Szex blog

Bimbócsipesz és szex ostor – BDSM kezdőknek

2022.08.24 13:36
Bimbócsipesz és szex ostor – BDSM kezdőknek

Ha számodra izgató a nagyon szenvedélyes szex gondolata, és az álmodozás után szívesen próbálkoznál vadabb dolgokkal is, akkor jó helyen jársz. Olvass tovább, és hagyd, hogy bevezessünk a BDSM világába!

Mi a BDSM, és mi nem az?

Mindenekelőtt tisztázzuk, hogy mit is jelent pontosan a BDSM. Ez egy mozaikszó, amely lefordítva a megkötözés, engedelmesség, dominancia, alárendeltség és szadomazo szavakat jelenti. Ez tehát egy gyűjtőfogalom, így nem szükségszerű, hogy minden összetevőjét egyformán alkalmazzátok. Egyébként is ezen a területen a két legfontosabb dolog a bizalom és a kommunikáció. Itt fontos leszögezni, hogy bármit csak akkor szabad kipróbálni, ahogy a szexben egyébként is, ami mindkét fél számára kívánatos. Amennyiben a másik akarata ellenére használtok valamilyen eszközt vagy technikát, illetve csináltok bármit, az nem BDSM, hanem egyértelműen erőszak.

Hogyan kezdjünk neki?

Mivel a dominancia és a hatalommal való játék fontos része ennek a kalandnak, először is érdemes tisztázni, hogy melyikőtök lesz a domináns és az alávetett fél. Ez természetesen felcserélhető, és nem is érdemes elsőre bekorlátozni magatokat valamelyik szerepbe. Próbáljátok ki mindkét verziót, aztán beszéljétek át, hogy kinek melyik volt kényelmes vagy kényelmetlen.

Emellett nagyon fontos előre tisztázni, hogy ki, mit szeretne kipróbálni illetve, hogy hol vannak az egyéni határaitok. Van, aki irtózik attól, hogy bekössék a szemét, míg másnak nincs is ennél izgatóbb. És így van ez minden mással is. Szóval beszélgessetek minél többet, hogy biztosan képesek legyetek kölcsönösen örömet okozni egymásnak a játék során. Az együttlét előtt egyezzetek meg egy biztonsági szóban vagy jelben, hogy megkíméljétek magatokat és egymást a nem kívánatos fizikai és lelki sérülésektől.

Játékszerek a vad szexhez

Ha nem vagytok biztosak magatokban, akkor érdemes kezdetben finomabb játékszerekkel kísérletezni. A megkötözés, azaz bondage nem igényel komoly felszerelést, egyszerűen kivitelezhető és gyorsan meg tudtok tőle szabadulni, ha mégsem kellemes érzés, viszont azonnal megteremti az alávetett érzetet.

A különböző szex maszkok és szemtakarók szintén alkalmasak arra, hogy feldobják az aktust, kiszolgáltatottá tegyék az egyik felet, mégsem okoznak fájdalmat, használatuk pedig egyszerű. Az ízlésetek függvényében válogathattok nálunk a szatén, csipke, hímzett, velencei stílusú, nyuszis vagy cicás darabok közül. De találhattok online szexshop  kínálatunkban nagyobb takarást és extrémebb hatást biztosító fej-, kutya- vagy gyíkarc maszkokat, de akár szopóálarcot is.

A fájdalom kedvelői biztosan alig várják, hogy kipróbáljanak egy korbácsot büntetésként. Közösen gondoljátok végig, hogy egy finomabb darabra vágytok inkább, mint az ostor vagy cirógató egyben, csajosabb verziót kerestek, mint a masnis ostor, esetleg máris belevágtok egy szilikon korbácsba.

Szintén az élvezet fokozására hivatott fájdalomérzetet biztosítják a különböző bimbócsipeszek. Ezen a téren is gazdag a kínálat. Van tollas, pillangós, gyűrűs, csepp alakú és súlyokkal ellátott. Ha még extrémebb megoldást szeretnétek, akkor próbáljátok ki a mell-láncot csipeszes bimbószorítóval, a szájkarikát bimbócsipeszekkel vagy a mell- és szeméremcsipeszeket.

Persze, ezeken kívül is számos játékszer közül válogathatnak az extrém erotika kedvelői. Határ csak az egyéni ízlés és fantázia a BDSM által nyújtott örömöknek. Kísérletezzetek és kommunikáljatok! Próbáljátok ki a szájpecket, a nyakörvet, a felcsatolható péniszt, a bilincseket és bondage köteleket. A kevésbé bátrak vagy határozottak számára tökéletes választás egy kezdő BDSM készlet, melyben egyszerre több eszközt is kipróbálhattok.

Amennyiben otthoni, nem erre a tevékenységre szánt eszközök helyett profi játékszerekkel kényeztetitek egymást, akkor egészen biztosan csak annyi fájdalmat vagy sérülést okoztok, ami nem gátolja, hanem fokozza az extázist és felejthetetlen együttléteket garantál.

Megnézem a BDSM eszközöket!