Szex blog

A legtüzesebb előjáték pajkos eszközei

2018.06.28 20:50
A legtüzesebb előjáték pajkos eszközei

Előjáték eszközök, melyek sosem hagynak cserben!

 

Hosszú párkapcsolatban élsz? Fogadjunk, hogy már kialakult köztetek az a jól megszokott, kényelmes rutin, ahogyan az együttlétek forgatókönyvét alakítjátok. Ez egyfelől persze nagyon szuper, hiszen összeszoktatok, (jó esetben) rögtön tudjátok, hogy mire vágyik a másik, hogyan lehet minél gyorsabban izgalomba hozni.

Másfelől viszont azt is jelenti, hogy már nem próbáltok ki semmi újat, hogy lassan kezd abszolút szürkévé válni a szexuális életetek. Esetleg egyre kevesebbet szeretkeztek már, a szexre párosotok egyik tagja egy ideje pusztán bizonyos időközönként teljesítendő kötelességként tekint. Ha pedig egy pár tagjai között megszűnik szex, ami hátra marad az puszta barátság. Pedig lehet, hogy eredendően igazából nem hiányzott más, mint a petting, vagy az előjáték.

 

Hogy egészen pontosan mi is az az előjáték?

Előjátéknak tekinthető minden olyan szexuális játék, amelynek célja a közösülés felvezetése. Ide tartozik például a simogatás, a csókolózás, az erogén zónák ingerlése, de még az orális szex is. Az izgatás történhet a másik fél testrészeivel, vagy különféle eszközökkel is. Az ingerlésre legérzékenyebben reagáló testrészek, erogén zónák:

nőknél: a csikló, a mellbimbók, a mellek, a száj (az ajkak és a nyelv), a nyak, a comb belső része, a fenék és a keresztcsont tájéka.

férfiaknál: pénisz, nyak, mellbimbó (bár ezzel óvatosan, míg egyeseket a mellbimbók ingerlése nagyon beindít, másik gyűlölik).

 

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy az előjáték tiniknek való dolog, pedig igenis fontos helye van egy felnőtt kapcsolatban. Megannyi kutatás alátámasztotta már, hogy a nők a férfiakkal szemben jóval lassabban reagálnak a szexuális ingerekre. Míg a férfiak esetén sokszor a látvány is elegendő ingert nyújt a tettre kész állapot eléréséhez, addig a nőknél ez általában egészen máshogy, több előkészületet igényelve működik.

Nem beszélve arról, hogy a nők többsége könnyebben élvez el előjáték során, mint aktus közben. Tudtad például, hogy megannyi nő szinte képtelen a hüvelyi orgazmusra? Számukra felüdülés lehet egy jól vezényelt előjáték, hiszen az nem csak előkészíti a behatolásra, hanem egyben biztosítja számára, hogy az éjszaka során ő is eljusson a csúcsra. Sőt, ha ügyesek vagytok, előjátékkal elérhetitek, hogy a páros női tagjának többszörös orgazmusa legyen az éjszaka során. Melyik férfi ne akarna ezzel a teljesítménnyel büszkélkedni? 

 

Jójó... előjáték, na de mégis hogyan? No meg mivel? 

Ebben engedd meg, hogy segítsünk!

Összegyűjtöttük neked az előjáték legszuperebb eszközeit, melyeket az erotika shop kínálatában is megtaláltok!

 

Hasznos szexeszközök, kellékek az előjátékhoz:

 

1. Szexi fehérneműk 

 

szexi fehérneműMint ahogyan már fentebb is említettük, a férfiaknál általában már a puszta látvány elegendő ingert nyújt ahhoz, hogy tettre készen álljanak. Éppen ezér (és pláne, ha szeretnél egy kis plusz színt vinni az éjszakákba) mindenképp szerezz be egy szuper szexi fehérneműt. Egy lehengerlően szexi fehérneműnek egyik férfi sem tud ellenállni, nem beszélve arról, hogy az a nő, amelyik szexi ruhát hord, szexinek is érzi magát a bőrében és kevés izgatóbb látvány van egy férfi számára, mint egy magabiztos, szexis nő, akiről sugárzik, hogy jól érzi magát a bőrében. 

De nem helyes, hogy szexi ruhákról beszélve csak a hölgyeket emlegetjük, hiszen szexi alsóneműt nem csak a hölgyek húzhatnak. Egy latex férfi boxer, amely érzékien feszül a fenéken ugyanúgy beindítja a hölgyek fantáziáját is. Nem beszélve arról, hogy mivel a férfiak ritkábban öltenek magukra ilyesmit, a látványt tovább fokozza majd a meglepetés ereje.

 

 

 

2. Izgalmas, szexi jelmezek 

szexi jelmezek, szerepjátékAz előjáték egyik klasszikus, örökzöld módja a szerepjáték. Még ha sokan nem is vallanák be, minden férfi fantáziálgatott már arról, hogy milyen lenne íróasztalon megdönteni egy titkárnőt, elcsábítani egy szexi tanárnénit vagy rosszalkodni egy ápolónővel. Nem véletlen a sok hasonló tematikájú felnőtt film sem. A férfiakhoz hasonlóan a hölgyek fantáziája sem makulátlan ha szexről van szó. Egy helyes egyenruhás férfi láttán a legtöbb nő lába megremeg és pironkodik attól, hogy másodperceken át magát látta az egyenruhás alatt. A szerepjáték lehetőséget ad arra, hogy maximálisan kiszakadjatok a hétköznapokból. Az előjáték valódi játékká válik, melynek bár mindketten sejtitek a végkimenetelét, mégis olyan fantasztikusan új és izgalmas élményt nyújt, hogy hamar rákaptok az ízére.  Szerepjáték során csak a fantáziátok szabhat határt. Próbáljatok ki izgalmas szerepeket, a változatos szexi jelmezek váltogatásával minden egyes együttlét új és izgalmas kaland lesz majd mindkettőtök számára. 

 

 

 

 

3. Selyem sál és plüss bilincs

Ha ideiglenesen megfosztanak egy érzékszerved működésétől, a többi érzékszerved érzékelése, érzékenysége felerősödik. Biztosan te is ismered a Szürke ötven árnyalata sikersorozatot. Annak alapján az előjátékhoz ti is vessetek be egy selyem sálat és egy kötelet, vagy plüss bilincset. (Bár először ridegül hangozhat, de a kötözés mindkét félnek nagyon izgató lehet.) Kötözd, vagy bilincseld össze partnered kezeit, majd kösd be a szemét és kényeztesd különféle módokon, különféle helyeken. Mivel nem látja majd, hogy éppen mi készül, nem tud felkészülni az érintésre, így minden egyes inger izgalmas és nagyon intenzív lesz számára. És bár igazából nem ellenkezne, a tudat, hogy ha akarna sem tudna, tovább fokozza az izgalmi állapotot. 

Emellett sok párnál okoz problémát, hogy míg az egyik fél nem tudja elengedni magát világosban, addig a másik (jellemzően a férfi, hiszen ők a vizuálisabbak) kifejezetten vágyik rá, hogy szex közben lássa a partnerét. Ha hasonló ellentét áll fenn köztetek is, a selyem sál lesz a megváltó megoldás, aminek hála végre mindenki megkapja azt, amit szeretne. (Ha bevállalósabbak vagytok, a plüssbilincset akár komolyabb kötözőre is cserélhetitek. Ha érdekel a téma, a szado-mazo szexről itt írunk bővebben.)

 

 

4. Ujjvibrátorok 

ujjvibrátorAz előjáték előrehaladtabb szakaszában nélkülözhetetlen izgató eszközök az ujjak. Azonban az általuk nyújtott kéjes élvezetre ma már könnyedén rásegíthettek egy kis rafinériával. A különböző újjra húzható kis eszközök, mint például az ujjvibrátorok különleges felszínűkkel és vibráló funkciójukkal segítenek intenzívebbé tenni a kényeztetés élményét. Ezek a kis eszközök bárhol elférnek, így könnyedén magaddal hordhatod a táskád egy apró zsebében is. Amilyen apróak, olyan sok lehetőség rejlik bennük. Használhatjátok őket például a mellbimbók ingerlésére, a csikló izgatására, de akár a heréket is masszírozhatjátok vele. Hatalmas örömforrás egy egészen apró eszközben. 

 

 

 

 

5. Masszázsgyertya erotikus masszázshoz

Előjáték gyanánt bevethettek egy kis otthoni erotikus masszázst is. Egy korábbi cikkünkben részletesen leírtuk az otthoni erotikus masszázs lépéseit, amiket követve különleges élményben részesítheted partnered. Igazából a masszázshoz nincs szükség sok mindenre egy jó masszázsolaj, néhány hangulatos gyertya, meditációra alkalmas zene és néhány jól irányított mozdulatsor. Masszázs során fokozhatod a hangulatot egy különleges masszázsgyertya használatával. A masszázygyertyát gyújtsd meg masszírozás előtt, így fantasztikusan ínycsiklandó, minden érzékszervre izgató hatással bíró illat árasztja majd el a masszázs helyszínét. Miután a gyertya anyaga megolvad (ez nagyából 20 perc), fújd el a kanócot és használd a gyertyát masszázsolajként (voltaképpen az is, egy speciális masszázsolaj, mely hőre válik folyékonnyá). A kellemesen meleg masszázsolaj egészen különleges, erotikus töltetet ad majd a masszírozásnak, amit az intimebb területek pikáns érintésével koronázhatsz majd meg. 

 

 

6. Egy kis BDSM / szado-mazo

fétish, szado-mazo

A vadabb dolgokat szeretitek? Nincs kedvetek, türelmetek simogatni, cirógatni egymást? Ez bizony nem mentség az előjáték alól. Az előjátéknak nem feltétlen kell finomkodásról szólnia. A szado-mazo bármely fokozatának rajongói, az egészen könnyed bdsm-től, a legvadabb bilincselős, korbácsolós bdsm-ig egy-egy jól megválasztott szexeszközzel könnyedén bevezethetik az előjátékot az együttlétek megalapozásához.

Nem próbáltad még a szex vadabb eszközeit? Nem is vagy biztos benne, hogy ez a te asztalod lenne? Egy próbát akkor is megér a dolog. A tehetetlenség érzése, csakúgy mint a mások félnél a dominancia érzete extrém módon be tudja indítani az embert. Ha még nem vagytok jártasak ezen a terepen, de szívesen kipróbálnátok egy kis extrémet, válasszatok egy cirógatót, ami egyben finom ostorként is funkcionál, majd a lágy cirógatásokat spékeljétek meg egy kis kéjes fájdalommal. Figyeld a partner reakcióját és ahhoz igazítsd a mozdulatsorokat, illetve azok intenzitását. 

 

 

A felsoroltak mellett számos egyéb izgalmas szexeszköz közül válogathattok ízlésetek szerint. Javasoljuk, hogy olyan eszközt válasszatok, amit még nem próbáltatok, hiszen a változatosság gyönyörködtet. De mégis fontos, hogy közel érezzétek magatokhoz az adott kelléket, kiegészítőt, hogy úgy érezzétek azt szívesen kipróbálnátok. Ha távol áll tőletek a szado-mazo, az extrém szex, de szívesen kipróbálnátok, ne a legextrémebb eszközzel kezdjétek, hanem válasszatok egy könnyedebb kiegészítőt tesztelésként. Az előjáték eszközeinek kiválasztása során gondolj partneredre is, hiszen számára is fontos, hogy az előjáték a lehető legjobban működjön és mire a szexhez értek, már ő is lázban égjen a vágytól.

 

 

Amire különösen érdemes odafigyelned előjáték során:

  • A test telis tele van erogén zónákkal, ezért kár lenne egyetlen területre összpontosítanod minden kényeztetést. Használd a kezed és a különböző kényeztető eszközöket a nyak, a fül, a hát, a combok cirógatására, mielőtt intimebb testrészhez érnél.
  • Ne fecsegj túl sokat. Az előjáték sokkal inkább a tettek, mint a szavak ideje. Mindent, amire gondolsz, mindent, amit szeretnél fejezd ki érintéssel.
  • Ne kapkodjatok, a legtöbb nőnek durván 15 percre van szüksége a szeretkezés előtt ahhoz, hogy arra garantáltan ráhangolódjon és ki tudja hozni belőle a maximumot.
  • Ha azt akarod, hogy az előjáték és majd a szex a lehető legjobban menjen, figyelj oda partnered rezzenéseire. Kényeztetés közben olvass belőle, mint egy nyitott könyvből és irányítsd úgy az érintéseket, ahogy látod, hogy élvezi.

 

Böngéssz a PajkosPajtás szexshop oldalán, válassz izgalmas szexeszközeink közül és élvezzétek egymást, mint még soha azelőtt! 

Ha pedig további inspirációkat gyűjtenél? Tekintsd meg 50 szex tipp nőknek című cikkünket is!