Szex blog

Pénisz kényeztetés kézzel - Így juttasd a csúcsra kezeddel pasidat

2020.04.26 16:00
Pénisz kényeztetés kézzel - Így juttasd a csúcsra kezeddel pasidat

A tapintásnak, az érintésnek fontos szerepe van a szexben. A legtöbb kapcsolatból azonban egy idő után eltűnik a „kézimunka”  éppúgy egyébként, mint a petting is. Nagy hiba ez, hiszen éppolyan kielégülést okozhatsz már puszta kézzel is párodnak, mintha a legszenvedélyesebb együttléten lennétek túl. Nem beszélve arról, hogy miközben kézzel elégíted ki, arra is lehetőséged van, hogy megfigyeld teste reakcióit, kitapasztald mire, hogyan reagál, lehet az tempóbeli váltás, vagy a szorítás erőssége. Ezeket a tapasztalatokat pedig a későbbiekben arra fordíthatod, hogy jobb legyen (tovább tartson) a szex.

 

A cikk folytatásához kattints a képre!

 

pénisz kényeztetése 

Kár lenne alulértékelni a kézzel történő kényeztetést. Pláne, hogy hiába tűnik olyan egyszerűnek, sokszor már menet közben derül ki, hogy mégsem olyan könnyű kielégíteni a partnert pusztán a kezed használatával. Pláne, hogy jól tudod, ha ő csinálná magának ugyanezt, valószinűleg nem maradna el a várt hatás.

Hogy biztosan ne sülj fel, megosztunk veled 5 tippet, hogy csúcsra juttathasd pasidat pusztán a kezeddel.

 

Pénisz kényeztetés kézzel - 5 tipp, hogy jól csináld

 

1.) Hangold rá!

Valószínűleg partnered már attól izgalomba jön majd, hogy megérinted férfiasságát. Mégis fokozhatod az élményt, ha szentelsz néhány percet a hangulatkeltésre. Mielőtt megragadnád a pucér hímvesszőt simogasd egy kicsit nadrágon át.


2.) Kényelmes pózban helyezkedj el!

Fontos, hogy olyan pozíciót válassz, ami partnered számára és számodra is egyaránt kényelmes. Általában a legideálisabb, ha partnered mögött, vagy mellett helyezkedsz el. Kényeztetés közben ne feszítsd meg ellenirányban a péniszt, azzal ugyanis könnyen fájdalmat okozhatsz. A cél, hogy próbáld meg mozgásoddal majd azt a pózt, irányt, folyamatot imitálni, ahogyan ő végezné ezt önmagán. De ugyanolyan fontos az is, hogy számodra is kényelmes legyen a póz, hogy ha nem vagy túl edzett is bírd majd a munkát.

 

3.) Ügyelj a fokozatosságra!

A fokozatosság a szex, az intimitás valamennyi formájában rendkívül fontos, mindegy, hogy a hagyományos értelemben vett szexről, vagy szexuális játékszerek használatáról van-e szó. A pénisz telis-tele van érzékeny idegvégződésekkel, így ha kapkodsz, ha nem megfelelő a technikád, ha lecsúszik róla a kezed, azzal több fájdalmat, mint élvezetet okozhatsz. Ha azonban ügyelsz a fokozatosságra és elsőször óvatos, finom mozdulatokkal kényezteted férfiasságát, majd fokozatosan növelj a mozdulataid tempóján és intenzitásán, nagy hibát nem követhetsz el.

 

kényeztetés kézzel

 

4.) Maradj jelen!

Persze, biológiailag tökéletesen elég lehet az is, ha csak csendben heverészel mellette és a másnapi teendőiden agyalsz, miközben húzogatod hímvesszőjét… azért mégsem ez a klassz szexuális élmény receptje. Ne und el magad és őt se untasd. Miközben egyik kezeddel kényezteted a hímvesszőt, a másik kezed kalandozzon el teste más területeire. A nyak, a mellek környéke, a herék érzékenyen reagálnak a stimulálásra, ingerlésükkel tovább fokozhatod a kényeztetés élményét.

 

5.) Reagálj teste rezdüléseire!

Figyeld, hogy a kényeztetésre hogyan reagál a teste és alakítsd aszerint a ritmust. Most te irányítasz, húzd el nyugodtan az orgazmusát, mikor úgy érzed, hogy a hímvessző megfeszül a kezedben, lassíts kicsit a ritmuson, majd mikor kicsit visszalassult pulzusa vedd ismét hevesebbre az iramot. Ezzel a technikával a végén gigantikus gyönyört szerezhetsz neki. Nem mellesleg ezzel a technikával azt is elérhetitek, hogy késleltetni tudja az orgazmust, így a szex közben is hosszabb együttlétet érhettek el.

 

A behatolás nélküli együttlétnek is megvan a maga varázsa. Tapasztaljátok ki, hogy mi jó nektek és mivel okozhattok örömet partneretek számára. Ezek a közös hálószobai kalandozások színt visznek majd a mindennapjaitokba!