Szex blog

Hancúr párbaj társasjáték bemutató

2020.06.23 15:47
Hancúr párbaj társasjáték bemutató

Nem csak a gyerekek szeretnek játszani. Mi sem igazolná ezt jobban, mint az a sok-sok, kifejezetten felnőttek számára készített, pikáns társasjáték. Az egyik legnépszerűbb ezek között a Hancúr Párbaj, amely segít a pároknak felfedezni egymást és megtapasztalni a csábítás művészetét.

Izgalmas, huncut, orgazmust ígérő!

Cikkünkben többet is megtudhatsz róla!

A folytatásért kattints a képre!

 

Hancúr párbaj társasjáték bemutató

Mi az a Hancúr Párbaj?

A Hancúr Párbaj egy felnőttek számára készített erotikus társasjáték, telis-tele izgalmas, szexuális feladatokat rejtő kártyákkal.

A társasjáték voltaképpen szép lassan, fokozatosan elvezeti a párt a szeretkezésig, az orgazmusig. A játék elején még csak a finom kacérkodáson, a csábításon van a hangsúly, majd átlépünk a petting, vagy ahogyan a játék nevezi, a „vágy” mezejébe, míg nem végül a hancúr, az együttlét következik.  

A játék alatt fokozatosan, egyre forrósodik a hangulat, mígnem végül (de csak a játék legvégén) a pár teljesen átadhatja magát a közösen átélt gyönyörnek.

 

hancúr párbaj társasjáték

 

Kiknek szól a játék?

A játék ideális friss pároknak és már összeszokott, hosszú évek óta együtt élő pároknak egyaránt. A friss párok a játék segítségével kellemesen levetkőzhetik gátlásukat egymás előtt. Játékos módon fedezhetik fel egymást. (Kifejezetten ideális egyébként azoknak, akik hajlamosak átszaladni az előjáték, petting szakaszán.)

Az összeszokott párok esetén pedig a játék remek lehetőséget teremt a már jól megszokott rutin megtörésére, arra, hogy a párok ismét felfedezzék egymást és izgalmakkal töltsék fel a hálószobát.

 

Részletesen a játék menetéről

A Hancúr Párbaj során egy pályán kell végig haladnunk, mely három szakaszra van bontva: a Csábítás, a Vágy és a Hancúr szakaszára. A pályán haladva a különböző mezőkre lépve a pár tagjainak mindig 1-1 feladatlapot kell húzniuk, melyen egy végrehajtandó, kényeztető feladat áll. Ezek a feladatok a játék előrehaladtával, ahogyan eljutunk a csábítástól a hancúrig, egyre pikánsabbak, egyre forróbbak lesznek.

A feladatlapon szereplő feladatot mindig addig kell csinálni, amíg a játékhoz tartozó homokóra le nem pereg. A játék akkor válik igazán izgalmassá és élvezetessé, ha valóban csak addig tart a feladat végrehajtása, ameddig arra az óra időt enged. Ezzel ugyanis, mire a hancúr mezőkhöz eljutunk, már nagyon fel fogjuk csigázni egymást és partnerünket. (Ne izgulj, amint végetért egy kényeztető feladat, máris jön majd a következő.)A játék célja, hogy a célmezőhöz érve mindkét fél orgazmust éljen át. Fontos azonban, hogy a cél előtt nem szabad a csúcsra jutni. Ha valaki mégis idő előtt jut el a gyönyörig, az köteles utána partnere minden huncut kívánságát teljesíteni.  ;) 

A Hancúr Párbaj játék alatt egyszerre kap hangsúlyos szerepet a vágy, az erotika és az önkontrol.


erotikus társasjáték

A játék zónái

Ahogy fentebb írtuk, a játékmező 3 zónából áll.

  • Csábítás
    A csábítás zóna gyakorlatilag a diszkrét előjátékot, az egymásra hangolódást, a huncut ismerkedést fedi le. Olyan feladatokra számíthattok itt, mint például a partner hátának végigcsókolása, pólójának/melltartójának levétele a fogaddal.


  • Vágy
    A Vágy zónában már elkezd forrósodni a levegő. A zóna kezdetekor le kell, hogy vetkőztessétek egymást fehérneműre, majd így folytatódnak tovább az egy fokkal pikánsabb feladatok. A Vágy zóna már kőkemény petting. Olyan feladatokkal találkozhattok itt, mint például: lejts öltáncot, izgasd melleiddel a párodat, fenekeld el, izgasd a melleit melltartón át. VIGYÁZZ! Itt még egyik fél sem élhet át orgazmust!


  • Hancúr
    A Hancúr zónához érve az erotika a tetőfokra ér. Itt már átadhatjátok magatokat az élvezeteknek és egymásnak. Ezen a ponton már konkrét szexpózokat rejtenek a feladatkártyák, azonban továbbra is ügyelnetek kell arra, hogy csak a homokóra lepörgéséig tarthatjátok meg a pózt. A játék ugyanis még nem ért véget, amíg nem jutottatok el a cél mezőbe. Az a fél nyer, aki féken tudja tartani addig az orgazmust. (De persze ideális esetben kihozzátok a játékot döntetlenre. ;) )

hancúr párbaj

 

A Hancúr Párbaj az egyik legkeresettebb erotikus társasjáték ma a piacon. Amellett, hogy bármely kapcsolatot képes felpörgetni, rengeteg vidám és intim percet ígér a párok számára. Mivel pedig a hangsúly az erotika mellett az önmegtartóztatáson is van, ezért az erotikus ingerek folytonos megszakításával, akár a korai magömlés problémáján is segíthet. 

Egy biztos: ezzel a játékkal a fantasztikus, szenvedélyes este garantált!

Ha kedvet kaptál a játékhoz, ide kattintva tudod megvásárolni!