Szex blog

Miért jó a műsperma?

2022.11.16 15:48
Miért jó a műsperma?

Első ránézésre könnyen adhatnánk oda a leghaszontalanabb találmány díját a műspermának, de nincs igazunk. Bár az egészséges férfi test serényen termeli a spermiumokat, azonban ezek a családalapítás szempontjából fontosak elsősorban. Az örömteli együttléthez viszont a sperma egyéb jótékony hatásaira van szükség, amelyek bizonyos helyzetekben nagy segítséget jelentenek, és amelyekre a műsperma is képes. Ha kíváncsi vagy, hogy mik ezek, akkor olvass tovább!

 

Kincset érő sperma

A természetes sperma egy különleges folyadék, amelyből egy-egy ejakuláció során 2-6 milliliter lövell ki. Ekkora mennyiségben is akár több százmillió ivarsejt bújik meg, ezek azonban az össztérfogat töredékét adják csupán. Amellett, hogy az extázis közepette távozó sperma látványa izgató, a folyadék síkosító hatása is jelentős. Igen ám, de mi van akkor, ha a természetes síkosítás nem érkezik idejében vagy nem elegendő?

Jótékony nedvesség

Ekkor jöhet a műsperma, ennek a legnagyobb előnye, hogy kiváló síkosítóként működik. Az erotikus látvány mellett segít, hogy a behatolás mindig könnyed és fájdalommentes legyen. Nem minden nő képes ugyanis egyforma mértékben a nedvesedésre, aminek nem feltétlenül a vágy hiánya, inkább az egyéni adottságok és a genetika az oka. Emellett a kor előrehaladtával is változhat ez a képesség. Ne hagyjátok, hogy ez komolyabb frusztrációt okozzon, nagyon egyszerű a megoldás!

Ha te is találkoztál már ilyen problémával, akkor csak meg kell találnod a számodra tökéletes síkosítót és ezzel búcsút is inthetsz a kellemetlen vagy akár fájdalmas együttléteknek. A műsperma erre egy tökéletes megoldás, hiszen az eredetire látványban megtévesztésig hasonlító krémek tökéletes síkosítást biztosítanak, miközben könnyen lemoshatóak és gyengéden ápolják a bőrt. A Creamy vízbázisú műsperma például egy olyan prémium kategóriás síkosító a kínálatunkban, mely többek között shea-vajat is tartalmaz.

Kísérletezőknek

Ha nem csak meghitt együttlétekhez keresel segítséget, akkor végképp nem hagyhatod ki a műspermát! Ez a termék tökéletes választás szexvideók készítéséhez, ahol nem biztos, hogy mindig a megfelelő dramaturgiai pillanatban van kéznél természetes sperma. Egy profi felvételhez hozzátartozik az őrjítően vadító látvány, melyet könnyű megteremteni a különböző testrészeken lassan csordogáló műspermával.

Akkor is szükséged lehet erre a segítségre, ha szexpartit szervezel és szeretnéd, hogy minden kellék adott legyen a fergetegesen erotikus hangulathoz. A bemelegítéshez és az őrület fokozásához egyaránt jól fog jönni néhány adag műsperma! Kínálatunkban 70-250 milliliteres kiszerelésű termékek közül választhatsz, annak megfelelően, hogy hány tubusra és milyen mennyiségre lesz szükséged. Dobd fel a hangulatot a Cumface vízbázisú műsperma síkosító többféle ízesítésben elérhető termékeivel!

A tökéletes választáshoz további információkat találsz ebben az előző cikkben. Ha pedig maradt még kérdésed, akkor bátran keress minket elérhetőségeinken!