Szex blog

Tippek és trükkök: Így lesz tökéletes az előjáték!

2019.03.24 16:51
Tippek és trükkök: Így lesz tökéletes az előjáték!

„A szexben az ölelés a legjobb!” – állítja a Halott Pénz, és mennyire igaza van. Az előjáték a tökéletes szexuális kapcsolat alapvető eszköze, domináns része, akár erotikus szexuális segédeszközökkel, akár azok nélkül, hiszen a szeretkezés nem csak az aktustól lesz teljes.

Az előjáték a nők többségének kifejezetten fontos, hosszú percekig de akár órákig is eltarthat. A legtöbb esetben a hölgyek számára még élvezetesebb lehet az együttlét ezen szakasza, mint maga az aktus.

De hogy mégis mitől lesz tökéletes az előjáték? 

Cikkünk folytatásából kiderül!

A folytatásért kattints a képre!

előjáték

Mint tudjuk, a nők nehezebben érik el az orgazmust, legalábbis több időre van szükségük hozzá, mint a férfiaknak. Ezért az érzéki pontok, mint a comb belső hajlata, a mellek, a csikló és a hüvely izgatása kiemelkedően fontos lehet a szex során. Nem csak szimplán időre, hanem minőségi időre van szükség a női orgazmus eléréséhez, szóljon az ölelésről, simogatásról vagy csóközönről.

Sokan nem tudják mitől jó a szex, miben kell változtatni, vagy kell-e egyáltalán? Hol a tévedés, a hiba? Miért nem működik jól a szex és hogy lehetne jobb? Vajon vannak-e bevált trükkök, praktikák a tökéletes előjátékhoz? Hol, mikor, mennyi ideig kell kényeztetni a hölgy partnert, hogy kellően ráhangolódjon az együttlétre? Számos kérdés van a fejünkben, egy biztos: mindenki úgy csinálja, ahogy neki és a párjának a legjobb. De hogy mi a legjobb? Azt csakis kísérletezések útján tudhatjátok meg!

 

 

Összeszedtünk pár taktikát, tuti módszert, mellyel az előjáték garantáltan kielégítő lesz!

 

1. A harmónia a kapcsolat legalapvetőbb része.

Próbáld elérni a maximális testi-lelki egyensúlyt, a szexuális bizalmat egymás iránt. A legfontosabb, hogy sose érezz kellemetlenséget, hiányt, félelmet vagy fájdalmat. A kielégülést mindenképp előzze meg a harmónikus előjáték. Igyekezzetek minél jobban egymásra hangolódni az aktus előt. Ha nem elég a jól bevált ölelés és csók, nyugodtan kísérletezz orális kényeztetéssel, szexuális segédeszközökkel, esetleg különböző szex játékok kipróbálásával. Szuper társasjátékokat találtak ki, pont erre a célra: vegyetek elő egy finom üveg bort és próbáljátok ki az egyik erotikus társast, mely a saját vérmérskéletetekhez igazodva teremti meg a forró hangulatot. 

 

2. Ne unatkozz!

Túl sok az előjáték? Mindig szükséges? Mindig csak a szerelmes szeretkezés? Most is el kell csábítanom? Egy idő után biztos sok férfi fejében játszódnak le a hasonló kérdések. Fontos az előjáték, de nem törvényszerű, hogy minden együttlét előtt domináljon. Ha úgy érzed, hogy partnered vevő a dologra, nyugodtan ragadd meg és csapjatok a lecsóba! Néha már az is rendkívül izgató, ha nem a szokványos helyen és pozícióban, az előre megbeszélt időben is módon szeretkeztek. Merjetek olykor spontán módon kezdeményezni. A nappaló padlója, a konyhaasztal, a mosógép mind-mind szuper helyszín a spontán együttléthez. Ez a fajta spontaneitás is az előjáték egyik formája és kellőképpen megadja azt az izgalmat, a vágyat, ami egy kirobbanó, emlékezetes szexuális élményhez kell. 

 

spontán előjáték

 

3. Hangolódj a szexre

A szexre hangolódás nem feltétlen a hálószobában kezdődik. Egy kellemes sétával, mozival, vacsorával, gyertyafényes- rózsaszirmos fürdővel, vagy beszélgetéssel egyaránt le tudod venni partnered a lábáról és könnyen ráhangolhatod az esti együttlétre. Persze mindezt nehéz megoldani, ha gyermekek vesznek körül titeket, de ebben az esetben még fontosabb a minőségi idő, amit csak egymásra „kellene” fordítani. Hidd el, egy romantikus, gyertyafényes vacsora, vagy egy kényeztető közös fürdőzés után a hálószobában már a párod fog kezdeményezni. (Ha egy kis plusz ötletre vágynál a hangulatkeltéshez, otthoni erotikus masszázs tippjeinkről itt olvashatsz.)

romantikus vacsora

4. Nem csak a férfi, vagy a nő dolga!

Sokan megfeledkeznek róla, hogy esetleg párjuknak is jól esne a durrbele előtt egy kis finom kényeztetés. Az előjáték akkor a legjobb, ha kölcsönös. Kényeztesd partnered együttlét előtt simogatással, puszikkal, kényeztető eszközökkel, majd bátran kérj te is egy kis viszonzást. Törekedjetek arra, hogy nyíltan kommunikáljatok egymással a szexről és a szex során. Ha van valami, amiről tudod, hogy segítene neked ráhangolódni a együttlétre, jóleső érzéssel töltene el, súgd meg bátran partnered fülébe. És kérd te is tőle ugyanezt. Csak akkor lehet jó az előjáték ha tudjátok, hogy mivel lehet a legjobban felcsigázni a másokat. Legyen mottótok a nyiltság és a kölcsönösség. Mind a két irányból történjen meg az örömadás.

 

5. Minimum 20-30 perc!

Legalább eddig tartson az előjáték! Persze ettől az intervallumtól most sok száj tátva marad, de a szakemberek szerint ennyi időre tényleg szükség van ahhoz, hogy a felek tökéletesen ráhangolódjanak egymásra. Vigyetek ritmust az előjátékba, hogy a maximumig fokozzátok az izgalmat: kezdjétek lassan és váljanak a csókok, simogatások egyre dinamikusabbá.

 

Kevesebb szó esik magáról az utójátékról pedig ez is legalább annyira lényeges, mint az előjáték. A fériak többsége - bár ennek biogiai okai is vanak - kielégülés után vagy éhes lesz vagy álmos. Hipp hopp jó volt, de ennyi volt alapon már tovább is lépnek. Kevesen ölelik át párjukat vagy bújnak össze és még kevesebben mondják el, mennyire élvezték az együttlétet és mennyire szeretik a párjukat. Fontosak az utótörténések, ezektől lehet még jobb a következő együttlét. Nem ciki az összebújás, kedves szavak suttogása, érzéki simogatások sorozata, főleg ha eztán újból felizgatjátok egymást...

Ha további inspirációra lenne szükséged, olvasd el 50 szex tippünket kifejezetten hölgyeknek ajánlva!


Szükséged lenne néhány praktikus kiegészítőre? Előjáték eszközök itt!