Szex blog

Milyen vibrátort válasszak?

2019.04.29 19:38
Milyen vibrátort válasszak?

Ha nem vagy tisztában azzal, milyen típusú, anyagú, méretű és fazonú szexuális segédeszközt, egészen pontosan vibrátort válassz, akkor remélhetőleg ez a cikk segít majd a döntésben.

Számos vibrátor típus létezik ma a szexpiacon, amit akár boltokban (szexshopok- vagy drogériák kínálatában) vagy online vásárolhatsz. Nem baj, ha kezdő vagy a témában, ha még sosem láttál vagy használtál ilyen játékszert, ha végigolvasod a cikkünket magabiztosabban választhatsz majd igényeidnek megfelelő vibrátort. 

A cikk folytatásához kattints a képre!

milyen vibrátort válasszak

 

 

Légy merész, újíts be a hálószobába egy vibrátort, engedd, hogy szárnyaljon a fantáziád és élvezd az esköz nyújtötte örömöket!

Milyen típusú legyen a vibrátor? Melyik a tökéletes? Melyiket válasszam az ezer közül? Milyen anyagból készüljön és mikre kell figyelnem? Vibrátor vásárláson gondolkodva valószinűleg neked is megfordulnak a fejedben ezek a kérdések. 

Igényeidet szem előtt tartva első körben az alábbi kérdésekben kell döntened:

  • Legyen egyszerű, klasszikus rúd formájú? (Ha a válaszod igen, a rúdvibrátorok közül kell válogatnod.)
  • Legyen realisztikus kinézetű, hasonlítson egy valódi péniszre? (Ezeket a darabokat a valósághű vibrátorok között keresd.)
  • Szeretnéd inkább ha egészen egyedi, designos megjelenése lenne? (A mai legmodernebb vibrátorok között találhatsz ilyeneket a Womanizer és a We-Vibe vibrátorok tipikusan ilyenek.)
  • Szeretnéd G-pont izgatásra használni? (Erre a célra speciálisan kialakított G-pont vibrátorok léteznek, melyek könnyebben megtalálják azt a bizonyos kéjes pontot.)
  • Legyen csiklóizgató karja, amivel plusz örömforrást nyújthat? (A csiklóizgató karral felszerelt vibrátorokat máskénr nyuszis vibrátoroknak is nevezik, ezek a vaginális kényeztetés mellett egy külön kis karral a csiklót is izgatják.)
  • Vaginális, vagy inkább ánuszizgatásra szeretnéd használni? (Az anál vibrátorok kialakítása speciálisan az anális örömszerzésre lett kfejlesztve.)
  • Szeretnéd majd vízben, fürdőkádban, a zuhany alatt, esetleg medencében használni? (Ha igen, vibrátorválasztás során külön ügyelj, hogy vízálló darabot válassz!)
  • Szeretnéd a maximumot kihozni a vibráció erejéből? (Ha így van, válassz többfunkciós, több rezgéserősségű és programú eszközt!)

 

Ha a fenti kérdések megválaszolása után már kezd körvonalazódi, hogy melyik vibrátorkategória a számodra ideális, döntened kell még:

- az eszköz anyagáról, mely lehet: szilikon, fém, műanyag, zselé, vagy latex.

- illetve, bár talán kevésbé fontos szempont, de határozhatsz a színéről is. 

 

További tippjeink a vibrátorválasztáshoz

 

- Ha kezdő vagy, akkor először a klasszikus rúdvibrátort ajánljuk, kezelése egyszerű, rezgése többfokozatú és maximális élményt nyújt.

- Általában kevés nő éli át az orgazmust a G-pont izgatásával, ha te is közéjük tartozol, erre is a vibrátor lehet az egyik megoldás. A G-pontot nehéz ujjakkal kitapintani, vagy pénisszel izgatni, ezért próbáld ki az erre készült G-pontos vibrátort!

- Ha maradnál az élethű, bőr anyagú, puha és selymes tapintású vibrátornál, akkor érdemes a méretet figyelembe venni. Ha csak ránézel egy méretes, valósághű erektől duzzadó dildóra, már a látványa is képes izgalomba hozni.

- Ha ínyenc élményre vágysz: a legizgatóbb és legintenzívebb játékszer a „polip” vibrátor, aminek minimum 3 karja van és használata gyakorlatilag pár perc alatt képes intenzív orgazmust eredményezni. Mondhatnánk azt is, hogy 3 az 1-ben, hiszen a vastag G-pontot izgató rúd mellett elöl a csiklót és hátul az ánuszt is képes izgatni. Éreztél már egyszerre dupla orgazmust? Ha szeretnéd megtapasztalni, ez a vibrátor ideális eszköz lehet számodra. A kis karok rezgési erőssége külön-külön is szabályozható, így teljesen személyre szabható az élvezet.

 

Összességében a vibrátorválasztásnál a legfontosabb, hogy tudd mire szeretnéd használni, mekkora méretre vágysz, vonz-e az élethű forma vagy ki szeretnél-e próbálni valami izgalmasabbat. 

És még valami, amiről eddig nem beszéltünk, bár kétségtelenül fontos szempont a termékválasztás során: ez pedig nem más, mint az ár. Dönts el, hogy mennyit szeretnél vibrátorra költeni! Sokan azt gondolják, a legdrágább a legjobb és a legolcsóbb biztos nem azt a hatást nyújtja, mint amilyenre vágyunk. Általában ez a feltételezés, ahogyan a legtöbb termékre, úgy a vibrátorra is igaz, az ár nagyjából tükrözi a vibrátor minőségét. Természetesen mindenki maga tudja, mennyi az az összeg, amit hajlandó erre a célra áldozni. A vibrátorok árkategória szerint rendkívül széles skálát fednek le, így a néhány ezer forintos daraboktól egészem a több tízezres luxus termékekig találhatsz magadnak vibrátort valamennyi szexshopban. 

Ne feledd: a szexuális segédeszközök használata nem szégyen, több ezer ember használja, csak éppen nem tudsz róla. Vajon miért van ennyi szexshop és webshop!? Próbáld ki Te is, engedj az élvezetnek!