Szex blog

A neves Pornhub statisztikái 2022-ből

2023.01.31 16:03
A neves Pornhub statisztikái 2022-ből

Szeretnéd tudni, mik voltak 2022 legmenőbb trendjei, keresései, kifejezései a Pornhub adatai alapján? Fogyasztóként vagy esetleg tartalomkészítőként is érdeklődsz a téma iránt? Ha tovább olvasol, megtudhatod, hogy különbözik vagy egyezik az ízlésed a többséggel.

Szex az egész világ...

Egy csapat minden évben több milliárdnyi adatot elemez ki ahhoz, hogy kiderüljenek az adott év trendjei. Ezekből az adatokból sok mindenre lehet következtetni, illetve a Pornhub statisztikáinak alakulására is hatással vannak a popkultúra és az aktuális világméretű események. Ez nem meglepő, hiszen a szex fontos része a mindennapjainknak és kölcsönhatásban van az összes többi életterületünkkel.

A legkeresettebb kifejezések

A korábbi évekhez hasonlóan, 2022-ben is a „hentai” volt a legnépszerűbb keresőszó az oldalon. Ez a kategória a japán animepornót jelenti, azaz a legtöbben a szexi rajfilmfigurákat keresték a Pornhubon. Ez rögtön talán magyarázza is a második legnépszerűbb találat okait, ami a „japán” volt. Úgy tűnik, a felhasználók jelentős része szexinek találja a távoli ázsiai ország pornó videóit. A dobogó harmadik fokán végzett a „milf” kifejezés, vagyis sokan keresik az érett szexi hölgyek videóit is.

 

Hazai pálya

Mi magyarok mondhatjuk kispályások vagyunk az oldal fogyasztói között, a TOP20 fogyasztó ország közelébe sem kerültünk. Az élen az USA áll, őt követi az Egyesült Királyság, Franciaország, Japán és Mexikó. Országonként persze komoly eltérések vannak a legnépszerűbb keresőkifejezések tekintetében, hiszen ezeket nagyban befolyásolja a helyi divat, kultúra és ízlés. Azonban egységesebb a kép a kategóriákat illetően. Az összesítésben, és Magyarországon is a legnépszerűbb műfaj a leszbikus kategória lett.

 

Változó trendek

Hogy a világ eseményei és az embereket ért hatások mennyire meghatározzák a pornófogyasztási trendeket, azt abból is láthatjuk, hogy két kategória keresési aktivitása nagy mértékben megnövekedett.

 

Vélhetően a világjárvány utáni szabadságvágy és bezártság fóbia eredményeként 121 százalékkal növekedett 2022-ben a szabadtéri szexvideók népszerűsége, amivel sikerült bekerülnie a kategóriának a TOP 10-be.

 

Még ennél is jelentősebb mértékben emelkedett a Reality kategória, mely a 169 százalékos növekedéssel nyolc helyet lépett előre a ranglétrán és már benne van a TOP 20-ban. Úgy tűnik, ahogy egyre több amatőr videókészítő foglalkozik akár már főtevékenységként tartalomkészítéssel, úgy folyamatosan javul a házi szexvideók minősége. A nézők pedig láthatóan kedvelik ezt a kategóriát, és a sok eljátszott, irreális aktus, műmosoly, műceleb és műboldogság után igenis vágynak a hazugságmentes amatőr házi készítésű videókra, az igazi orgazmusra és a valódi párok látványára.

 

Te se maradj le!

Ha te is a lelkes tartalomkészítők közé tartozol, akiknek a népszerűsége most szárnyalhat a Pornhubon, vagy kacérkodsz a gondolattal, hogy saját videókkal lépj a közönség elé, akkor azonnal érdemes beszerezned a Szuperhős Kapszulát, mely garantálja, hogy a merevedésed kőkemény és atombiztos legyen minden alkalommal. A Szuperhős termékei nemcsak a speciális vágyfokozó és potenciát támogató gyógynövények miatt számít prémium terméknek, hanem az összetevők minősége és aránya is kivételes.

 

Kínálatunkban egyaránt megtalálod a Szuperhős Kapszulát, illetve a Szuperhős Classic Kapszulát. Mindkét Superhero étrendkiegészítő termék gyors felszívódás mellett erőteljes merevedést és hosszan tartó hatást biztosít. Használatuk mellett nagyobb kontrollod lesz a magömlés felett, az aktusok között pedig gyorsabban tud a tested regenerálódni.

 

A Szuperhős kapszulák persze nem csak azoknak jelentenek nagy segítséget, akik saját készítésű szexvideókat állítanak elő. Akkor is jó választás, ha tapasztaltál már merevedési problémát, és félsz, hogy esetleg újra előfordul. Vagy, ha stresszes időszakot élsz meg, sokszor fáradt vagy, de mégis szeretnél utat engedni a gyönyörnek az ágyban. Na meg, persze, ha szeretnéd meglepni a partnered, vagy lenyűgözni az új kiszemeltedet egy kiugró, átlagon felüli teljesítménnyel, ami olyan orgazmus élményt nyújt számára, mint még soha semmi.

 

Legyél te is szuperhős az ágyban!

Ápr 05

Úgy érzed, hogy szuperhősként szeretnéd lenyűgözni a kedvesed? Jelmez helyett, vagy mellé válaszd a Szuperhős kapszulát és krémet! Most pedig megtudhatod, hogy miben is rejlik az a  bizonyos szuper erő…