Új jelszó kérése
Explicit tartalom Csak 18 éven felülieknek!
Kategóriák
Szűrés
Mérete
(1)
(1)
Készlet
Ár
1 789 Ft - 49 990 Ft
TOP termékek
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szűrés
Címke

Maszkok, peckek


Szájpecek és maszk az igazi BDSM rajongóknak

A vad szex során a szájpecek és a különböző maszkok is szerepet kaphatnak. Ezek az izgalmas kiegészítők kifejezhetik a szerepjátékokban a domináns, vagy épp az alárendelt szerepet, de akár abban is segíthetnek, hogy elfedjék viselőik zavarát.  

A szem, vagy a száj eltakarásával a többi érzékszerv érzékelése felerősödik, így nyújtva újfajta élményeket.

Szívesen részese lenne egy vad szex kalandnak?
Válogasson megannyi minőségi maszk és szájpecek közül!

 

 


Sorrend:

12


12

Sorrend:

Szájpecek a vad szex kötelező kelléke

Valami igazán vadra vágyik az ágyban? Szívesen kipróbálna valami egészen újat, netalán extrémet? Esetleg már régóta a BDSM szerelmesei közé tartozik?
Válogasson minőségi szájpeckek és álarcok közül és váltsa valóra legvadabb szexuális fantáziáit is!

Az álarcok viselésével, különösen ha az eltakarja a szemeket, felerősítheti más érzékszerveit, ezáltal nagyobb hangsúlyt kap majd az érintés, a szaglás és a hallás. Ha nem látja partnerét, minden egyes érintés izgalmas meglepetésként éri majd. 

Emellett a maszk, ahogyan a szájpecek is tökéletesen alkalmas arra, hogy érzékeltesse az alá-fölédenteltségi viszonyokat. Segítenek, hogy könnyebben átéljék a szerepeket és igazi pornósztárként érezzék magukat.

Ezek a kiegészítők segítenek jobban átélni a szerepet, így teret engednek az igazi vad szex minden lehetőségének, a mindennél izgalmasabb együttléteknek.

Élvezze, ahogyan partnere ön fölé kerekedik, vagy ahogyan magára vállalja a domináns, uralkodó szerepet.

 szájpecek

Kínálatunkban megannyi férfi és női maszk közül válogathat. Kaphatók egészen elegáns, csipkéből készült darabok, de szuper extrém, egész arcot beborító latex anyagú álarcok is. Hasonlóan: szájpeckek terén is gazdag termékkínálatot nyújtunk: a szolidabb daraboktól az egészen extravagáns darabokig. Vadító macskanő szerepébe bújna? Vagy pusztán izgató, félig áttetsző álarcot öltene? Esetleg régi vágya már egy egészen merész bőr BDSM maszk vagy egy pornófilmbe illő szájpecek viselése? Termékeink között egészen biztosan megtalálja az ön vágyaihoz és személyiségéhez leginkább illeszkedő darabot. 

 

Ha régóta játszik már a BDSM gondolatával, egy álarc, vagy szájpecek ideális eszköz lehet, hogy rávezesse, bevezesse partnerét ebbe a világba, ebbe az újfajta erotikus kalandba. Ha erről van szó, kezdje egy szolidabb maszk, vagy pecek választásával.

 

Válassza ki az ön igényeit leginkább kielégítő darabot és váltsa valóra szexuális vágyait!

 

A BDSM, szado-mazo kalandokból nem maradhatnak ki a korbácsok sem! Tekintse meg ezeket a termékeinket is! 

 


Webáruház készítés