Szex blog

Ezek a legnépszerűbb óvszer márkák

2022.05.27 13:22
Ezek a legnépszerűbb óvszer márkák

Az óvszerek a legegyszerűbb és legbiztosabb védekezési lehetőséget nyújtják a szex során.

Megóvnak a nem kívánt terhességtől (a fogamzásgátló tablettákkal ellentétben mellékhatások nélkül), valamint védelmet biztosítanak a nemi betegségekkel szemben is.

Mivel az óvszerhasználat az egyik legelterjedtebb védekezési mód, így a termékek piaca is igen nagy, a különböző óvszer márkák között pedig sokszor nem egyszerű a választás. 
De hogy mégis melyek a legjobb, legmegbízhatóbb óvszer márkák? Cikkünkben adunk néhány tippet a tudatos vásárláshoz!

 

 

Hol vásároljunk óvszert?

A Durex, a Mysize, a Mister Size, a Safe, az Anos, a Lelo Hex… mind olyan óvszer márka, mely teljesen megbízható és széles körben ismert. Itt felkaphatnád a fejed, ezek a legnépszerűbb óvszer márkák? Hisz ennyi márkát nem is ismersz, sőt, még az is lehet, hogy olyan is szerepel köztük, melyről eddig soha nem is hallottál! Jogos észrevétel, így ki helyesbítenénk is előző mondatunkat… Széles körben ismertek, főként azok számára, akik drogériák polcai helyett szexshopokban szerzik be az óvszert!

Szexshop? Miért lenne jobb szexshopban vásárolni?

Nagyon egyszerű a felelet; a választék bősége miatt. Ha bő a választék, az egyben azt is jelenti, hogy számos különböző típusú óvszer közül tudsz majd válogatni. A témában már született egy cikkünk, ha érdekelnek a különleges óvszer fajták, érdemes abba az írásunkba is beleolvasnod!

Szóval egy kifejezetten a szexuális élmények emelése céljából létrejött boltban, logikus, hogy messzemenően több lehetőséged van megtalálni a számodra tökéletes gumit, illetve, ha kicsit kalandozni, kísérletezgetni szeretnél, vagy egyéb fantasztikus szexuális impulzusokat szeretnél elérni az adott kondom segítségével, egyszerűen csak nézz körbe egy szexshopban, akár itt, a PajkosPajtás online szexshop kínálatában! ;) 

De hogy ne is szaporítsuk tovább a szót... 

Íme a legnépszerűbb óvszer márkák

Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a fentebb már felsorolt óvszer márkákról mit érdemes tudnod, az egyik miért jobb, mint a másik, illetve egyes, akár speciális igényeidet melyik márka elégítheti ki a legjobban. Igen, ezek a legnépszerűbb óvszer márkák, jó szemezgetést!!

 

 

Durex

A Durex az egyik legrégebbi óvszer márka, ebből kifolyólag az egyik legmegbízhatóbbnak is tartják. A gyártó 90 éve gyártja a gumikat, melyek azóta számos típussal rendelkeznek. Találhatsz vastagabb vagy vékonyabb; különleges felületű, például bordázott vagy pontozott verziót is. Ezek természetesen mind az élvezeti faktorok növelése céljából születtek, céljuk a szexuális élmény fokozása. Ha inkább kerülnéd a sok ismeretlen nevű óvszer fajtát, ezt jó szívvel ajánljuk számodra, hiszen ez az a márka, amiről már biztosan hallottál!

 

Mysize

A Mysize különlegessége, hogy egyedi méretezéssel rendelkezik. Emiatt extra kényelmesnek tartják használói, hiszen pontosan illeszkedik az adott pénisz méretére. Az átmérője is nagyobb (5,3 cm), mint a normál óvszereknek, 18-11 cm-es hímvesszőkön is teljeskörű biztonságot nyújt.

 

Mister Size

Ezeknek az óvszerek a hatalmas előnye, hogy igazán vékonyak, ebből kifolyólag a szex során szinte nem is érezhető, hogy fel lennének húzva. Ez óriási előny, hiszen nagymértékben befolyásolhatja a komfort érzetet. Érdemes kipróbálni!

 

Safe

A Safe márka termékei közül találhatsz extra nagy méretűt is, az úgynevezett XL-es méretet. Ez azt jelenti, hogy a hossza akár 20,5 cm is lehet. A nagy farok nagy előny, hát még ha találunk rá illő méretben gumit is! Semmi se lehetetlen, nézzen szét a Safe termékei között!

 

Anos

Szereted a vad szexet? Semmi akadálya, ezzel a német gyártmányú, extra vastag kivitelezésű kondommal biztosra mehetsz! Vastag fala extra erőssé teszi, elfeledkezhetsz róla, nincs más feladatod, csak élvezni…

 

Lelo Hex

Íme egy olyan óvszer, ami egyszerre biztosítja számodra, hogy szuper erős, extra rugalmas és ultra vékony! Mindezt különleges elkészítési módja teszi lehetővé, ugyanis egy speciális méhsejtrácsos technológia révén lett megalkotva. Még akkor se durran, ha tűvel szurkálod… elég megbízhatónak hangzik? Próbáld ki!

 

Összegzés

A fentiek jelenleg a legnépszerűbb óvszer fajták, reméljük megtalálod közöttük a Neked leginkább tetszőt. Mindegyik márka rendelkezik speciális ízesítésű vagy színezésű változatokkal, tényleg nem tudunk mást ajánlani, mint hogy nézz szét nálunk, válogass, vásárolj, otthon pedig mindent bele!