Szex blog

Síkosító fajták: neked melyik lesz a kedvenced?

2022.09.07 13:44
Síkosító fajták: neked melyik lesz a kedvenced?

Teljesen elvesztél a síkosító fajták bőségének zavarában? Vagy azt sem érted, miért és mikor van szükség síkosítóra? Ismerd meg a kínálatot és találd meg a neked legmegfelelőbb terméket! Csak olvass tovább és segítünk.

Mikor kell a síkosító?

A szexben elég gyakran súrlódnak egymásnak testrészek vagy eszközök, ami nem megfelelő síkosítás mellett akár sérüléseket is okozhat. A női testben a nemi izgalom hatására ezért termelődik nedvesség, melynek azonban a mennyisége nem minden helyzetben elegendő. Ennek a természetes síkosítónak a termelődése függ a nő izgalmi állapotától, a ciklusától, az életkorától és egyénenként is nagy eltérések lehetnek ezektől a körülményektől függetlenül is.

Az igazi...

Ahhoz, hogy biztosan megtaláld a számodra tökéletes síkosítót, amellett, hogy végig olvasod ezt a cikket, érdemes többféle terméket kipróbálni. Ha kezdetnek kisebb kiszereléseket vásárolsz, akkor könnyedén ki tudod tapasztalni, hogy melyik síkosító fajta az ideális számodra. Mint minden olyan dolgot, ami a bőröddel érintkezik, érdemes először a kezeden, egy kis felületen kipróbálni, hogy biztosan elkerüld az irritációt az érzékeny nemi szerveken. Bár minden síkosító bőrbarát anyagokból készült és gondosan tesztelték, használat után érdemes lemosni őket. Arra is figyelj, hogy a lejárati időn túl ezek a szerek veszítenek hatékonyságukból, úgyhogy rendelj inkább újat, minthogy egy régi terméket használj! 

Fő síkosító fajták

Vízbázisú síkosítók

Ezek a legelterjedtebbek és legkönnyebben kezelhetőek. Nagyon ritka, hogy valaki allergiás lenne rájuk, sem az óvszerre, sem a pesszáriumra nem jelentenek veszélyt és nem hagynak nyomot sem a ruhán, sem az ágyneműn. Igazán praktikus választás gyakori használatra. Hátrányuk, hogy hosszabb szeretkezés során kiszáradhatnak, de csak egy kis víz vagy egyéb nedvesség szükséges ahhoz, hogy újra síkosítsanak.

Olajbázisú síkosítók

A síkosító olajok vagy gélek természetes anyagokból készülnek, kifejezetten tápláló és hidratáló hatásúak. Összetételüknek köszönhetően általában nyugtatják a nyálkahártyát és csökkentik a fertőzések kockázatát. Hátrányuk, hogy óvszerrel vagy pesszáriummal nem használhatóak.

Emellett ez a kiegészítő segítséget jelenthet, ha jelentős kettőtök között a méretbeli különbség, vagy csak fel szeretnétek dobni egy kicsit az együttlétet. A természetes nedvesedéstől függetlenül, minden olyan alkalommal kötelező a síkosító használata, amikor nem hüvelyi behatolás történik. Tehát ne kezdjetek bele anális behatolásba, vagy például húgycső vibrátor használatába anélkül, hogy megfelelő mennyiségű síkosítót ne használnátok!

Szilikonos síkosítók

Ezek általában kiemelkedően jó minőségű termékek, jellemzően nem irritálják a bőrt és óvszer mellett is biztonságosan használhatóak. Anális szexhez kifejezetten ez ajánlott. Ami hátrányuk, hogy nem mindegyik vízálló, illetve a szilikon alapú szexjátékszereket károsíthatják.

Különleges síkosító fajták

Kínálatunkban az egyszerű, hagyományos natúr síkosítók mellett olyan különlegességeket is találsz, mint az orális szexhez kiváló különböző ízes síkosítók, a potenciagranulátumokkal és plusz izgató hatással rendelkező termék gyöngyökkel, a melegítős síkosító és masszírozó gél, vagy a bizsergető síkosító. Akár poénból, a vágy fokozására látványelemként vagy házi videók készítéséhez is használható a műsperma. Ha pedig a környezettudatosság fontos számodra, akkor válogass vegán termékeink közül!

Legyen orál-, anál- vagy egy natúr síkosító, amit keresel, nálunk biztosan megtalálod.

 

Válassz most és garantáld, hogy a szexben mindig sikamlósan menjenek a dolgok!