés?) férfiak, akik életnagyságú babával háltak, spanyol, francia hajók legénységei voltak. A babák küldetése az volt, hogy élhetőbbé tegyék a hosszú hajóutakat a tengerészek számára. Ekkor a gumibabák nőnek még nem nagyon voltak nevezhetők, ugyanis ezek a kreálmányok egyszerű rongyokból voltak összevarrva.

Pár száz évvel később, a 30-as években aztán a gumibabák ismét jelentősebb szerephez jutottak. Ekkor a német és japán hadihajókon vetették be a korábbiakhoz hasonló céllal.

A már bevállalhatóbb külsejű, mai darabokra hasonlító guminők 1941-hez, Himmlerhez és a nácikhoz köthetők. Egyik titkos projektjükként ők teremtették meg az életnagyságú, szőke hajú, kék szemű, vastag szájú, nagy mellű és immáron valóban gumiból készült guminőket.

Hitler és Himler célja a kezdeményezéssel, hogy katonáikat megóvják a korai, értelmetlen haláltól, a prostituáltak által terjesztett szifilisztől.

A gumibabákat állítólag egy magyar hölgyről Käthe von Nagy-ról szerették volna mintzáni, ám ő nem adta ehhez hozzájárulását. Így a babák szőke hajjal, kék szemekkel és karcsú derékkal hódították a férfiakat. A német babák az életnagyságnál apróbbak voltak, de a célnak tökéletesen megfeleltek.

gumibabák

A gumibabáknak ez a példánya ihlette egyébként a máig népszerű Barbia baba megalkotóját Ruth Handlert is.

Ezek a darabok sokáig kielégítették a férfiak esztétikum és minden egyéb irányú igényeit, ugyanis ezután legkorábban csak 39 évre rá, 1980-ban változtattak a babák külsején.

Ekkor a Sex Object Ltd. nevű brit vállalat hangot épített a babákba, melyek így már inkább szexrobotszerűvé váltak.

Az első valósághű guminő azonban csak 1996-ra készült el. Az ekkori gumibabák már helyesebb arccal rendelkeztek és a hajuk is élethűbb volt. Nem mellesleg nemiszervük immáron anatómiai pontosságú lett. A guminőnek ezt az első valósághű típusát Leah-nak nevezték, atyja pedig Matt McMullan volt.

Ez a plasztik nő meghódította a világot. Ára 6500 dollárnál kezdődött, ez az összeg elemekkel együtt aztán elérhette akár a 10 000 dolláros árat is. Ez a típusú guminő köszön vissza a Plasztik szerelem című filmben is.

szexbaba

McMullen napjainkban is a guminők fejlesztésén dolgozik. Terve, hogy a gumibabákat mesterséges intelligenciával és így személyiséggel ruházza fel.

Volt már korábban néhány fejlesztési ötlete, ami azonban a vásárlóknak, a használóknak nem igazán vált ínyére. Ilyen volt például a nyögdécselő hang, amit az erogén zónák környékére tett szenzorok lenyomásával a guminők keltettek. Vagy például a csípőmozgás, amely a felszerelés bonyolultsága miatt sokat dobott a babák árán ráadásul a mozgás hangos, robotikus volt.

Matt fejlesztéseibe immáron a Hanson Robotics is beszállt, elég eltökéltek, így hamarosan úttörő eredményeket érhetnek el a guminők terén. 

A guminők csúcsát ma McMullen mellett az Abyss Creation nevezetű cég nyújtja. Babái már-már bizarrul élethűek. Testük valósághű arányokkal bír, bőrük meleg, vaginával, végbéllel és cserélhető nyelvekkel rendelkeznek.

Ja és 1 000 000+ forintba kerülnek.

guminő

 

A férfi gumibabák 2009-óta elérhetők. Első példányuk neve Nax, aki képes akár mesterséges ejakulációra is. Bár későn kerültek a piacra, a hölgyek örömére a mai darabok nem kevésbé esztétikusak és aprólékosan kidolgozottak, mint a női gumibabák. 

gumiférfi