Szex blog

Potencianövelő tabletta - próbáltad már?

2022.03.17 14:02
Potencianövelő tabletta - próbáltad már?

Különböző ételeket, növényeket már évezredek óta használ az emberiség a szexuális vágy fokozására. Ezek az úgynevezett afrodiziákumok ma is részét képezik sokak praktikáinak. A vágyfokozó ételek témájában itt olvashatsz bővebben. Aztán a gyógyszerészet fejlődésével megjelentek a potencianövelő tabletták is, melyek sokszor a már jól bevált természetes vágyfokozókat is tartalmazzák. Vajon, mit érdemes még róluk tudni általánosságban?

 

Potenciazavar - a kapcsolat megrontója

A potenciazavarok úgy keserítik meg a szexuális életet, hogy közben mindkét fél önbizalmát is rombolják. Hiszen a meghiúsult vagy nem minőségi együttlét a férfiben és a nőben is könnyen kelti azt az érzést, hogy az ő elégtelen teljesítménye vezetett a kudarchoz. Amennyiben a probléma tartósan fennáll vagy gyakran ismétlődik, mindenképpen érdemes megkeresni a megfelelő megoldást. Egy kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatot is könnyen megmérgezhet ugyanis a szexuális kudarcok által okozott frusztráció, amely ráadásul egyre elhatalmasodik a pár mindkét tagján, ahogy az újabb és újabb alkalommal hiúsítja meg az együttlétet.

 

A potencianövelő tabletta hatásai

A potencianövelő tabletták általában elősegítik a merevedést és segítenek azt fenntartani. A férfiak számára a kiegyensúlyozott és jó szexuális teljesítmény eléréséhez nem csak fizikai feltételekre van szükség, fontos a mentális, lelki egyensúly is. A potencianövelő készítmények hatására csökken a stressz szintje, javul a véráramlás, illetve a hormonrendszer működése, és ellazulnak a simaizmok. Ezért az ilyen termékek általában jó hatással vannak a közérzetre és pozitívan hatnak az állóképességre is. Mivel azonban a potencia zavaroknak számos oka lehet, tartós probléma esetén érdemes felkeresni egy szakembert, aki segít felderíteni az esetleges szervi bajokat is.

 

A merevedési zavarok hátterében állhat magas vérnyomás, magas koleszterinszint, cukorbetegség, túlsúly vagy érelmeszesedés esetleg más érrendszeri problémák is. Ezekre nem jelent megoldást a potencianövelő tabletta. Amennyiben viszont semmilyen komoly szervi baj nem mutatható ki, és jelen van a szexuális vágy, akkor érdemes az ilyen készítményekhez fordulni. Vagy esetleg olyankor, ha valamilyen különleges alkalom miatt fokozott teljesítményre van szükség, például egy ünneplős maratoni összebújós napon. Ilyen eseményekhez ideális választás valamelyik alkalmi, azonnali potencianövelő tabletta, melyek széles választékát megtalálod kínálatunkban. Ha viszont tartósan jelentkező zavarra keresel megoldást és gyakran élsz szexuális életet, akkor egy hosszútávra szóló, rendszeres szedést igénylő étrend-kiegészítő tabletta lehet a megfelelő választás. Ilyen például a Maximus vitamin komplex férfiaknak kifejlesztve, amit nálunk is megtalálsz.

 

Veszélyesek ezek a tabletták?

Természetesen lehetnek veszélyesek, például, ha valamely összetevőre allergiás vagy, esetleg bizonytalan forrásból szerzed be a tablettákat. A gyógyszerhatóanyagot tartalmazó potencianövelő tablettákat mind a GYEMSZI-OGYI vizsgálja be. Az általuk engedélyezett készítmények biztonságosak, de használatukkal kapcsolatban mindenképpen érdemes orvossal konzultálni, illetve ezek a szerek csak orvosi receptre kaphatóak.

 

A növényi alapú tabletták esetében is mindig olvasd el a tájékoztatót és tartsd be az ott leírtakat. Tanulmányozd az adott tabletta összetevőit és bármilyen felhasznált anyaggal kapcsolatos korábbi allergiás reakció vagy diagnosztizált allergia esetén ne szedd be a készítményt. Mindig olyan terméket válassz, amelynek fel vannak tüntetve az összetevői, a mellékhatásai és az esetleges kockázatok. Mindezek mellett pedig nem árt az óvatosság és észszerűség sem. Ha egy potencianövelő tablettáról csábítóan túlzó állításokat olvasol, például, hogy több centis méret növekedést érhetsz el vele, vagy vény nélkül juthatsz gyógyszerhatású készítményhez, ráadásul mindezt gyanúsan olcsón, akkor nagy eséllyel átveréssel van dolgod, mely nem csak anyagilag károsíthat meg, hanem az egészségedre is negatív hatással lehet.

 

Természetes alapú potencianövelő tablettáink közül itt válogathatsz!