Kategóriák
Szűrés
Készlet
(1)
TOP termékek
Szállítási információk

Partnereink

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Maszkok, peckek


Szájpecek és maszk az igazi BDSM rajongóknak

A vad szex során a szájpecek és a különböző maszkok is szerepet kaphatnak. Ezek az izgalmas kiegészítők kifejezhetik a szerepjátékokban a domináns, vagy épp az alárendelt szerepet, de akár abban is segíthetnek, hogy elfedjék viselőik zavarát.  

A szem, vagy a száj eltakarásával a többi érzékszerv érzékelése felerősödik, így nyújtva újfajta élményeket.

Szívesen részese lenne egy vad szex kalandnak?
Válogasson megannyi minőségi maszk és szájpecek közül!

 

Szájpecek a vad szex kötelező kelléke

Valami igazán vadra vágyik az ágyban? Szívesen kipróbálna valami egészen újat, netalán extrémet? Esetleg már régóta a BDSM szerelmesei közé tartozik?
Válogasson minőségi szájpeckek és álarcok közül és váltsa valóra legvadabb szexuális fantáziáit is!

Az álarcok viselésével, különösen ha az eltakarja a szemeket, felerősítheti más érzékszerveit, ezáltal nagyobb hangsúlyt kap majd az érintés, a szaglás és a hallás. Ha nem látja partnerét, minden egyes érintés izgalmas meglepetésként éri majd. 

Emellett a maszk, ahogyan a szájpecek is tökéletesen alkalmas arra, hogy érzékeltesse az alá-fölédenteltségi viszonyokat. Segítenek, hogy könnyebben átéljék a szerepeket és igazi pornósztárként érezzék magukat.

Ezek a kiegészítők segítenek jobban átélni a szerepet, így teret engednek az igazi vad szex minden lehetőségének, a mindennél izgalmasabb együttléteknek.

Élvezze, ahogyan partnere ön fölé kerekedik, vagy ahogyan magára vállalja a domináns, uralkodó szerepet.

 


Sorrend:


Sorrend:

Szájpecek és BDSM – röviden a bondázs világáról

Nem véletlen, hogy a mai napig akkora népszerűségnek örvend az Ötven árnyalat trilógia, hiszen mindkét nemet izgatja a BDSM, valamint a szado-mazo világa. Az alá- és fölé rendelt szerepekben mindent lehet. Kivéve, ha elhangzik a biztonsági jelszó. Addig viszont a forró viasz meztelen testre való csöpögtetésétől a szájpecek használatáig minden belefér. Bár akkor már úgysem tudnánk megszólalni sem. És olyankor mit tegyünk? Most betekintést nyerhet a szexualitás egy más világába.

A BDSM és a szado-mazo esetében is igaz, hogy igen szűk társaság építi be a szexuális életébe,ám ennél jóval többen kíváncsiak, mi hogyan működik. Ha nem vagyunk a stílus elkötelezett hívei, akkor is kipróbálhatunk néhány olyan játékszert, amelyet az alá-, fölé rendelt viszonyt preferálók akár napiszinten használnak. A bondázs világának elmaradhatatlan részei a kötözők és bilincsek. Lehet párnázott vagy láncos bilincs, japán kötöző, vagy akár egy selyemnyakkendő. Ha bármilyen hasonló eszköz kipróbálását kéri partnere, ne ijedjen meg, teljesen normális, hogy vágyakozik ezek iránt. Valahol még a legszemérmesebb nők is vágynak arra, hogy egy erős férfi leigázza, ellopja a szívüket, és törődjön velük. A BDSM jelentését azonban mindenképp tisztáznunk kell. A dolog lényege, hogy a két- vagy többszereplős szexuális együttlétben nem egyenlőek a résztvevők: az egyik fél a domináns, a másik pedig szub, aki behódol és engedelmeskedik.

De miért akar valaki alárendelt lenni? Miért akarja átadni a teste és szelleme feletti hatalomgyakorlást másnak? Az Ötven árnyalat trilógiában azt olvashatjuk, hogy torzult a személyisége annak, aki erre vágyik. Pedig nem minden nő akar „vanília szexet”, s emiatt nekik sem szabad szégyenkezniük. A kontroll átadása a teljes szabadságot jelenti, és itt a kulcsa az egésznek, hiszen a szubmisszív mentesül az aktus során a döntésektől, nem kell, sőt, nem is szabad határoznia semmiről. Csak használja és kihasználja a helyzetet.

Ennek a hangulatnak a megteremtésére tökéletes választás a szájpecek. Ezek az eszközök állítható fémszíjjal érkeznek, lehet rajtuk fémkarika vagy golyó is. „Csak engedelmeskedj szótlanul!” – lehetne a mottójuk. A domináns, erotikus játszadozások kiváló kelléke lehet a többnyire bőrbarát szilikonból készült szájtágító vagy szájpecek. Persze nem mindegy a forma, és a lehetőségek, amelyeket biztosítanak ezek a játékszerek. Gyártanak olyan szájpeckeket, amelyekkel könnyedén elnémíthatjuk kedvesünk, de olyat is, amely engedi, hogy a száj és a nyelv mindig készen álljon a partner kényeztetésére. Ráadásul ez a játékszer nem is egy drága befektetés, hiszen a legolcsóbb, igen kényelmes modelleket már néhány ezer forintért cserébe hazaviheti. Ha bármiben lassítani vagy gyorsítani kell, a szub kézzel jelezhet, hogy elérték a határt. Bár valóban erős bizalmat feltételez a két partner között a szájpecek kipróbálása, igencsak ajánlott az élmény megtapasztalása. A szájfeszítők is izgalmas pillanatokat szerezhetnek. Itt mindkét fél profitálhat az eszköz előnyeiből, s nem is akármilyen mértékben.

Használhatnak még hasított bőr ostort is. Amiatt, mert a domináns szereti megverni az alárendeltjét, egyáltalán nem jelenti azt, hogy szadista lenne. Sőt, az erotikus közegben létrejövő fizikai bántalmazás egyidőben válik fájdalom és kéjokozássá. Sose feledje, a szubmisszív többet tesz, mint alárendeli magát a dominánsnak: teljes egészében a partnere kezébe adja a testét és a szellemét szexuális használatra. Ha többet szeretne megtudni a szadomazo világáról, olvassa el kapcsolódó cikkünket ide kattintva

 

szájpecek

Kínálatunkban megannyi férfi és női maszk közül válogathat. Kaphatók egészen elegáns, csipkéből készült darabok, de szuper extrém, egész arcot beborító latex anyagú álarcok is. Hasonlóan: szájpeckek terén is gazdag termékkínálatot nyújtunk: a szolidabb daraboktól az egészen extravagáns darabokig. Vadító macskanő szerepébe bújna? Vagy pusztán izgató, félig áttetsző álarcot öltene? Esetleg régi vágya már egy egészen merész bőr BDSM maszk vagy egy pornófilmbe illő szájpecek viselése? Termékeink között egészen biztosan megtalálja az ön vágyaihoz és személyiségéhez leginkább illeszkedő darabot. 

 

Ha régóta játszik már a BDSM gondolatával, egy álarc, vagy szájpecek ideális eszköz lehet, hogy rávezesse, bevezesse partnerét ebbe a világba, ebbe az újfajta erotikus kalandba. Ha erről van szó, kezdje egy szolidabb maszk, vagy pecek választásával.

 

Válassza ki az ön igényeit leginkább kielégítő darabot és váltsa valóra szexuális vágyait!

 

A BDSM, szado-mazo kalandokból nem maradhatnak ki a korbácsok sem! Tekintse meg ezeket a termékeinket is! 


Webáruház készítés